Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

temat niezacinający się ;)

Polecane posty

Gosciu co wkleja te stare pierdy (zmieniajac moje posty), badz sprawiedliwy, i naswietl Iftar cala sytuacje. Najlepiej jak Olka szydzila ze smierci wlasnego ojca. To ze Hunty ma za uszami to jedno, ale nie robmy z Olki cierpietnicy bez winy.

Gość gość
dupa

Gość gość
przeciez gosc k razem z rondlem ,zrobili z olki posmiewiski ,codziennie ja wyzywali chociaz gosc k jej nie zna ani nic jej nie zrobiła

Myslałam, że potrafimy rozmawiać na poziomie. Pomyliłam się??? X OK Iftar. Wnioskuje to po tym, ze Pavlo lata po Kafci jak kot z pecherzem, zeby udowodnic nie wiem co i nie wiem komu. Ja dzis jestem gosc k, a jutro moge byc Iftar, albo Zaba (choc podobno Zaba juz jestem ;)) Co to ma za znaczenie? To jest tylko Kafcia, forma rozrywki, i tylko ktos kto nie ma nic lepszego do roboty w realu moze sie tak nakrecac. Szal ma Macka dawno minal, a Pavlo dalej nie moze odpuscic.

gosc k jej nie zna ani nic jej nie zrobiła X Alez oczywiscie ze zrobila, pisala oczerniajace mnie maile do moich znajomych. Pisalam o tym wiele razy, myslisz ze nakrecalabym sie z powdodu debilizmow pisanych na Kafci? Get a life...

Gość gość
to rodzice macka sa twoimi znajomymi:D

I na podstawie tego, że Pavlo nie może odpuścić Maciusiowi wnioskowałaś, że nie ma on życia poza kafe???

Gość gość
oczywiscie gosc k moze byc na kafe od rana do wieczora ,nawet z pracy pisze,widac jak zajmuje sie robota,inni wg niej nie maja zycia prywatnego:D

Gość gość
teoria jest jedna kto nie odpuszcza mackowi ,ten nie ma zycia w realu ,jaka głupia ta gosciówa uahhhauhahaha

Gość gość
kto te posty wkleja?

Gość gość
gość :D

Gość gość
Maciek B 2015.06.05 Nie, bo ja nie jem gotowcow, zazwyczaj. Jestem blogerem kulinarnym. Prowadze z moja przyjaciolka znany blog kulinarny.

to rodzice macka sa twoimi znajomymismiech.gif X A gdzie napisalam ze chodzi o meile do rodzicow Macka? Tak, na tej podstawie twierdze ze Pavlo nie ma zycia w realu i zyje kafateryjnymi bzdurami. Jak Ola mnie wyzywala od k***w na Kafci to to po mnie splywalo, ale widocznie to jej bylo za malo bo postanowila to przeniesc na grunt prywatny.

Gość gość
Maciek B 2015.06.11 Ja juz starszy czlowiek, ale mysle, ze dam ram dadę obskoczyć dwie d**encje.

Gość gość
Maciek B 2015.06.11 Ojca Olki, ktory rzucil sie pijany pod pociag. Maciek B 2015.06.11 W mojej rodzinie nie bierze sie takich rzeczy. Stary Olki nalykal sie Stilnoxu, popił wódą i j**nal sie pod lokomotywę.

Gość gość
Maciek B 2015.06.11 Fotorelacji z piknik nie bedzie, imion nie znam rodzicow, ale wiem, ze stary sie rzucil napieprzony jak worek pod pociag, a stara jest nikim i siedza sobie tak we dwójke na jakichś zasiłkach i zbijają bąki.

Gość gość
gosc k 2015.06.11 Ola wypisuje bzdury do ojca Hunterskiego, a moze by tak skontaktowac sie z Mama Oli oczko.gif

Gość gość
Maciek B 2015.06.11 Podobnie bylo z Kamila. Pisalismy kilka miesiecy, a ja nie wiedzialem jak ona wyglada, dopiero pozniej tez sama mi wyslala jakies swoje zdjecie.

Gość gość
gosc k 2015.06.11 Miaciek nie wyciaga brudów, on gra na emocjach. Takich dziewczynek z kafe było juz sporo, Ola, Kamila (to z tych najbardziej zaangażowanych). Najpierw zdjecie nowego autka, szpan, potem milutka rozmowa, a potem teksty w stylu: nie jesteś dla mnie wystarczajaco dobra, ja szukam kobietę sukcesu, nie jesteś w moim typie (ale takim tonem, że każdy odczyta to jako: jesteś pasztet). No i laska, dwoi sie i troi i udowadnia że jest godna jego wzgledów, to świadome manipulcje Maćka, takie żerowanie na kobietach. X Sorry ale szanujaca sie kobieta (laska jak to pogardliwie piszesz panno pouczajaca innych) nie gra w takie gierki, wiec na moje oko same sobie sa winne. A to ze Pisiulek ma swoje za uszami to juz inna para Hunetrow oczko.gif

Gość gość
Pisiulek:D :D

Gość gość
Maciek B 2015.06.12 Dziś Olek to otyła i zgnuśniała raszpla.

Gość gość
nie zasmiecajcie topiku Alicji tymi smieciowymi wklejkami. Niech oni sie zra miedzy soba na tamtym topiku, tu chcemy normalnie rozmawiac...

Gość gość
Tak. Gosk k przylazla i zasmieca.:D:D

Bylo kulturalnie, poki sie Olka nie pojawila. O kwiatkach byla mowa ;)

Gość gość
gosc k spadaj z tym swom pisiulkiem na jego topic

Kotus, to jest publiczne forum, jak ci nie pasuje, to zawsze mozesz sobie zalozyc prywatne, zahaslowac i mnie nie wpuscic ;) 🖐️