Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdrowywesoly

Chcialem kogos poznac napisalem do niej ale ta kretynka nie odpisuje

Polecane posty

ma e-mail Boska83@dlaej.pl kurcze nie powiem wam gdzie ma domene ale zalezało mi szczerze :( zainteresowalo mnie jej ogloszenie a Poznam przystojnego i inteligentnego mężczyznę do stałego związku. Jestem inteligentną i atrakcyjną kobietą. Dlaczego jestem wolna? - Nie mam szczęścia do mężczyzn Spotykam takich, którzy myślą tylko o tym, jak mnie najszybciej zaciągnąć do łóżka. Dziś wszystko musi być "szybko". A kobieta powinna być uwodzona, adorowana... - Jestem wybredna Poza tym nie wszyscy faceci lubię dziewice... Niektórzy boją się inteligentnych i atrakcyjnych kobiet... Wybaczcie Panowie, ale szukam wolnych mężczyzn, bez byłej żony, dzieci, wiek do 40 lat. Zainteresowane osoby, proszę o kontakt. Nie wysyłam jako 1 zdjęć. Zainteresuj mnie tym, jaki jesteś... ale nie odpisuje kretynka niby dlaczego i po co zaczynala znajomosc ?

Gość gość
Zdrowy wesoły namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców jest tam browar namysłów wejdź na temat film o Namysłowie dla ludzi o mocnych nerwach