Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znajomiopole

Szukam koleżanki Opole

Polecane posty

Hej dziewczyny! Poszukuję koleżanek, z którymi mogłabym spędzić odrobinę swojego wolnego czasu np. rozmowa przy kawie, wyjście do kina albo spacer. Stare znajomości się pourywały więc czas na nowe! :) Mam 27 lat jestem normalną dziewczyną. Nie szukam miłości - mam chłopaka. PS: Panią Les i Panom z góry dziękuje ale to nie ogłoszenie skierowane do Was.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona na pewno skoro jesteś z Opola to wiesz ja pisze dla osób co nie wiedzą jak wejdą przeczytają to się dowiedzą witaj w grupie cieszę się że mieszkamy w tym samym województwie :)

Gość gość
Nie znam tam nikogo

Gość agnieszka_mliszka4
Hejka! Żeby nie było, że to jakiś spam. Z doświadczenia wiem, że można fajnych ludzi spotkać na http://snapczat.pl - nie ma tam zboczeńców, ale osoby, które chcą - tak jak ty - znaleźć znajomych :)

Gość gość
Hej założycielko posta. Tez chetnie poznalabym jakis nowych ludzi. Odezwij sie jesli to aktualne

Gość gość
Hej opolanki opolskie cale witam wolne kobietki.Jestem wolny i szukam kobiety.695 837 306