Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Bożena

Piotr Gabryel pisze głupoty

Polecane posty

Gość gość Bożena

Piotr Gabryel pisze głupoty. To co ta osoba pisze to jakies głupoty, zwyczajny hejt w stronę rolników. Obrazajacy pewna grupe spoleczna. gość za dużo w czterech ścianach siedzi i dziubie w ta klawiaturę bez zastanowienia. Może warto wyjść na zewnątrz , odetchnij wspaniałym powietrzem polskich miast ,przepelnionym spalinami i smrodem. Sama przyjemność, skoro tak nienawidzi wieś, to niech zre trawę wychodowana na balkoniku (:-). smacznego. Szkoda czasu na ludzi piszących takie badziewne artykuły.... Co do psl tez bym ich rozwiązała, bo oni nie bronią interesów rolników, a dbają tylko o swoje koryta. http://dorzeczy.pl/id,2247/Zdelegalizowac-PSL.html

Gość gość
Wiadomo. Artykuł ten to syf.

Gość chlopka 356
Niech sie zainteresuje nierobami ZuS , z katarem ksiezniczka leci po zwolnienie do lekarza. A rolnik z goraczka robi i nie placze. A potem mówią w tv , ze nieroby przez te lewe zwolnienia okradają kraj na mld zl. Tak ciężko pracują mieszczuhy. Po jajach sie tylko drapać potrafią, a jedyne odciski to na d***e maja od nieróbstwa. Chlop pracuje po 14 h na codzien, nie ma urlopow , świąt itd. Trzeba być naprawde ograniczonym i glupim by tego nie widzieć!

Gość gość
Chłop nie bierze chorobowego,bo dostaje ok.3 zł na dzień.Do lekarzy też mało chodzi.Na kolejki nie ma czasu a prywatnie go nie stać.Gabryel zapomina też ile wynosi emerytura rolnicza/ok.800/ o rentach nie wspominając.Chłop nie ma też żadnego rodzinnego. Pan ten takie głupoty pisze, widać po tym co je, że mózg mu chemia zatruła. Ja jako chłop nie mam wpływu na to ile płacę i ile ewentualnie dostanę ale jeśli ten pan chce to chętnie zamienię się z nim na moje przywileje.Z pisaniem poradzę sobie lepiej niż on,jemu na pewno będzie trudniej bo o rolnictwie nie ma zielonego pojęcia.