Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minki99

Ila macie torebek i butów?

Polecane posty

Gość gość
20:19 : mozna wydac na torebki, buty, teatr i kino. ;-) i inne przyjemnosci ;) skoro ktos kupuje, powiedzmy torebki za min. 1000 zl, to na teatr tez go stac.

Gość gość
2 torebki i 5 par butów

Gość gość
zdecydowanie za mało

Gość gość
mam 3 torebki, od takiej niewiele większej od koperty do takiej przepastnej ;) 1 plecak. buty: kozaki, kalosze :P , zwykłe botki, sportowe do chodzenia, sportowe do biegania, balerinki x2, sandały x2, trampki, szpilki. czyli w sumie 11 par butów

Gość gość
gość wczoraj 20:19 : mozna wydac na torebki, buty, teatr i kino. oczko.gif i inne przyjemnosci oczko.gif skoro ktos kupuje, powiedzmy torebki za min. 1000 zl, to na teatr tez go stac. xx Mi nie chodzilo, o to ze go stac czy nie stac . Pytam o sens kupowania kolejnej pary .. Mozna miec tak dobrane kolorystycznie ciuchy i dodatki, ze uzywa sie je naprzemiennie :) Mnie nie chodzi o oszczedzanie kasy, tylko o oszczedzanie miejsca, srodowiska, o odzywczajenie sie od zakupoholizmu, o to , ze mimo posiadania ze 20 par butów, jak sie kroi jakas impreza to lecimy kupic nowe.. Tak samo kiecki.. Po co ? naprawde sposród tych 20 par zadna nie bedzie pasowac do nowej kreacji ? Wygodniej, łatwiej i oszczedniej jest kupowac rzeczy uniwersalne, pasujace do roznych zestawien.. pewnie , ze mozna miec "perełki " jak wsciekle czerwone szpilki :P Ale nie pełna szafe butow we wszystkich odcieniach tęczy i fasonach, bo .. No własnie, dlaczego ? Po co ? W sumie to ilosc butów i innych kobiet jest mi obojetna :) Choc nigdy w zyciu nie bede tego nasladowac czy móc zrozumiec. Inna mentalnośc :)

Gość gość
Ja lubię i jedno i drugie ale mam zdecydowanie więcej torebek. Wynika to z tego że nie tylko je kupuję ale i sama szyję (z butami byłoby tu gorzej ;-)). Jak ktoś chciałby spróbować to naprawdę zachęcam bo ma się wtedy pewność że to co się zrobi jest jedyne w swoim rodzaju. Ważne tylko żeby używać m.in. mocnych dodatków kaletniczych (tu polecam DKAL www.dkal.pl. Robić z byle czego nie ma sensu.

Gość wiktoria741
Ja mam pięć torebek i 6 par butów. Mała kolekcja ale mam zamiar ją systematycznie uzupełniać :) W tym misieącu chyba kupię sobie buty New balance z https://www.mivo.pl/firm-pol-1361541487-NEW-BALANCE.html a w kolejnym torebkę i buty Adidas. Stawiam na jakość a nie ilość :)

Gość gość
ja mam 2 pary - jedne kościółkowe, a drugie do świnek. całkowicie wystarcza.

Gość Hurtowniastylu
Torebek mam mało około 10, natomiast buty uwielbiam kupować, mam z 40 par

Gość gość
Na ten moment mam 10 torebek w odmiennym stylu i kolorze. Wszystkie kupiłam od polskiego producenta torebek Plenty More. Średnio za torebkę zapłaciłam 200 zł. I chyba w najbliższym czasie znów poszerzę swoją kolekcję torebek o nowy ich model ROOK :)

Gość gość
Gdzie wy to wszystko trzymacie? mam 6 torebek(3 kopertówki i 3 średniej wielkości, ) i nie mam już na nie miejsca, także póki nie pozbędę się jakieś kolejnej nie kupuję Butów mam 12 par

Gość gość
ma 1 torebkę już 2 rok, za ok 400 zł, ale teraz kupiłam drugą za ok 200 zł, w jasnym kolorze poza tym mam taką pomarańczową małą na ramie, długa, kosztowała 2 lata temu 169 zł, aha i jeszcze letnią w ażury za 150 zł, spora jest i nawet fajna ale dyżurna zawsze jest jedna, reszta sporadycznie buty to w sumie kilka par, w cenach od 179 zł ostatni zakup z Ryłko, po ok 400 zł z venezii i prima mody (sandałki 379 zł, piękne kolorowe)

Gość gość
Ja zawsze dobieram torebkę do butków jakie mam. Torebki najczęsciej kupuje na Allegro a butki z tej firmy http://gamis.com.pl/

Gość gość
Nie mam nie wiadomo ile: butow roznych okolo 15 par, torebek 5. Torebki kupuje raz na kilka lat i tylko wtedy, kiedy ktoras naprawde mi sie spodoba i wiem, ze bede ja nosila. To samo z butami. Mam to szczescie, ze nie niszcze szybko rzeczy i mam niektore po kilkanascie lat (wymieniam czasami, jak mi sie znudza). Lubie fasony klasyczne o dobrej jakosci i w takie inwestuje. Wszystko w mojej szafie jest tak dobrane, zeby ze soba wspolgralo. Cenowo jest roznie, w zaleznosci od firmy :)

Gość gość
Pracuję w Plenty More, więc codziennie mam styczność z ponad 500 modelami torebek. Fajne jest to, że mogę tworzyć torebki pod kątem różnych oczekiwań. Uznanie Klientek zawsze wywołuje uśmiech na mojej twarzy i jest motorem do jeszcze intensywniejszej pracy :) http://plentymore.eu/

Gość gość
Torebki mam aż 2 :D - jedna na co dzień, druga "na wyjścia". Butów mam 16 par, ale z tego 5 do uprawiania sportów. Ceny ok. 200 zł, oprócz sandałków, które kiedys kupiłam mocno przecenione, najdroższe są trekkingowe za 600 zł.

Cześć kobietki, Ja mogę Wam polecić te http://allegro.pl/baleriny-gumowe-meliski-rozowe-blekitne-czarne-i6184059585.html nie ma sensu kupować drogich melisek za 300 zł z przebitką 10000%, Chińczyk wyprodukuje za 3 zł, wy kupujecie za 200 - 300 zł ! Firma owieje to dobrą reklamą a Wam się wydaje że macie na sobie 'złoto' :) Ja już wyluuzowałam z tymi markowymi ciuchami, wszystko i tak china china! Dlatego ja już kupuje w rozsądnych cenach, właśnie kupiłam sobie http://allegro.pl/baleriny-gumowe-meliski-rozowe-blekitne-czarne-i6184059585.html Takie jak MACADEMIAN GIRL nosi, zresztą wejdzcie w link i zobaczcie jak się na niej prezentują! :) Pozdrówki

Gość gość
Torebek mam ok 20, butów z 70 par, ceny od 200 zł do 2 tys, jestem zakupoholiczką i dobrze mi z tym :)

Gość Arleta91
Ja mam kilka torebek i kilka par butów. Można by było zliczyć na dwóch rękach, ale dlatego bo po prostu stawiam na jakość. Wolę kupić jedną porządną rzecz niż 10 różnych, które zaraz będę musiała wyrzucić. I tak właśnie, inwestuje w buty i torebki skórzane. Jeśli chodzi o buty to różnie kupuje, ale zazwyczaj stacjonarnie bo nie każda firma ma dobrą rozmiarówkę, natomiast torebki przez internet, w sklepie e-baron, już sprawdzony, zarówno materiały, jak i jakoś wykonania :)