Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Irytuje mnie moja kuzynka.

Polecane posty

Gość gość
Ja stac na wakacje :P do tego jest uśmiechnięta lubiana osoba, wyjechala, radzi sobie. Zamiast byc jadowitym babskiem co kisi pipsko na kafe. I to autorke razi

Gość gość
A jej życie to jej życie i moze je przeżyć jak chce. Sama pisalas ze wyjezdzala 26 czyli praktycznie święta spedzila wPolsce z rodzina a ze nie z toba to się jej nie dziwie wcale

Gość gość
Z Polski wyjechała 25.

Gość gość
widocznie twojej kuzynce nic nie brakuje.... wyjechala, dobrze sie ma..to jest zadowolona. Widac, ze jej strasznie nie lubisz.

Gość gość
Buhahahaha autorko buuuuu . Szkód słów na ciebie

Gość gość
Zwyczajnie irytuje mnie. Jeszcze te jej zdjęcie. Siedzi z przyjaciółką i wyciera łzy. Przecież to nie normalne

Gość gość
Nienormalna to ty jesteś. Slyszalas określenie -śmiać sie przez łzy -?

Gość gość
Ona była uśmiechnięta, ale zalana łzami, jej koleżanka natomiast -twarz kamień. A dla mnie mecz to mecz ani łzy ani śmiech.

Gość gość
A dla niej mecz to łzy i śmiech i co zrobisz?Zabronisz jej?Ma sie dziewczyna przestać uśiechać bo ty tak chcesz?Co za durne prowo.

Gość gość
Nienormalna Dzisiaj widzialam taka kobitke, ryj krzywy, usmiech krzywy, ale usmiechala sie przez cale pol godziny :D Mialam juz jej sie pytac czy cos jej sie nie stalo ;) czy jej sie mina nie zaciela

Gość gość
autorko- to powiedz w twarz twojej kuzynce, jak bardzo cie ona irytuje, powiedz ze nie chcesz miec z nia kontaktu, zablokuj wszedzie, to nie bedziesz musiala widziec jej twarzy. ps. marne prowo

Gość gość
to przestan ja obserwowac na portalach spolecznosciowych jak tak bardzo cie wkurza, po co sie jeszcze nakrecasz? lubisz to?

Gość gość
Prowo. Ale są tacy ludzie.Zawistni i zazdrosni.niemili. I dziwią się ze nikt ich nie lubi.

Gość gość
Dawno nie pisałaś psycholko a ta kuzynka jest pewnie stomatologiem

Gość gość
A co wolałabyś mieć kuzynkę zabuczałą?

Gość gość
Masz fajną kuzynkę, szczęśliwą, radosną, czepiasz się albo jej zazdrościsz.

Gość gość
Kretynka z ciebie autorko, fajnie ze jest taka, sama bym chciała taka być. A co do odwiedzania rodzinki, po co ma odwiedzać za każdym razem jakieś pociotki na urlopie. Powiedziałaś że odwiedza rodziców i dziadków a reszte po co, raz na jakiś czas można ale nie za każdym razem,liczysz na prezenty?

Gość gość
Temat widzę stary ale ja tam autorke rozumiem. Są tacy ludzie co uśmiechają sie z automatu ale to gra aktorska żeby sie wydawać fajnym. Na wydawaniu sie fajnym można sporo ugrać. Tępa masa która ogląda M jak miłość takie rzeczy łyknie, bo czego oczekiwać po ludziach którzy w 95% mają poglądy że czerwona wstążeczka we wózku odpycha zło a koty i rudzi ludzie są fałszywi. Piłki nożnej też nie lubię.