Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

figura gruszki,pomocy:(!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

czesc kobietki czy ktorej z was udalo sie odchudzic biodra, boczki i uda?niewiem juz co robic:/poltora miesiaca na restrykcyjnej diecie, sport, masaze i ani cm niedrgenlo:/dekolt same kosci:/ macie jakies sposoby , specjalna diete, cwiczenia, (slyszalam ze areoby na czczo typu jogging orbiterek moga pomoc, i chyba sproboje)prosze podzielcie sie i do hejterow, tak wiem, jestem swinia, obzartuchem, niepodnosze tylka z kanapy, nalezy mi sie, i tak zazdroszcze dziewczynom o wielkim buscie i szczuplych biodrach

Gość gość
nie sadze ze moja figura powinna zaprzatac twoje mysli. zajmij sie waszymi figurami

Gość prawictwo pospolite 152
wiesz kto to jest hejter ?

Jesteś gruszką, zawsze będziesz miała większe biodra i uda, Taka figura, nic z tym nie zrobisz.

Gość gość
Jak sie glupio odchudzasz, to masz glupie rezultaty. Kazdy kto troche czyta wie, ze restrykcyjne diety to zly pomysl.

Gość gość
chcesz byc babochlopem jak wiekszosc polek z wielkimi barami, autostrada miedzy nogami i plaskodoopiem!?

Gość gość
rochales juz dzis swoja sexowna zonke? :)

Gość gość
gruszka - mniammmm

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak dieta na odchudzenie bioder i ud. ba, nie ma czegos takiego jak ćwiczenia na odchudzenie bioder i ud. nie chudnie się z wybranych części ciała, tylko ogólnie. ale bardzo dużo można zdziałać odpowiednimi ciuchami.

Gość gość
Kupilam sobie stepper , waga leci , ten taki skretny steper, odrazu lepiej sie czuje. Pol godzinki dziennie, ja godzinke sobie stepuje :) polecam

Gość gość
Tak jak już ktoś napisał - nie zmienisz tego, albo to zaakceptujesz, albo nauczysz się ukrywać w odpowiedni sposób (np. krojami ubrań, bielizną wyszczuplającą itd). To tak jak dziewczyny o wąskich biodrach a szerokich barkach - nic z tym nie zrobią. Jeśli nie jesteś otyła, to na pewno są miłośnicy takiej figury wśród mężczyzn, teraz pupa jest w modzie :)

Gość gość
Bryczesy to podobno najtrudniej zrzucalny tłuszcz. Ja znalazłam swoją diete i cwiczenia na http://obk.pl/ . Do tego biorę suplement diety i pijam zieloną herbatkę by oczyścić organizm z toksyn.