Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 36 lat, W jaki sposob znalezc kobiete ktora poleci na kase ale bedzie to zwi

Polecane posty

Gość gość

-azek, a nie sponsoring? nadmienie iz zarabiam ok 6500 netto, mam wlasne mieszkanie wiec moge ok 2 tys miesiecznie wydawac na przyjemnosci dla mojej kobiety chcialbym takiej w wieku 22-26 lat

Gość gość
A nie możesz znaleźć takiej, która poleci na coś innego, niż kasę? Nie wiem, osobowość?

Gość gość
Autorze W jaki sposób dziewczyna może pokochać mężczyznę, który w temacie i pierwszym zdaniu pisze jedynie o pieniądzach? Jakby kobieta była towarem a on kupującym? Pracujesz w handlu?

Gość gość
Musisz sie obnosić z kasą tak żeby kobiety zaczęły się lepić do twoich pieniędzy a nie ciebie.

Gość gość
No to musisz emanować tą kasą żeby jakaś się zainteresowała:P dobre ciuchy, dobre auto, eleganckie mieszkanie itd. Po same prezenty to zwykły sponsoring

Gość gość
Hahaha Ty chyba zartujesz :D 6500 to duże zarobki?? Chyba w Bobrownikach Starych :D Jak laska leci na kase, to wybiera tych, co zarabiaja ponad 10 000, a nie takie ochlapy :D Skąd Ty się urwales?

Gość gość
6500 TO ZDECYDOWANIE WYSOKIE ZAROBKI W POLSCE :) stac na dobre auto i sushi w restauracji i dobre ciuchy i dobra silownie