Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

StarCook

Polecane posty

Gość gość

Czy można uzyskać jakiś opinii na temat tego grilla?

Gość gość
lepszy będzie Black Cock

Gość gość
Ja pytam bardzo poważnie. Jestem zainteresowany tym urządzeniem.

Gość gość
SUPER!!! Polecam!!!

Gość gość
Mam 10 lat gwarancji!!! Dla mnie to bardzo ważne, świadczy o jakości!!! Sprawdza się naprawdę dobrze :)

Gość gość
Jak się umawiałam wydawało mi się, że miałam okazję oglądać kiedyś podobne urządzenie ale po przyrządzonej kolacji muszę przyznać, że jednak nie było podobne... A po tym jak rodzina reaguje na to co ja ( wstyd się przyznać ale jednak noga w kuchni) serwuję im teraz do jedzenia stwierdzam bez wątpliwości, że podjęłam doskonałą decyzję. Zresztą, zobaczcie sami, przekonajcie się. Samo spotkanie - super sprawa, Pan, który nas odwiedził - pełen profesjonalizm.

Gość gość
Jestem użytkownikiem tego urzadzenia! Jest świetne! ! Dzięki niemu w kuchni spędzam połowę mniej czasu niż podczas tradycyjnego przygotowywania posiłków. Kurczak z brytfanny jest najlepszy na świecie! !!! Moje dzieciaki w końcu nie marudzą podczas obiadu.!! Polecam!

Gość gość
Maszyna działa bez zarzutów, nożem po tej patelni nie kroje, ale bardzo trwała. Szybko, bardzo szybko mięso w każdej postaci gotowe!!! Oszczędza sporo czasu jak z prądem nie wiem bo nie sprawdzałem. Jedynie trochę mnie wkurza, że kapie z górnej patelni na blat, warto podkładkę trzymać pod maszyną. A tak ogólnie to naprawdę warto.

Gość gość
a z gwarancją serio bomba.

Gość gość
Kupiłam urządzenia i wiecie co ... muszę codziennie robic nalesniki hahaha moje dzieci uwielbiają a ja robię je w 5 minut . Cała stertę jakieś 20szt. nie wspomnę o pysznej i soczystej rybie i wielu innych smacznych posiłkach. Świetna pomoc w kuchni! ! Oszczędność czasu na maxa.!

Gość gość
Krótki opis modelu Multicooker RMC-M4502E – gwarancja doskonałego rezultatu Bogactwo programów, ogrzewanie 3D, funkcja opóźnionego startu, odgrzewanie ostygłych potraw – to tylko niektóre walory urządzenia, które uczynią multicooker RMC-M4502E Twoim niezastąpionym pomocnikiem podczas przygotowywania śniadania, obiadu lub kolacji, czy poczęstunku dla gości. Multicooker Redmond RMC-M4502E

Gość gość
Kupiłam starcok w grudniu, więc czas jego użytkowania nie jest jeszcze zbyt długi ale już dziś zastanawiam się jak sobie radziłam bez niego. Po tych kilku miesiącach użytkowania mogę powiedzieć, że jest to rewelacyjne urządzenie, które czasowo dopasowuje się do mojego życia a nie jak dotychczas życie dopasowywałam do przygotowywania posiłków. Ciasta to teraz dla mnie pestka, zawsze w niedzielę mam coś do kawy. Przygotowanie jakichkolwiek posiłków jest znacznie prostsza i szybsza. Skrzydełka opiekane - palce lizać :) polecam wszystkim zagonionym i zapracowanym ... polecam wszystkim którzy cenią sobie swój czas a jednocześnie lubią dobrze zjeść ;)

Gość gość
Bardzo fajny sprzęt! Jesli ktoś ma okazje umowic sie na jego prezentacje to niech sie umawia :) był u mnie profesjonalny pracownik, odpowiedział na rzeczowo na nasze pytania i zachwycił przygotowanymi przez siebie potrawami. Było i jest pysznie!

Gość gość
Od dwóch tygodni korzystam z tego urządzenia przygotowanie posiłków dla dwojga nigdy nie było tak proste. Zupy bardzo dobre . Fasolka z ziemniakami i jajko sadzone w jednym urządzeniu bez problemu z myciem i zbędnymi garnkami . Twarożek rewelacja. Warzywa typu bub kalafior nie stanowią problemu i podczas gotowania nie wydziela się zapach .Fasolka po bretońsku super smażone kiełbaski tez rewelacja Polecam

Gość gość
Mam ten sprzęt i jestem bardzo zadowolona.Na urlop zawsze biorę go ze sobą, nie muszę przepłacać za wyżywienie, robi szybko, smacznie i oszczędnie

Gość gość
Od lutego jestem szczęśliwą posiadaczką tego cudownego urządzenia! Jestem mega zadowolona! Mężowi nie muszę podgrzewać jak wróci z pracy :) Dla mnie bomba! Jutro chce cos upiec-tego jeszcze nie testowałam :) Jedynym minusem dla mnie jest niewielka ilość przepisów. Na dzień dzisiejszy nie żałuję ani troche, że go sobie wymarzyłam :)A z biegiem czasu mam nadzieję, że przepisów będzie przybywać :)

Gość gość
Urządzenie posiada jedną misę, więc ugotowanie dwóch dań na raz nie będzie możliwe.

