Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

temat niezacinający się ;)

Polecane posty

Gość gość
Zachowaniu Iftar nie ma co się dziwić, w końcu to stara kobieta przechodząca klimakterium, nie wie co robi, nie wie co mówi, utraciła poczucie rzeczywistości. Dziwne, że Żaba zachowuje się podobnie, a zapewniała wszystkich, że jest jeszcze młoda.

myślę, że wielu osobom stąd w intryganctwie i plotkarstwie do pięt nie dorastam :) aczkolwiek trochę się chyba dałam wkręcić Maćkowi w nagonkę na Pavla, z czego nie jestem jakoś specjalnie dumna :o ale święta nigdy nie byłam i nie będę, ale też nie robię z siebie takiej i walę wprost, co mam do wywalenia. w przeciwieństwie do osób, które muszą się wylogować, żeby komuś dosrać.

Gość gość
iftar, to mial byc temat dla wtajemniczonych, a ty zaprosilas wszystkich😭

" gość dziś Zachowaniu Iftar nie ma co się dziwić, w końcu to stara kobieta przechodząca klimakterium, nie wie co robi, nie wie co mówi, utraciła poczucie rzeczywistości. Dziwne, że Żaba zachowuje się podobnie, a zapewniała wszystkich, że jest jeszcze młoda. " X też będziesz kiedyś stara, a wtedy zostanie ci tylko twój podły charakter.

Gość gość
nie oglaszajcie tu, kazdy sam zobaczy. bo zleci sie wam cala ferajna gosci od podburzania i klotni.

Gość gość
up

Gość Zuzanna Amelia ææ
Pavlo - Moje prywatne sprawy juz dawno zostaly wyciagniete. Zalozylam nawet topik na ten temat. http://f.kafeteria.pl/temat/f4/nielojalna-partnerka-p_6184652. Nie wydaje mi sie aby ktos , w tym Maciek , mogl wywlec na kafe cokolwiek wiecej niz wtedy. A z innej beczki: Ja wyciagnelam lekcje z tamtej sytuacji. A Ty ?

Gość gość
zuza nie ma tego tematu