Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Rozmowa nieśmiałej z nieśmiałą

Polecane posty

Gość gość

Chodzę do 1 klasy liceum, a mój chłopak do drugiej. W jego klasie jest nieśmiała dziewczyna, która do ludzi się nie odzywa i zawsze stoi sama. Bardzo przypomina mi mnie z podstawówki i początku gimnazjum dlatego zaczęłam zwracać na nią uwagę i z każdą chwilą co raz bardziej widzę podobieństwo między nami i sądzę, że może to być na prawdę wartościowa osoba. Mam kilka "przyjaciółek", które plotkują o mnie za plecami, mówią bzdury na mnie i na mojego chłopaka, a przychodzą do mnie tylko gdy czegoś potrzebują. Chciałabym poznać tą dziewczynę, bo czuję, że jest ona podobna do mnie i mogłabym poznać taką moją "bratnią duszę". Poza tym jest mi jej żal, bo zawsze stoi sama na korytarzu, a ludzie nie są dla niej zbyt mili. Mój chłopak też doradzał mi, abym z nią porozmawiała, ale moim problemem jest to, że ja też mam problemy z nieśmiałością. Nie jest tak duża jak jej, ale i tak bardzo przeszkadza mi to w życiu. Macie może jakiś pomysł jak mogłabym zacząć rozmowę, o czym mówić? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować