Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

jestem zdziwiona jak ludzie maj膮 jeszcze staro i brzydko w mieszkaniach

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

jakie艣 stare meblo艣cianki z lat 80 tych, wersalki z prlu , 艂awy rozk艂adane na metalowych nogach, tragedia po prostu. Na 艣cianach jakie艣 stare obdarte tapety,albo boazeria, 艂azienki nie remontowane od lat, urz膮dzenia sanitarne sprzed dobrych 30 lat, stare, z偶贸艂k艂e , obdrapane, dywany to samo...masakra

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
prowo ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e ich nie sta膰 na remont...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jakie prowo? nie wierzysz,偶e mo偶na jeszcze mie膰 tak w domu? w sumie to ja te偶 nie wierzy艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
膭?臉? A jak ty autorko masz w mieszkaniu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto mierzy wartosc ludzi po wygladzie mebli? Nie kazdy ma na tyle zeby co kilka lat wymieniac meble. Proste.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nowo, bo mam nowe mieszkanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Biedni bogacze i bogate biedaki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
10:53-masz "nowo" bo nowe mieszkanie:-D:-D:-D zapro艣 mo偶e kafeteriuszki z w膮tk贸w"najbardziej obciachowe......co艣 tam",ju偶 one b臋d膮 wiedzia艂y jak ci臋 do parteru sprowadzi膰 z tym twoim "nowym" wn臋trzem:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
stare mieszkanie te偶 mo偶na super wypacykowa膰 na cacy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a twoja wscibskosc i glupota cie nie dziwi? najzwyklejszy remont lazienki to kwota rzedu 5-10 tys pln jak dlugo potrzebujesz czasu zeby taka kwote odlozyc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W 偶yciu s膮 rzeczy wa偶niejsze od 艂adnego mieszkania ksi臋偶niczko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kilka miesi臋cy i mam now膮 艂adn膮 艂azienk臋, a nie k膮pa膰 si臋 w takich starych sanitariach latami, rury na wierzchu w tych 艂azienkach i 艣mierdzi z tych rur

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bardziej si臋 martw jak masz brzydko w 艣rodku siebie ,bo tam d艂ugo nie posprz膮tasz z taka mak贸w膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 milna a
My mamy w domku starodawne meble,ale drogie sprz臋ty np.lod贸wka za 4.300 zl,telewizor 55 cali za 7.200 zl,samoch贸d terenowy za 70 tys.i osobowy za 13 tys..Ale nie remontujemy domu pomimo tego,偶e na koncie mamy od艂o偶one 170 tys.zl.i ci膮gle odk艂adamy.Dlaczego?Bo mamy 4 dzieci.Kiedy艣 p贸jd膮 na studia,za kt贸re trzeba b臋dzie p艂aci膰.Narazie s膮 malutkimi dzie膰mi,ale ju偶 teraz trzeba my艣le膰 o ich przysz艂o艣ci.W lipcu jedziemy na 2 tyg.nad morze.Przeznaczymy na to 5 tys.Poza tym,bed膮 pieni膮dze 500+ wi臋c wtedy wi臋cej od艂o偶ymy.Remonty s膮 niewa偶ne.

Udost臋pnij ten post

No fakt, niket贸rzy maj膮 brzydko... Zauwa偶y艂am, ze pewni ludzie nawet jak ich sta膰 to niezbyt zwracaja uwage na estetyke mieszkania, tzn nie przeszkadza im ,偶e jest np stary wystroj czy po偶贸艂k艂e 艣ciany, stara boazeria... Ja osobi艣cie jestem estetk膮 i lepiej si臋 czuje w 艂adnym wn臋trzu, ale jak kto lubi... Pewnie niekt贸rych tez zwyczajnie nie sta膰

Udost臋pnij ten post

go艣膰 milna- a nie wolisz zamiast jechac nad morze kupi膰 nowe meble? One zostan膮 na d艂u偶ej, a wakacje trwaj膮 kr贸tko i tak... Jak chcesz, ale ja bym wola艂a pojecha膰 na tansze wakacje, albo nawet nie pojecha膰 wcale i zrobic remont

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja znam ludzi, kt贸rzy maj膮 bardzo brzydko w mieszkaniu, jak z PRL, a wyjechali sobie na wakacje do Meksyku,wi臋c kto co woli, ale dla mnie chyba remont by艂by wazniejszy bo on jest na lata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dok艂adnie, wol臋 si臋 k膮pa膰 w schludnej 艂azience i nowej wannie ni偶 sp臋dzi膰 2 tyg nad morzem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niby wakacje fajna rzecz, sama lubi臋 podr贸偶e, ale one szybko min膮, s膮 rzeczy wa偶ne i wa偶niejsze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co ty masz, autorko? mieszkanie 50m2 urz膮dzone klonami z ikei i black red white? nie wiem, jak ciasne horyzonty trzeba mie膰, 偶eby takie tematy zak艂ada膰. naprawd臋, nie wiesz ile ludzie w tym kraju zarabiaj膮, jakie s膮 emerytury. ten wpis to nic wiecej, jak pr贸ba podbudowania w艂asnego ego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale tak jak wy偶ej, ludziom, kt贸rych nie stac si臋 nie dziwi臋. A ludzi膮 ,t贸rych sta膰, a nie robia remontu jak co moi znajomi troch臋 tak, ale to w sumie ich sprawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"nowo", "sanitariach" a zreszta nie chce mi sie dalej tych kwiatkow cytowac moje drogie dziecko najpierw proponuje odswiezyc znajomosc jezyka ojczystego a dopiero p么tem brac sie za odswiezanie cudzych lazienek :D a tak powaznie smieszna jestes nawet nie glupia tylko zwyczajnie smieszna , nie masz wiekszych problemow w zyciu moja ty prosta istotko? i to jest tragiczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorko,nie ka偶dy przywi膮zuje wage do wygl膮du mieszkania.Ja na przyk艂ad.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gdzie ty t臋pa idiotko widzisz b艂臋dy w moich postach? popraw mnie kretynko bo to chyba ty si臋 powinna艣 douczy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem zdziwiona jak ludzie wydaja grube miliony na dom nie majac pojecia i gustu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To prawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem facetem i uwielbiam stare mieszkania, dziury. Maj膮 sw贸j klimat, trzeba mie膰 gust, aby to dostrzec. Ale wy musicie mie膰 wszystko nowoczesne, bez klimatu, tego czego艣, tego pi臋kna. A autorka to idiotka pozbawiona dobrego smaku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
autorka nie rozumie ze ludzi nie stac na remont , sama kupila mieszkanie i mysli ze wszyscy maja kase

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorka , to poprostu pusta szmata... ot co...

Udost臋pnij ten post