Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która kobieta ma chęć na mojego pènisa o grubości 13,5 cm?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze jest gruby. Każda kobieta mi to mówiła. A przechwałki tutaj niektórych osob, ze maja 14-16 cm grubości, to albo fake, albo te statystycznie 1 % populacji. Tak samo z długością 18-20 cm. Nagle na forum mamy wysyp takich długości. Zreszta gdzie nie poczytacie, liczy sie grubość i umiejetność zaspokajania tym pènisem kobiety. Kobiety maja punkt G w odległości 3-4 cm od wejścia do pochwy, wiec nie trzeba mieć 18-20 cm. Liczy sie grubość i umiejętności.

Gość gość
bardzo sie ciesze ze jestes taki wyksztalcony jeszcze jak bys widzial roznice pomiedzy gruboscia a obwodem bylo by cudownie moj ty wlascicielu puszki po farbie

Gość gość
Mój mąż ma 14,5 cm obwodu, a w momencie samego orgazmu aż 15 cm. Taki jak twój jest ok ale to nie jest jeszcze powód do dumy.

Gość gość
Masz rację, mam 13,5 cm w obwodzie (2πr). Moja "pomyłka", napisałem jak ludzie mówią potocznie. Nawet zastawiałem się jak to napisać, czy 13,5 cm "grubości", czy "w obwodzie". Spokojnie, z matematyki byłem całkiem niezły. :-)

Gość gość
9:44. gratulacje, to widocznie należy do tego 1%, albo kłamiesz, bo ciężko go mierzyć w momencie orgazmu ;-)

Gość gość
nie masz sie czym chwalic , faceci maja dluzsze i grubsze i sie nie chwala , i nie masz racji ze liczy sie tylko grubosc , zarozumialy kretynie

Gość gość
To sobie poczytaj różne artykuły i raporty. Zresztą szkoda dyskutować i zniżać się do poziomu hejtera, który potrafi tylko wyzywać i obrażać. Nie masz argumentów, to wyzywasz - tak działa ten mechanizm. Musisz sobie ulżyć. Pamiętaj zło zawsze wróci do ciebie.

Gość gość
A co ty Pie.....isz mam trzech braci i każdy z nas ma pow. 15 w obwodzie i anal już odpada a te 13,5 to normalny

Gość Zosia ciasna
niestety, dla mnie taki penis jest za gruby :(

Gość gość
Autor ma racje, juz to pisałam, ale sie powtorze. Moj facet 18cm dlugosci, 15cm obwodu. To normalny penis? To czemu na zapytanie o duze prezerwatywy nikt tu nie odpowiadał? :D na innych forach tez szukalam to nikt nie polecil takich ktore sa REALNIE pasujące. Tak samo jak szukalam pozycji dla duzych penisow. Chociaz dla mojego wciaz za maly jest :P Ale ok, sprawdzam. Jakie prezerwatywy o jakiej srednicy pan z 12:16 stosuje?

Gość gość
12:16, widzisz kłamczuszku - już z racji statystycznej - jakby 3 braci (ty pewnie też jako 4) miało w obwodzie 15 cm jest niewiarygodne i mało prawdopodobne. Twój post jest na 99% zmyślony. Czy uważasz, że każdy z czterech braci będzie miał po 2 m wysokości, bo jest ten sam ojciec i matka? Jeśli tak, to mało wiesz. Druga sprawa - próbujesz umniejszyć obwód 13,5 cm do rangi normalnego. Widziałem wiele penisów i na pewno mój nie jest cienki, ani normalny - jest gruby. Kobiety, które miały okazję zobaczyć go i poczuć go w ciiipce, też to potwierdzały. Ale hejt to hejt - musisz mieć coś z tego pisania.

Gość gośćS
Nie widzę nic nadzwyczajnego w obwodzie 15.3 cm . Od zawsze taki miałem i wydawało mi się to całkiem normalne. Dopiero kiedy zacząłem czytać to forum dowiedziałem się że to dużo. A więc mam chyba powód do zadowolenia. Mimo to dalej nie czuje żebym był jakimś wybrańcem.

Gość gość
To już wiesz. Według badań na ponad 15 tys. mężczyzn przeciętny penis w stanie wzwodu ma 13,12 cm długości i 11,66 cm w obwodzie. W spoczynku zaś - 9,16 cm długości i 9,31 w obwodzie. x "Przyjemność odczuwana podczas seksu zależy bowiem bardziej od szerokości przyrodzenia. - Z punktu widzenia fizjologii większe znaczenie, ze względu na dotyk ścianek pochwy, ma obwód penisa - tłumaczy prof. Zbigniew Izdebski".

Gość gość
"Dopiero kiedy zacząłem czytać to forum dowiedziałem się że to dużo" A jak każda dostępna w sklepie czy aptece prezerwatywa była na Ciebie za mała to się nie zorientowałeś? :D Czy jesteś prawiczkiem? Bo nie wierzę, że facet uprawiający seks NIGDY W ŻYCIU nie użył prezerwatywy. Podnosze pytanie - których konkretnie używacie?

Gość gość
14:23, chętnie jako autor tematu umówiłbym się z Wami na trójkąt. Lubię takie otwarte kobiety jak Ty.

Gość gość
Nie wiem co takiego otwartego w tym co piszę, raczej nic specjalnego wg mnie. Bo np. na trójkąty własnie średnio jestem otwarta :P Po prostu bawią mnie internetowe przechwałki. A nawet nie tylko internetowe. Chociażby wzrostu faceci potrafią sobie dodawać i to kłamiąc w żywe oczy. Mój był świadkiem (w pracy) jak kolesie od niego niżsi wpisywali do papierów wzrost wyższy od niego o 5-10cm.

Gość gość
Tak samo właśnie było z tymi statystycznymi pomiarami penisów, bo faceci sobie sami mierzyli - dodawali odrobinę długości lub źle mierzyli. Podczas badań na tych ponad 15 tys. mężczyzn to naukowcy sami mierzyli penisy. A chciałabyś popisać mailowo ze mną?

Gość gość
Up

Gość gość
Ale głupoty gadasz, juz bliżej mi do 40 niż 30.

Gość gość
A Twoje IQ jest pewnie mniejsze :-)

Gość gość
Jest takie samo jak większości tutaj użytkowników, czyli przeciętne, bo nikt z wysokim IQ tutaj nie siedzi.

Gość gość
Milfy do 40 to jest to!

Gość gość
a fuj najlepsze to nastolatki do 23 lat :O

Gość gość
Zależy kto co lubi.