Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nazywaliście mnie paranoikiem, bo pisałem, że nie dziewice nie nadają się do zwi

Polecane posty

Gość gość

ązku. No to macie teraz prawdę, kto tu jest chory, a kto kłamał. Rzucam wszystkim k*rwom, które twierdziły, że jestem przewrażliwiony, bo pisałem, że bad boye i tępe roochacze z przeszłości pozostawiają miłosne ślady nie do przebicia. Proszę: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/mam-mezaale-pierwsza-milosc-bedzie-zawsze-pierwsza-zapraszam-serdecznie-p_6487301

Gość gość
Żal dupsko ściska, że dla żadnej nie będziesz tym pierwszym i co najważniejsze mile wspominanym partnerem, co? :)

Gość gość
Albo będę pierwszym dla jakiejś dziewczyny, albo dla ŻADNEJ nie zgodzę się być facetem drugiej kategorii, do stabilizacji. Wolę być sam do końca życia. Po zeszmaceniu się niedługo nie będziecie znajdowały nikogo normalnego i będziecie zdychać w samotności, gdy ten temat obiegnie sawanny i góry i nikt nie złapie się już na bycie facetem drugiej kategorii, a obiegnie, już ja się o to postaram. Cały internet to zaleje co ta panienka napisała.

Gość gość
Dzięki ci łaskawco! :) Że żadnej kobiecie nie będziesz zawracał gitary swoją żałosną osobą :)