Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to ja ciągle pisze o Namysłowie ale chce wyjechać

Polecane posty

Gość gość

Przecież nie będę całe życie mieszkać w gminie namysłów chce w różnych miejscach mieszkać opole Wrocław odpada bo za blisko może Bieszczady Kraków Lublin Malbork zakopane Białowieża może zagranica np Niemcy kanada USA...

Gość gość
Na razie mieszkam z rodzicami pracuje troche tu troche tam pomagam rodzicom w firmie bo mają firmę odkładam od kilku lat kasę na wyjazd mam już 20 tysięcy i ciągle zbieram starzy pomogą mi kupić dom. w Namysłowie są zakłady velux Diehl controls Nestle browar namysłów przecież tam nie będę pracować

Gość gość
Nie to że tam się źle żyje żyje się tak jak wszędzie ale znudziło mi się tam mieszkać chce się w końcu od starych uwolnić na razie kasę zbieram ja co roku w góry wyjeżdżam od 4 lat wyjeżdżałem do zakopanego wczesniej w inne góry

Gość gość
Aaa

Gość gość
W Lublinie nie masz czego szukać. Największe miasto studenckie w Polsce, a pracy za cholerę nie uświadczysz :/

Gość gość
Może Rzeszów albo Białystok

Gość gość
Ooo

Gość gość
Z Namysłowa to do Wrocka najlepiej.Fajne miasto i do rodziny blisko.

Gość gość
Nie chce do Wrocka bo to za blisko chce być jak najdalej od rodziny znajomych mam ciotkę we wrocku rodzinę w Opolu mam też znajomych w Opolu we wrocku część z nich tam mieszka część studiuje ja chce być z dala od znajomych i rodziny i mieć z nimi spokój przecież zawsze można odwiedzić mam od dwóch lat prawko i od roku auto z salonu ono ma 5 lat starszy 5 lat temu je w salonie kupili rok temu sobie większe i droższe auto z salonu kupili a te dali mnie