Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z dziewczyną, nadlibido?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam taki problem, że moja dziewczyna nie wyobraża sobie dnia bez seksu. Najgorsze jest to, że kiedy ja nie mam ochoty, bo przecież mam prawo być zmęczony, robi fochy. Ostatnio obudziła mnie w nocy i kiedy odwróciłem się, co nawet ledwo pamiętam, obraziła się, bo poczuła się odtrącona... Mamy po 24 lata

Gość gość
no to faktycznie...

Gość gość
Są tacy ludzie co potrzebują seksu codziennie , as tacy co raz na tydzień , są tacy co raz w miesiącu i są tacy co bez seksu mogą żyć cale życie. Masz prawo nie chcieć codziennie , być zmęczony itp. Ona nie powinna się złościć tylko zrozumieć albo wtedy gdy jesteś zmęczony postawić Cie do pionu i zrobić swoje ;)

Gość gość
kopnij ją w zad, bo wcześniej, czy później ona kopnie Ciebie

Gość gość
Brunetos244 dziś a ty zapewne prawik

Albo będzie zdradzany tak też może być jest takie coś jak uzależnienie od seksu i różnie może być

Przeciez to marna prowokacja Jaki facet by narzekał na duze libido partnerki ? Najwyżej jakaś pipa nie facet

Gość gość
Brunetos244 dziś no toś się jawnie skompromitował i udowodniłeś swoje prawictwo... kobieta, jakbyś nie wiedział, może niemal bez ograniczeń, facet ma pewne ograniczenia

Gość gość
Kobieta nie zawsze chce ale zawsze może, mężczyzna zawsze chce ale nie zawsze może ;) Młody mężczyzna może i chcę prare razy dziennie, zwlaszcza z rana ;)