Gość gość
Polecam. Dla tych co chcą zaoszczędzić i zadbać o zdrowie. po prostu rewelacja:)

Gość gość
Ostatnio zamówiłam ten model i jestem zadowolona. Pomijając już kwestię tego, jak wiele funkcji ma to urządzenie i jakie okazało się przydatne, mogę powiedzieć, że obsługa ze strony marki jest bardzo profesjonalna. Miałam na początku kilka pytań, ale w serwisie odpowiedzieli mi na nie wyczerpująco, konsultant był bardzo miły.

Gość gość
Mam od roku - super urządzenie, zastapił mi garnki, patelnie,piekarnik,frytkownice i dzięki niemu schudłam 6 kg

Gość gość
Cudo! Najbardziej podoba mi się to, że można zrobić w nim tak wiele potraw bez brudzenia dodatkowych naczyń i tracenia czasu. Idealny dla osób chcących zdrowo się odżywiać lub tych na diecie:)

Gość gość
Cudo! Najbardziej podoba mi się to, że można zrobić w nim tak wiele potraw bez brudzenia dodatkowych naczyń i tracenia czasu. Idealny dla osób chcących zdrowo się odżywiać lub tych na diecie:)

Gość gość
Rewelacyjne urządzenie! Dostałam od męża na urodziny i powiem szczerze, że jest to najbardziej trafiony prezent, jaki kiedykolwiek otrzymałam. Już dawno myślałam o jakimś wielofunkcyjnym urządzeniu, które "odwaliłoby" za mnie połowę pracy. Teraz spędzam mniej czasu w kuchni, potrawy mogę przygotować naprawdę szybko, no i korzystam oczywiście z przepisów dla tego multicookera, bo są naprawdę ciekawe i urozmaicone.

Gość tadeo m
polecam , mam i używam !!!

Gość gość
rybki wychodzą że palce lizać a kurczak nareszcie nie jest suchy

Gość gość
Szukałam czegoś, co ułatwiło by mi życie. Jedzenie niezdrowych odgrzewanych gotowców przestało mnie zadowalać - przybieranie na wadze, problem z cholesterolem, brak czasu na poświęcenie kilku chwil samej sobie, sprawiło, że zapaliła mi się czerwona lampka... Po powrocie do domu marzył mi się smaczny zdrowy domowy posiłek. Jednak stosunkowo późne powroty do domu uniemożliwiały mi zmienienie swojej diety. Po zakupie multicookera M4502 wszystko zmieniło się o 360 stopni. Kiedy wracam do domu w powietrzu unosi się przyjemny zapach gotowego obiadku - wystarczy przed snem wrzucić składniki, a o resztę dba już sprzęt. Niesamowite! Rozważam też zakupu czegoś mniejszego i tańszego, tak by móc jeszcze przygotować sobie na rano pożywną i zdrową kaszę.

Gość gość
Jako doświadczony użytkownik tego cacka, chętnie podzielę się swoją opinią. Gotowanie chyba od zawsze było moją pasją. Jestem osobą, która raczej z dystansem i dość sceptycznie, może ze względu na wiek, podchodzi do wszelkich technologicznych nowości. Urządzenie jednak miło mnie zaskoczyło. StarCook jest niesamowity! Wypróbowałem już dużą część zgromadzonych przeze mnie przepisów i te rodzinne, i od znajomych - wszystko wychodzi smaczne i aromatyczne, jak nie lepsze od potraw przygotowywanych tradycyjnie.

