Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto miec kochanka?

Polecane posty

Gość gość

Ja chce, on chce, kiedys byliśmy w sobie zakochani ale nie bylo seksu, teraz oboj***ardzo chcemy ale mamy rodziny, choć też nieidealne. Pytanie czy jeśli macie kochanka lub kochankę, która była wasza miłością to czy się potem angazowaliscie? Jakie macie doświadczenia w związku z tym? Ponad rok temu romans wisiał nam na wlosku, jakoś się powstrzymalismy, ale znów nas do siebie ciągnie i chcemy się nadal. Nic nie mija. Ktoś tak miał?

Gość gość
Warto !!!!!! Oczywiscie trzeba uwazac, zeby nie dac sie zlapac i nie rozwalic waszych rodzin jesli tego nie chcecie. Ale warto!

Gość gość
chciałabym mieć w nim kochanka przyjaciela takiego, mieliśmy super relacje ale da się to tak zrobić aby nur bylo głębszych uczuć? Jak jest u Was z tym? Ja i tak tesknie często za nim a co dopiero jak będziemy blizej

Gość gość
radzę pani porzucić ten zamiar bo ilość cierpień jaka spadnie na głowę pani będzie nie do zniesienia. Są pewne ciemne siły, które bezustannie "pracują" aby rozwalić małżeństwo. Niech pani prosi bezustannie : " o Maryjo zabierz mi złe myśli , zabierz złe uczucia i zabierz mi złe pragnienia , daj mi dobre myśli , uczucia i dobre pragnienia..." W broszurce pod tytułem : Zaufajcie Maryi PDF jest dużo o miłości i szczęściu .

Gość gość
niech pani porzuci ten zamiar gdyż ilość nieszczęść jaka pani spadnie na głowę będzie nie do zniesienia.

Gość gość
Nie warto nie wchodź w taką relacje . Pisze ci to kochanka

Gość gość
Jak robicie to aby ukryć, nie dać się złapać? Nie kontaktujemy się non stop, wtedy tylko kiedy możemy dłużej pogadać. Nie wiemy gdzie się spotykać, kiedys u mnie się spotykaliśmy, ale teraz jest to mało możliwe, moze czasem.

Gość gość
Rozumiem tych co mi odradzają, chce Was też wysłuchać. To ze będziemy wtedy szczęśliwi to wiem, ale chce poznać też gorsze strony. Co to bylo ze odradza Pani?

Gość gość
Czy warto zostać prostytutką, szmatą, ścierką? Sama sobie odpowiedz.

Ratuj się, kobieto! Z tego co napisałaś, widzę, że jesteś zakochana w tym mężczyźnie, i nie jesteś w stanie myśleć racjonalnie. To poniekąd normalne... ale zapewniam Cię, nic nie wiesz o jego zamiarach, uczuciach... może się okazać, że on dąży do tego żeby Cię posiąść, a kiedy mu się już uda (z tego co napisałaś, zgaduję że jest bardzo bliski sukcesu) wcale nie będzie zainteresowany podtrzymywaniem tej, przecież niełatwej, sytuacji. Masz dużo do stracenia... ja Ci piszę, uciekaj, nie brnij w to... ale podejrzewam że i tak nie posłuchasz :(

Gość gość
Jak będziecie ostrożni to może się udawać,ale zawsze jest ryzyko. dzisiejszych czasach żeby si e kontaktować wystarczy telefon,większość firm oferuje nielimitowane rozmowy.Musicie być bardziej kreatywni.

Gość gość
Weź męża na gangbang namów, wyżyj się w seksie a nie go zdradzaj jak ostatnia ścierka.

Gość gość
Wiem że jest taki stereotyp że kazdy facet myśli tylko o jednym. Nie kazdy! no ale jak jest chemia to jest pożądanie i to jest normalne.Tak już człowiek jest zaprogramowany przez naturę że to normalne.Normalne by nie było gdyby było odwrotnie.Wszyscy musicie to obiektywnie przyznać!

Gość
wysokolibidowa mężatka dziś ... może się okazać, że on dąży do tego żeby Cię posiąść, a kiedy mu się już uda (z tego co napisałaś, zgaduję że jest bardzo bliski sukcesu) wcale nie będzie zainteresowany podtrzymywaniem tej, przecież niełatwej, sytuacji...<<< No i co w tym strasznego? Oboje przezyja piekne chwile, a potem wroca do swoich rodzin. I do konca zycia, beda mogli wspominac chwile wspolnie przezytej rozkoszy. Na pewno warto.

Gość gość
Być moze nadal coś do niego czuje i wbrew pozorom to mnie właśnie powstrzymuje

Gość gość
Ale właśnie takie wspomnienia związane z nim chce miec.

Gość
@gość dziś Ale właśnie takie wspomnienia związane z nim chce miec. << No to zrob to, nie ma na co czekac!

Gość gość
Jak zdradzisz męża to kochanek będzie cię też uważał za zwykły otwór w ścierce

Gość
@ gość dziś Jak zdradzisz męża to kochanek będzie cię też uważał za zwykły otwór w ścierce <<< Jesli przespisz sie z kochankiem, to bedzie ciebie uwazal, za spelnienie marzen, powrot do lat ktorych jeden dzien kupil by "za ostatni grosz".

Gość dfefwefgfd
nie nie nie na kochankow bierz sobie tylko wolnych M. jak taka wielka milosc byla to mogliscie sie obydwoje porozwodzic. nie tak? ale to jest tylko zwykla gadka o uczuciach, a cel wiadomo jaki :D

Gość gość
Lepsze spotykać się z kochanką co weekend a nie jakieś tam śluby , dzieciaki , rozwody . Oczywiście oboje single

Gość gość
Warto!!! Nie zastanawiaj się. Najgorsze co mozna zrobić to się zastanawiać jakby to bylo gdyby..... U mnie kochanek (młodszy dużo zresztą) wpłynął na lepsze moje relacje z mężem....jestem mniej spieta bardziej zorganizowana. Sex cudowny .....zresztą z mężem też....jak człowiek jest szczęśliwy to mu się więcej chce i bardziej się stara. Tylko nie zakochaj się bo wtedy kanał

Gość gość
Ta jasne. Przespać się z singielką to może tak, ale nie z mężatką. Zaliczasz i gardzisz nią, że się oddała i zdradziła.

Gość gość
hmm azorze, nie wiedzialam ze podgladanie mnie uzdrawia twoja relacje malzenska :D to teraz tym bardziej musze spr.dalac z kraju, bo przeciez dobrze ci nie życzę :D pamietajcie - nie pozadaj zony blizniego swego !!!

Gość gość
Myślę ze jak tego nie zrobimy chociaż raz to tak wiecznie będziemy się chcieć i chcieć, może ta wielka ochota odejdzie po pierwszym czy drugim seksie? Takie jest życie, widzę ze sporo osób wie tu o czym mowie :) lepiej żałować ze się zrobiło niż żałować ze się nigdy nie zrobiło.

Gość gość
Pic p******ic nie zalowac bida musi pofolgowac. Dziewczyno hotel i nawet sie nie zastanawiaj idz z nim i sobie spraw przyjemnosc. Kochanek to super sprawa..

Gość gość
Jeśli już to tylko mężatkę. Singielki mają siano zamiast mózgu. Mnóstwo z tego kłopotów, nie warto.

Gość gość
kochanka TO SUPER SPRAWA:)