Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

damesa św.matrona showmanka dziś na poczekalni z niemowlakiem

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj poszłam do ginekologa bo jestem w ciąży, 20 tydzień. Obok siedziały mamy z dzidziusiami w kolejce do pediatry, który też tam przyjmuje. Wszystkie mamy słodko zajmowały się maluchami, ale jedna z nich robiła wokół siebie taki show, że głowa mała. "A tiu tiu tiu", "a ti ti ti", dziecko nic, coś tam wzdycha po swojemu a ta cały czas bez końca przez 20 minut: "a ciu ciu ciu mój malutki". Jedna pani przeprosiła i zapytała, gdzie znajdzie szatnię. A ta z taki wyniosłym tonem i miną damesy: "obok recepcji PANI ZNAJDZIE" ą ę, starsza matka taka 40+ a z tym dzieckiem tak się obnosi że z politowaniem na nią patrzono. też Was wkurza takie coś? Mnie bardzo. I jeszcze ten wzrok wyniosły...

Gość gość
Oj chyba przesadzasz, nigdy nie widzialam czegos takiego.Nie przeszkadza mi jak matki robia "tiu tiu tiu" do dzieci.Jakos zawsze spotykam matki zajete swoimi telefonami, niz dziecmi :/

Gość gość
nie przesadzam, przysięgam że tak było. Nie ma nic złego w tiu tiu tiu ale ta kobieta robiła z tego show, ludzie zwracali na nią uwagę co ona taki show odstawia, wszyscy cicho coś tam do dzieci a ta na pól poczekalni się lansuje bo oto diwa 40+ poczuła się wreszcie gotowa na dziecko i teraz musi wszystkim dookoła pokazywać jakby tylko ona jedna na świecie była matką. A nie wkurzyłoby mnie to aż tak gdyby nie fakt że tak jak pisze była mega wyniosła, jak się ją o coś zapytało to taki wzrok typu 'znaj łaskę pani że ci odpowiadam" no masakra

Gość gość
To trafilas na jakas dziwaczke....to ze ma 40+ i dziecko to mnie jakos specjalnie nie dziwi, mieszkam za granica i tu wiekszosc kobiet w tym wieku widac z brzuszkiem.Ludzie sa rozni ta ktora mialas przyjemnosc spotkac to wariatka i tu wiek nie ma nic do znaczenia.

Gość gość
Nie, nie przeszkadza nam to :)

Gość gość
14:49 nie przeszkadza ci bo pewnie ty tez z tych co robią wokol siebie duzo szumu, wiecej niz to warte. jest roznica miedzy normalnymi gestami i zachowaniami a gestami teatralnymi na pokaz

Gość gość
ależ się tu niektórym słówko "DAMESA" spodobało,ach i och:-D:-D:-D

Gość gość
Mi tez to nie przeszkadza. Po prstu nie zwracam uwagi i tyle.

Gość gość
mnie tez takie zachowania nie rażą ;)

Gość gość
Autorko, mam wrażenie, że czepiasz sie na siłę i koniecznie chcesz, aby ktos ci przyklasnął, że matki po czterdziestce to idiotki, które lubią na siłę zwracać na siebie uwagę. W jej odpowiedzi nie widzę niczego złego, była uprzejma.

Gość gość
Mnie bardziej wkurzają matki, które przyjdą z dziećmi do lekarza i mają je gdzieś i cały czas gadają przez tel jakie to ich maleństwo chore. A mały stworek lata po całej poczekalni, przestawia wszystko i psuje. Wczoraj taki spuszczony że smyczy trzylatek, odsunął krzesełko, gdy moja 1,5 roczna córka, próbowała się nie wgramolic. W ostatniej chwili ja zlapalam, a mamusia tylko popatrzyłam kątem oka i dalej dyskutowala przez tel.

Gość gość
Ja nie uwazam tego za cos zlego,i lepiej patrz na swoj sliczny nosek i swojego dzidziusia do ktorego nie tiutiasz zamiast teraz pisac na jaikims forum o jakiejs kobicie :P

Gość gość
w czym autorko widzisz problem? Bo ja go nie widzę.

Gość gość
a ja uwazam ze lepsza ta robiaca "ciu ciu" od takiej nabzdyczonej baby z brzuchem w poczekalni :D

Gość gość
Lubie patrzeć na słodkie mamuśki, a szczególnie na takie dojrzałe. ładne to

Gość gość
A pomyślałas,że może nie mogła zajść w ciążę szybciej? Że miała z tym problemy, albo późno poznała partnera życiowego? Albo zwyczajnie szybciej nie chciała mieć dziecka? Jest teraz zwyczajnie szczęśliwa.A Ty jak rozumiem, młoda osoba... zgryzliwa i złośliwa.

Gość gość
Chyba już ci ktoś zwracał uwagę, że nie mówi się na kuchni, na poczekalni, tylko w kuchni, w poczekalni. Naucz się języka, dopiero zmyślaj te swoje kulawe historyjki.

Gość gość
15:01 a mnie obrzydzają stare matki, które pierwszy raz zaciążyły po 40tce...naprawde nie dalo sie wczesniej? nieswieza juz twarz, zmarchy, albo botoks sztuczny...jakos mnie to nie kręci w kontekście pierwszego dziecka

Gość gość
skad wiesz ze to bylo jej pierwsze dziecko? :D Ja mam niespelna 30 lat, mam dziecko 3 letnie i nastepne chce miec kolo 40. To jak pierwsze bedzie czy jak?

Gość gość
15:04 masz już orgazm nad swoimi wypocinami rodem z gimnazjum czy dopiero za chwilę? wasz "g****o burza'' pod moim wątkiem mnie yebie, w ogole mnie to nie rusza bo jestescie dla mnie pomiotami

Gość gość
Autorko poziom ,który prezentujesz...nie wart jest komentarza. I Ty będziesz matką? "stworzysz" następne patologiczne pokolenie. "Gratuluje":-(

Gość gość
JA YEBIE ,ALE POZIOM MASTER GIMBUSIARSKI

Gość gość
siedzac tu sama jestes pomiotem, a nawet gorzej, bo ty zakladasz temat... jestes pomiotem pomiotow :D

Gość gość
15:10 nie pos***raj się tłusta krowo :D wracaj na matematykę albo polski bo przerwa w gimbusiarni sie konczy

Gość gość
DAMESO od tego wątku-do garów,chłopu obiad przygotuj

Gość gość
15:15 moja "miła", mój mąż sam sobie przygotowuje jedzenie, umie gotować i jeszcze mi gotuje oprócz tego że pracuje i ma szereg innych zalet, których ty nawet z nazwy nie znasz. Ja mogę cały dzien siedzieć sobie bo mam juz tyle kasy po rodzicach na swoim koncie że mogłabym ci kupic z litosci calego tira tej mortadeli za 2,50 którą codziennie wpier...alasz bo na nic innego cie nie stac, klientko Biedy

Gość gość
15:17-DNO

Gość gość
15:17 super koment na bieduski z gębami pełnymi obelg :D

Gość gość
Hahahaha prawie sie kawa oblalam

Gość gość
do 15.17 DNO DNA.