Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

temat niezacinający się ;)

Polecane posty

Gość gość
z jak brzmiaøo to pytanie?

Gość gość
o kurde widze, ze na froncie bez zmian

Gość gość
iftar najpierw nie było dnia zeby gosc k go nie wysmiewała ,hejtowała itd ,nagle zaczeła sie do niego mizdrzyc i mu przyklaskiwac

Gość gość
a zauwazyliscie ze gosciowa juz wcale nie rozmawia z Mackiem tylko caly czas podszczypuje Pavlo?:D :D

Gość gość na złość
Iftar,odpisałem na poprzednim wątku.Nie wszystko,niestety jest takie jakim się początkowo objawia.Do widzenia.

Gość gość
gosc k 2015.04.14 Maciek B dziś Ps. ja tym kims nigdy nie bylem zainteresowany, to ten babsztyl mnie nachodzi o 6 lat. X Możliwe ze nie byłeś, jednak odkąd sie tutaj Olka pojawiła, to namiętnie z nią konwersowales. Jak nie chciałeś sie wdawac w ta znajomość i wiedziałeś o Olce to co teraz tu wypisujesz to po co to robiłeś

Gość gość
zaba napisala ze temat sie nie zacinajacy a widze ze sie zacieliscie na amen

Gość gość
...ja tez nie. to wszystko wina zaby:D

Gość gość
zaba kolejne szambo otworzyla :D lubisz takie klimaty, prawda? :D

Gość gość
zamknij ryj

Gość gość
Gość na złość mam rozumieć że Ty wiesz jak się objawia?? Sam napisałeś że prawda w necie to oksymoron. A jednak nie znając Pavlo i opierając się wyłącznie na internetowych przesłanką przykleja mu etykietę krętacza. Zdecyduj się na coś.

Gość _iftar_
To byłam ja

Gość gość
to na drugi raz zamknij ryj

Gość gość
Nie mogę z was :D może jestem jakas nienormalna ale siedzę i się śmieje z takich kłótni i to już się zrobiła jednak z moich rozrywek :D

Gość gość
forma komunikacji realna jak kazda inna, ale roznica polega na tym, ze w realu wiesz z kim rozmawiasz, a w necie nie ,kazdy moze podawac sie za kogo chce

Gość gość
Maciek B 2015.04.15 To nie byla randka, tylko z mojej strony spotkanie z litosci. Nie pamietam dokladnie jak bylo, to byla pizzeria Millenium na ul. Mickiewicza w Poznaniu. Nawiasem mowiac polecam ta pizzerie, bo daja dobre papu.

Gość gość
Maciek B 2015.04.15 "po prostu nie masz drugiego kierunku studiow, tak, jak nie studiujesz informy, nie bedzie myslistwa, psa, wedkowania, stanow, szeregowca, dzieci, zony, YT z gotowaniem" Mam 2 kierunki studiow, 2 podyplomowki, bedzie myslistwo, pies, wedkowanie, Stany i YT z gotowaniem. Co do reszty, to rzeczywiscie, okaze sie. Maciek B 2015.04.15 Ola powinna zalozyc jednoosobowa dzialalnosc gospodarcza kabaretowa, na pewno zarobi wiecej niz misery shopper.

Gość gość
gosc k 2015.04.15 stara kapuciara,43 jest aseksuaplna,plaska,bez kobiecej figury i zwilekim nochalem i skrzeczacym glosem hahaha i miala tez kontakty z kobietami seksualne hahahaha X Hahaha! A mimo to Hunter wlsanie ja wybral, a nie iteligenta i oczytana pania ogrodnik jezyk.gif Hahaha!

Gość gość
Maciek B 2015.04.15 Wolalbym bzyknac portowa prostytutke w Liverpoolu niz taka kreature jak Olka.

Gość gość
Ola przeprowadza sie do Poznania? No to w koncu bedziecie blisko siebie, bez tych akcji z pedzeniem na ostatni pociag:D Warto bylo poczekac te pare lat

Gość gość
Maciek B 2015.04.15 Olka, nie spotkamy sie juz nigdy, komus takiemu jak Ty, moge jedynie napluc w morde.

Gość gość
Maciek B 2015.04.16 Agnieszka jest akurat bardzo stabilna, ale to fakt, tez zauwazylem, ze przyciagam rozne laski, ktore tam kiedys zostaly pokopane przez los, nie wiem z czego to wynika. One chca widziec kogos we mnie, kim nie jestem, ja nie wiem kogo, ale cos takiego jest, a pozniej wielka nienawisc, ze nie jestem tym, kim one chcialaby zebym byl. Tak to sobie tlumacze. A ja nikomu nic zlego nie robie, po prostu sobie zyje po swojemu.

Gość gość
Zaba wez zaloz alternatywny topic dla normalnych bo tu sie zlecialo towarzycho z jego topikoow i ta nawiedziona od wklejek:D

Gość gość
gość dziś Maciek B 2015.04.15 Olka, nie spotkamy sie juz nigdy, komus takiemu jak Ty, moge jedynie napluc w morde. XXX DOBRE:D:D

Gość gość
Maciek B 2015.04.16 Wiekszosc z was kupuje prezenty swoim partnerom "pod siebie", wiec nie badzcie hipokrytami. Mnie z Madziula w sumie nie laczylo zadne uczucie, ale cos jej kupowac bylo trzeba, jak to z laskami, wiec kupowalem jej rzeczy, ktore mialem kupic sobie, a jak sie rozstawalismy, to po prostu zabralem to ze soba. Proste jak Lacoste.

Gość gość
melodramat:classic_cool:

dzień dobry, czy ja tu kogoś znam? znam tę żabę na miotle i chyba tego kuchcika jak on miał? Patelnia? Garnek? i Argena. pozdrawiam.

Gość gość
Maciek B 2015.04.17 Olka: wozek w reke i do galerii jako misery shopper albo na pole pod Radom (skad przyjechalas) swinie pasacoczko.gif