Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy cieszy was

Polecane posty

Gość gość

jak ktoś ma gorzej od was? Szczerze przyznam że mnie tak. Cały czas mam w życiu pod gorę, nic mi się nie układa. Jak już jest nadzieja na to że w końcu będzie dobrze to góra kilka miesięcy i wszystko się pierd...i. Teraz znowu tak mam, że mam doła i zero widoków na to że będzie lepiej. Gdy słyszę że komuś ze znajomych coś nie wyszło, że mają jakieś problemy to cieszy mnie to. Kiedyś tak nie miałam ale od jakieś czasu tak właśnie jest. Pocieszam się że nie tylko ja mam zjeb..e życie. Że innym też coś nie wyszło, mają problem i wtedy czuję ulgę że mam lepiej od tej danej osoby. Też tak macie?

Gość gość
up

Gość gość
mnie cieszy. moja dawna miłość z lat młodości zdycha na raka i to mnie cieszy bo mi kosza dała , pogardziła moim uczuciem. a ja teraz zdrowy jestem , bogaty i mam młode kochanki.

Gość gość
Każdy tak ma

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
No popatrz, a ja tylko grypę miałam, już mi przeszła :o Może to jednak ty zdechniesz na raka, skoro tak źle życzysz osobie która ci nic nie zrobiła? I wypyerdalaj z mojego telefonu, kompa oraz innych urządzeń elektronicznych.

Gość gość
byłaś ładna ale to dawno było .... teraz od tego raka zombiejesz , kijem bym cię nie tknął. zdychaj

Gość gość
01:00 strzel sobie z palca szmato kafe prostytutko trollico :D Łatwo cię rozpoznać po wpisie, peezdo z naciagniętym indorem. :D:D:D

Gość gość
gość dziś Każdy tak ma x Goowno prawda.

Gość gość
3 facetów którzy mnie zostawili: 1. Zmarło mu dziecko 2. Zmarła mu kobieta ( dla której mnie zostawił ) 3. Zmarła mu matka i mieszka ze starą pijaczką bo nie ma gdzie iść

Gość gość
Jaka ty biedna jesteś, ciagle cie ktos zostawiał :o

Gość gość
ty też zdychaj najlepiej spalona żywcem

Mnie to nie cieszy i nie czuję żadnej ulgi - raczej przekonanie, że powinnam coś zrobić, żeby dana osoba tyle nie cierpiała. Zawsze byłam bardzo odpowiedzialna za drugiego człowieka i nie daje mi spokoju świadomość, że ktoś, nawet całkiem nieznajomy, np. mysli o samobójstwie.

Gość gość
specjalnie wziełam sobie mieszkanie na kredyt z widokiem na *****iwe skrzyżowanie , by sobie po pracy latem siąsć na balkonie wysoko [7 piętro] i patrzeć na częste wypadki. i pije sobie piwko i mam rozrywkę

Gość gość
Po tym temacie widać, jak ludzie kłamią. Kłamią i sami w to wierzą. Każdego cieszą cudze niepowodzenia. To normalne. Niektórzy (są to chlubne wyjątki) nie cieszą się jedynie z niepowodzeń osób im najbliższych. Ale z was zakłamane gnoje...

Gość gość
A skąd ty możesz wiedzieć co kogo cieszy a co smuci? Nie wszyscy są tacy zawistni i wredni jak ty, chciażbyś nie wiem jak nienawidziła lepszych od ciebie :)

Gość gość
mnie to nie cieszy ale smuci dobija mnie ze inni cierpia,ciezko sie wowczas cieszyc zyciem.. czułabym ulge jakby wszyscy byli szczesliwi bardzo sie ciesze z sukcesow innych pociesza mnie jak widze,ze niektorzy naprawde sie kochają i jest u nich super :) mysle sobie wtedy..moze kiedys i mnie sie tak poszczęści

Gość gość
Niestety autorko, wszystko ci sie pyierdoli bo jesteś pełna zawiści i źle życzysz ludziom którzy cie może nawet nie znają. To własnie twoja zawiść ci szkodzi i sprawia, że coraz bardziej sie pogrążasz w tym destrukcyjnym uczuciu. Spróbuj być życzliwa, hoduj w sobie pozytywne uczucia, a twoje zycie zacznie się zmieniac na lepsze, w końcu coś osiągniesz i przestaniesz być nikim :)

Gość gość
gość dziś A skąd ty możesz wiedzieć co kogo cieszy a co smuci? Nie wszyscy są tacy zawistni i wredni jak ty, chciażbyś nie wiem jak nienawidziła lepszych od ciebie usmiech.gif x Dokladnie.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
gość dziś Niestety autorko, wszystko ci sie pyierdoli bo jesteś pełna zawiści i źle życzysz ludziom którzy cie może nawet nie znają. To własnie twoja zawiść ci szkodzi i sprawia, że coraz bardziej sie pogrążasz w tym destrukcyjnym uczuciu. Spróbuj być życzliwa, hoduj w sobie pozytywne uczucia, a twoje zycie zacznie się zmieniac na lepsze, w końcu coś osiągniesz i przestaniesz być nikim usmiech.gif X X Podpisuję się pod tym.

Gość gość
Trzeba być ostatnim scoorvielem (suką), żeby cieszyć się z cudzych problemów.

Gość gość
Jak widzę i słyszę że inni mają gorzej to się cieszę że nie tylko mi się w życiu pier..li

Gość gość
up

Gość gość
chce mi się na was rzygac,pociesze,za takie myśli nie wyjdziecie z gowna