Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto zrobić beta hcg?

Polecane posty

Gość gość

Witam.Mam 17 dzień cyklu (mój cykl to 27-28 dni).14-tego dnia cyklu miałam lekkie bóle podbrzusza,dokładnie takie jak mam przed @,wieczorem dostałam mdłości.Wczoraj też miałam mdłości,do tego odczuwam dziwny dyskomfort w podbrzuszu,od czasu do czasu mam lekkie kłucia po lewej jakby jajnik,cały czas mi się odbija,a dziś nie nadążam za połykaniem śliny bo cały czas mi się zbiera w ustach.Z chłopakiem kochałam się zabezpieczenia,ale jest to chyba za wcześnie na jakiekolwiek objawy gdybym była w ciązy?

Gość gość
Zdecydowanie za wcześnie na objawy.

Gość gość
właśnie tak myślałam,że to za wcześnie,to widocznie coś mi będzie dolegać bo mam 37 stopni od 3 dni :)

Gość gość
Hormon ciążowy zaczyna się wytwarzać dopiero po zagnieżdżeniu się zarodka w macicy, a to ma miejsce dopiero kilka dni po zapłodnieniu (nawet do 10 dni). Dlatego nawet jeśli jesteś w ciąży to test nic Ci teraz nie wykaże. No chyba że miałaś nietypowo owulacje na samym początku cyklu.

Gość gość
mój chłopak skończył we mnie w dni płodne,ale to chyba jednak nie będzie ciąża.Może troszkę się za bardzo nakręciłam,a to pewne moja choroba robi mi psikusy :)

Gość gość
No ale że dni płodów miałaś 3 dni temu... Nawet jeśli zaszłas w ciążę to nie doszlo jeszcze do zagniezdzenia zarodka, więc co tu mówić o objawach.

Gość gość
Dokładnie, cięzko mieć objawy ciązy PRZED zagnieżdzeniem się zarodka. Wtedy każda z nas w połowie cyklu miałaby mdłosći Chora jesteś i tyle. Ciaża to może być przy okazji

Gość gość
kochałam się 8 dni temu

Gość gość
dziękuję kochane za odp.W sumie to nie wiem na co liczyłam zwłaszcza,że przy moim stanie zdrowia (zespół antyfosfolipidowy) zajście w ciążę i utrzymanie jej to raczej cud.Niepotrzebnie się tylko człowiek nakręca :)