Gość gość
Przeciętnemu singlowi czy singielce z reguły nie chce się przesiadywać godzinami w kuchni, by przygotować sobie posiłek. Stać nas na to, by wyjść na obiad, czy kolację do restauracji. Ale przecież jest na to zdrowy i wygodny sposób: gotowanie na parze. Przeczytaj jak można prosto wdrożyć w życie porady naszego eksperta na zdrowe, tanie i szybkie gotowanie Nie chcemy tracić czasu na niewdzięczne mycie stosu „garów”, obieranie ziemniaków lub inne „nieczyste” czynności ... Zdrowe gotowanie: witaminy i minerały Witaminy tak jak i minerały są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania ustroju. Musimy dostarczać je z pożywieniem, gdyż nasz organizm nie może wszystkich wytwarzać a mikro- i makroelementów nie syntetyzuje wcale. Parowanie to idealny sposób na zachowanie w produktach spożywczych większej ich ilości. Unikamy tu wypłukiwania witamin i składników mineralnych przez wodę, oraz przechodzenia ich znacznej części do wywaru, tak jak ma to miejsce podczas tradycyjnego gotowania. Nadmienię tutaj, że taką wodę spod gotowania można użyć do przyrządzenia zupy. Szybkie gotowanie czyli jak skrócić czas gotowania Gotując na parze oszczędzamy czas. Wykorzystujemy tylko jeden garnek w którym przyrządzamy cały posiłek. To sprawia, że zmywanie ogranicza się do minimum. Para wodna w urządzeniach do gotowania osiąga temperaturę wyższą niż 100°C dzięki czemu proces mięknięcia tkanek następuje szybciej.Przeciętnemu singlowi czy singielce z reguły nie chce się przesiadywać godzinami w kuchni, by przygotować sobie posiłek. Stać nas na to, by wyjść na obiad, czy kolację do restauracji. Ale przecież jest na to zdrowy i wygodny sposób: gotowanie na parze. Przeczytaj jak można prosto wdrożyć w życie porady naszego eksperta na zdrowe, tanie i szybkie gotowanie Nie chcemy tracić czasu na niewdzięczne mycie stosu „garów”, obieranie ziemniaków lub inne „nieczyste” czynności ... Zdrowe gotowanie: witaminy i minerały Witaminy tak jak i minerały są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania ustroju. Musimy dostarczać je z pożywieniem, gdyż nasz organizm nie może wszystkich wytwarzać a mikro- i makroelementów nie syntetyzuje wcale. Parowanie to idealny sposób na zachowanie w produktach spożywczych większej ich ilości. Unikamy tu wypłukiwania witamin i składników mineralnych przez wodę, oraz przechodzenia ich znacznej części do wywaru, tak jak ma to miejsce podczas tradycyjnego gotowania. Nadmienię tutaj, że taką wodę spod gotowania można użyć do przyrządzenia zupy. Szybkie gotowanie czyli jak skrócić czas gotowania Gotując na parze oszczędzamy czas. Wykorzystujemy tylko jeden garnek w którym przyrządzamy cały posiłek. To sprawia, że zmywanie ogranicza się do minimum. Para wodna w urządzeniach do gotowania osiąga temperaturę wyższą niż 100°C dzięki czemu proces mięknięcia tkanek następuje szybciej.

Gość gość
Miesiąc temu koleżanka mi poleciła i żebym sobie zobaczyła ale ja byłam sceptycznie nastawiona na takie pokazy. W końcu dałam się namówić i tak mi się spodobało że starcook u nas został.Teraz to nawet kolacje na ciepło robię bo to tylko chwilka w tym grillu.

