Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na tym forum jest dużo psychopatek które jadą po autorkach prawie każdego topiku

Polecane posty

Gość gość
No pytałam czy stary ci powiedział?

Gość gość
Wy k***y j****e do roboty, kop czeka. Stary wam wp******i za siedzenie na necie. Podłoga brudna!

Gość gość
Tu jestspikoj. Idzcie na ogolny lub ero.

Gość gość
No to szmato, poleruj podłogę! Na co czekasz?

Gość gość
o ja. jaki rynsztok....kijem bym was nie dotknął w realu jakbym wiedział ze to wy jestescie te co wypisujecie na necie. A nie jestem pryszczatym nieudacznikiem i brzydkim facetem

Gość gość
Piotruś spoko,ciebie też żadna by nie tknęła, nawet za kieckę BoSSa hahahahahahahaaaa

Gość gość
psychopatki to troll alert i skuwka zasuwka-reklamują się jako "tropicielki trolli" a tak naprawdę same trollują,rozwalają każdy temat,wyzywają,hejtują,obrażają,gorzej niż nołlajfy bo psychole

Gość gość
a te trollice od matek 40+?

Gość gość
durne,zapyziałe pipy:-P

Gość gość
dobrze ze żadne suczysko nie ma dostępu do mojego realnego życia,tępić gadziny tepić

Gość gość
"zgadzam się. w ogóle przesiadywanie na tym forum świadczy o tym że ktoś ma problemy ze sobą. weszłam tu w przerwie na lunch bo zobaczylam ze znajoma na tym siedzi i chcialam zobaczyc co piszą....straszny chłam, dziadostwo, prostaczki straszne.... szkoda energii i czasu na hejt. pewnie na żywo kazda miała by pory pełne kupy jakby miała choć połowę z tego powiedzieć komus w twarz co tutaj tak szumnie produkują. NIGDY WIĘCEJ tego szamba....wspolczuje znajomej ilorazu inteligencji ze ją widze na tym forum w porze lunchu codziennie " Hahaha Tak jasne. Tu każdy mówi że "raz zajrzał w porze na lunch bo zobaczył że koleżanka siedzi" albo "raz zajrzał w domu bo widział że siostra siedziała" :D hehe Niby chłam a jednak jakoś jeszcze nie wyszedł stąd jeszcze, coś składnia by jeszcze coś popisać, wdać sie w jakąś dyskusyjke, wkrecając że niby przy okazji i że na odchodne hehe.. Posiedze tu ale tak przyznać że ja tutaj ? O co to to nie :D

Gość gość
co zaobserwowałam, to że sporo jest tu kobiet-no nie wiem-poobijanych emocjonalnie,sfrustrowanych,nienawistnych,ma się wrażenie ,że jedyne, co może im sprawić przyjemność to wyśmianie,hejtowanie,wyzywanie anonimowo innych kobiet:-O może mają tak nieciekawe,smutne życie, że na takim forum dają upust swojej frustracji,odreagowują opluwając innych

Gość gość
20:51 ja jak zawsze widzę że ktoś mega hejtuje autorkę jakiegoś topiku, wyzywa, gnębi słownie to od razu wiem że to jakaś patolka tak gnębi, normalny człowiek odpowie kulturalnie a nie będzie wyzywał, pisał komuś że jest zerem, nie będzie mówił takich świństw. niestety 90% tutaj to dno

Gość gość
kilka lat temu jeszcze było fajnie na kafeterii,fajne nicki pisały,można było ciekawie pogadać,teraz zrobił się straszny syf tutaj,wchodzę tu sporadycznie bo zwyczajnie niedobrze się robi...poziom dyskusji-dno dna na większości tematów