Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olałam go choć mi na nim zalezy

Polecane posty

Gość gość
Nie masz czego żałować. Też tak zakończyłam pewną znajomość, parę ładnych lat temu. Na początku był żal, później przeszedł, a teraz mogę się z tego śmiać. Za to jemu się przypomniałam po jakimś czasie (2, może 3 lata), zapewne jak sobie o mnie przypomniał podczas jakiejś przedłużającej się posuchy.

Gość gość
Tak się zastanawiam dlaczego niektórzy faceci są tacy beznadziejni :O Ze nie maja glebszych uczuc tylko o seks im chodzi i jak kogos oszukac zeby osiagnac cel...

Gość gość
Tzn kobiety oczywiscie tez bywaja rozne ale mimo wszystko mysle, ze jestesmy bardziej uczuciowe, a facet ma uczucia nieraz gdzies tylko o seks chodzi

Gość gość
Nie wierze w to co tu czytam..Nasza forumowa desperatka przejzala na oczy? nie, to nie mozliwe, bo rok temu pisala to samo, ze juz sie do niego nie odezwie, ze za duzo ja nerwow i lez to kosztuje...A potem zaklada tematy jak przeprosic faceta, ze sie nie odzywala...ahhh, ona tu tak wypisuje od pazdziernika 2014 roku! no i zapomniala dodac, ze facet ma zone, dlatego ten uklad. Powiedzial jej wprost, ze od zony nie odejdzie... No jesli ci sie tym razem uda do niego nie odzywac to gratuluje! Ale watpie, bo to juz pisalas nie raz...

Gość gość
No i jak zwykle po tym jak wyszla prawda, to autorka znika tylko po to, zeby zaraz zalozyc nowy watek....ehhh....

Gość Idjotka

Sex byś miała a tak to ... hehe