Gość gość
Przeciętnemu singlowi czy singielce z reguły nie chce się przesiadywać godzinami w kuchni, by przygotować sobie posiłek. Stać nas na to, by wyjść na obiad, czy kolację do restauracji. Ale przecież jest na to zdrowy i wygodny sposób: gotowanie na parze. Przeczytaj jak można prosto wdrożyć w życie porady naszego eksperta na zdrowe, tanie i szybkie gotowanie Nie chcemy tracić czasu na niewdzięczne mycie stosu „garów”, obieranie ziemniaków lub inne „nieczyste” czynności ... Zdrowe gotowanie: witaminy i minerały Witaminy tak jak i minerały są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania ustroju. Musimy dostarczać je z pożywieniem, gdyż nasz organizm nie może wszystkich wytwarzać a mikro- i makroelementów nie syntetyzuje wcale. Parowanie to idealny sposób na zachowanie w produktach spożywczych większej ich ilości. Unikamy tu wypłukiwania witamin i składników mineralnych przez wodę, oraz przechodzenia ich znacznej części do wywaru, tak jak ma to miejsce podczas tradycyjnego gotowania. Nadmienię tutaj, że taką wodę spod gotowania można użyć do przyrządzenia zupy. Szybkie gotowanie czyli jak skrócić czas gotowania Gotując na parze oszczędzamy czas. Wykorzystujemy tylko jeden garnek w którym przyrządzamy cały posiłek. To sprawia, że zmywanie ogranicza się do minimum. Para wodna w urządzeniach do gotowania osiąga temperaturę wyższą niż 100°C dzięki czemu proces mięknięcia tkanek następuje szybciej.Przeciętnemu singlowi czy singielce z reguły nie chce się przesiadywać godzinami w kuchni, by przygotować sobie posiłek. Stać nas na to, by wyjść na obiad, czy kolację do restauracji. Ale przecież jest na to zdrowy i wygodny sposób: gotowanie na parze. Przeczytaj jak można prosto wdrożyć w życie porady naszego eksperta na zdrowe, tanie i szybkie gotowanie Nie chcemy tracić czasu na niewdzięczne mycie stosu „garów”, obieranie ziemniaków lub inne „nieczyste” czynności ... Zdrowe gotowanie: witaminy i minerały Witaminy tak jak i minerały są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania ustroju. Musimy dostarczać je z pożywieniem, gdyż nasz organizm nie może wszystkich wytwarzać a mikro- i makroelementów nie syntetyzuje wcale. Parowanie to idealny sposób na zachowanie w produktach spożywczych większej ich ilości. Unikamy tu wypłukiwania witamin i składników mineralnych przez wodę, oraz przechodzenia ich znacznej części do wywaru, tak jak ma to miejsce podczas tradycyjnego gotowania. Nadmienię tutaj, że taką wodę spod gotowania można użyć do przyrządzenia zupy. Szybkie gotowanie czyli jak skrócić czas gotowania Gotując na parze oszczędzamy czas. Wykorzystujemy tylko jeden garnek w którym przyrządzamy cały posiłek. To sprawia, że zmywanie ogranicza się do minimum. Para wodna w urządzeniach do gotowania osiąga temperaturę wyższą niż 100°C dzięki czemu proces mięknięcia tkanek następuje szybciej.Przeciętnemu singlowi czy singielce z reguły nie chce się przesiadywać godzinami w kuchni, by przygotować sobie posiłek. Stać nas na to, by wyjść na obiad, czy kolację do restauracji. Ale przecież jest na to zdrowy i wygodny sposób: gotowanie na parze. Przeczytaj jak można prosto wdrożyć w życie porady naszego eksperta na zdrowe, tanie i szybkie gotowanie Nie chcemy tracić czasu na niewdzięczne mycie stosu „garów”, obieranie ziemniaków lub inne „nieczyste” czynności ... Zdrowe gotowanie: witaminy i minerały Witaminy tak jak i minerały są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania ustroju. Musimy dostarczać je z pożywieniem, gdyż nasz organizm nie może wszystkich wytwarzać a mikro- i makroelementów nie syntetyzuje wcale. Parowanie to idealny sposób na zachowanie w produktach spożywczych większej ich ilości. Unikamy tu wypłukiwania witamin i składników mineralnych przez wodę, oraz przechodzenia ich znacznej części do wywaru, tak jak ma to miejsce podczas tradycyjnego gotowania. Nadmienię tutaj, że taką wodę spod gotowania można użyć do przyrządzenia zupy. Szybkie gotowanie czyli jak skrócić czas gotowania Gotując na parze oszczędzamy czas. Wykorzystujemy tylko jeden garnek w którym przyrządzamy cały posiłek. To sprawia, że zmywanie ogranicza się do minimum. Para wodna w urządzeniach do gotowania osiąga temperaturę wyższą niż 100°C dzięki czemu proces mięknięcia tkanek następuje szybciej.Przeciętnemu singlowi czy singielce z reguły nie chce się przesiadywać godzinami w kuchni, by przygotować sobie posiłek. Stać nas na to, by wyjść na obiad, czy kolację do restauracji. Ale przecież jest na to zdrowy i wygodny sposób: gotowanie na parze. Przeczytaj jak można prosto wdrożyć w życie porady naszego eksperta na zdrowe, tanie i szybkie gotowanie Nie chcemy tracić czasu na niewdzięczne mycie stosu „garów”, obieranie ziemniaków lub inne „nieczyste” czynności ... Zdrowe gotowanie: witaminy i minerały Witaminy tak jak i minerały są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania ustroju. Musimy dostarczać je z pożywieniem, gdyż nasz organizm nie może wszystkich wytwarzać a mikro- i makroelementów nie syntetyzuje wcale. Parowanie to idealny sposób na zachowanie w produktach spożywczych większej ich ilości. Unikamy tu wypłukiwania witamin i składników mineralnych przez wodę, oraz przechodzenia ich znacznej części do wywaru, tak jak ma to miejsce podczas tradycyjnego gotowania. Nadmienię tutaj, że taką wodę spod gotowania można użyć do przyrządzenia zupy. Szybkie gotowanie czyli jak skrócić czas gotowania Gotując na parze oszczędzamy czas. Wykorzystujemy tylko jeden garnek w którym przyrządzamy cały posiłek. To sprawia, że zmywanie ogranicza się do minimum. Para wodna w urządzeniach do gotowania osiąga temperaturę wyższą niż 100°C dzięki czemu proces mięknięcia tkanek następuje szybciej.