Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pozwalacie swoim 12 14 letnim córkom chodzić w mini do szkoły?

Polecane posty

Gość gość

albo w krótkich szortach ew w obcisłych leginsach czy spodniach obcisłych? Moja córka chce tak chodzić ubrana. Podobno jest teraz taka moda w szkołach u dziewczyn.

Gość gość
W miniowce do szkoly to pamietam ze takie dziewczynki byly za plecami wysmiewane, po za tym nauczyciele moga zaczac sie jej czepiac. Natomiast leginsy czy tam szorty w lecie to normalka

Gość gość
Zartujesz ? Szkola to nie wybieg, w szkole ma sie blyszczec i wyrozniac wiedza, a nie ciuchami.. To trudne, wiem przerabialam to, ale trzeba rozmawiac, gadac, tlumaczyc i tak wkolko.. Dzieci nie cha odstawac od grupy , wiem ale.. jak dla mnie sa ciuchy na rozne okazje , a obcisle czy, krotkie spodnie , legginsy itp. to nie ubior do szkoly.. Moja na szczescie miala styl dzieciaka emo czy pankowy.. A syn obecnie ma mundurek i chwala za to ! Reasumujac: nie, nie pozwolilabym w takich ciuchach chodzic do szkoly.

Gość gość
Pozwalam chodzić w mini mojemu synowi trzeba iść z duchem czasu :)

Gość gość
12:50 Tragedia, dobrze ze moja mama pozwalala mi chodzic tak jak chce nie mowie tu o miniowkach czy wielkich dekoltach, ale obcisle dzinsy albo leginsy w ktorych chodzila kazda dziewczyna mialam i ja. I nie ucierpiala na tym ani moja pewnosc siebie(co by sie stalo gdyby mama mi kazala w workach do szkoly chodzic), ani oceny w szkole

Gość gość
Ja chodziłam zawsze w kusych strojach i chłopaki zawsze się za mną oglądali bo byłam porządna i miałam dobre oceny. Wiedza zawsze bardziej pociągała chłopaków.

Gość gość
Dziewczyny mają pokazywać to co mają do zaoferowania.

Gość gość
mam syna ,ale pewno pozwoliłabym w granicach przyzwoitisci,na tyle by nie odstawała od grupy.Synowi pozwalam nosić przykrótkie spodnie i new balance ,mimo ze aż mnie na wymioty bierze jak widzę tę całą modę na gołe kostki,ale cóz ,przeciez nie zapomni wół jak cielęciem był:)

Gość gość
Moja córka ma 14 lat i chodzi ubrana w mocno obcisłe leginsy do tego koszulki z dużym dekoltem i nie uważam, że to zły strój. Ma prawo pokazywać swoje kobiece wdzięki tak samo jak talię. Jakbyście się nie zapuściły to nie musiałybyście się chować po kątach. Sama chodzę też skąpo ubrana bo mogę jestem piękną kobietą!

Gość gość
Won pedofilu z tego forum bo ferment siejesz tylko

Gość gość
sugerowanie ze sie nie gola....

Gość gość
gość dziś 12:50 Tragedia, dobrze ze moja mama pozwalala mi chodzic tak jak chce nie mowie tu o miniowkach czy wielkich dekoltach, ale obcisle dzinsy albo leginsy w ktorych chodzila kazda dziewczyna mialam i ja. I nie ucierpiala na tym ani moja pewnosc siebie(co by sie stalo gdyby mama mi kazala w workach do szkoly chodzic), ani oceny w szkole xx Moja córka tez miała obcisle jeansy :) Ale nie do szkoly :P W szkole to miała mundurek :D Nie mieszkamy w Pl. Tez miałam mundurek i w podstawówce i wyzej, maz tez w mundurowej szkole byl. Nie ucierpiała na tym ani moja pewnosc siebie ani oceny w szkole :D

Gość gość
Pozwoliłabym w obcisłych, ale miniówek bym zakazała, ze względy na to że mogłaby się podwinąć albo zrobiç wybryk podobny do tego :D Sama mam 17 lat więc wiem mniej więcej co się dzieje, choć sama mam swój styl. A raczej style. Zależy od dnia. Coś punkowego, potem delikatny sweterek i spódnica, albo sukienka. Dekold może z 8 razy w roku. I nie ździwcie się, ale dziewczyny w tym wieku mogą golić miejsca intymne, z samego faktu mody. Kiedyś też goliłam, ale od trzech lat się wcale nie golę. Podcinam tylko pachy i łono

Gość gość
Ale jak zaciąży i Ci nie powie, to potem będzie nie trzymać moczu bo jej pęcherz pęknie przy porodzie... :D

Gość blefer roman od matmy
spring soon :classic_cool: