Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dostac prace w urzedzie, bibliotece bez znajomosci?

Polecane posty

Gość gość

da sie?

Gość gość
praca w urzędach jest dla tępych debili bez pomysłu na zycie

Gość gość
ale za to jest bezpieczna, ze stala pensja i siedzaca-dla mnie moze byc

Gość gośćśćć
a ja bym chciała pracę w niepełnym wymiarze godzin, na 3 lub 4 miesiące, ale nie wiem gdzie szukać :( A w bibliotece czy w urzędzie bez znajomości się nie da

Gość gość
nie wiem czy się nie da: ja po praktyce wakacyjnej na 5. roku studiów dostałem propozycję w urzędzie miasta, w wydziale, w którym miałem praktykę. Niestety za minimalną, a wiem, że nawet naczelnik wydziału po wielu latach pracy ma tam 3500 więc jak dla mnie to żadne kokosy, bo tyle dostałem na dzień dobry w firmie w której pracuję, a dziś mam ok. 6000 brutto, po 10 latach. Może nie jakoś super, ale na pewno lepiej niż w odmóżdżającej pracy w urzędzie :O

Gość gość
ja mialam juz full staży, praktyk w urzedach, na koniec kierownik zadowolony, wszystko pieknie, ale pracy nie dostane, bo nie ma miejsc i tyle, mi sie wydaje, że jak sie nie ma wtyk to nie ma sie tez szans na taka prace

Gość gość
dziś urzędasy nie są zbyt wymagający od życia, ale za to są niezwykle upierdliwi i uciążliwi dla obywateli, powodem jest ich nieudacznictwo i brak chęci do podejmowania wyzwań