Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanygosc

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość zdesperowanygosc

Nie wiem zbytnio gdzie to pisac mam nadzieje ze uzyskam jakies sensowne odpowiedzi i z gory mowie ze do lekarza juz jestem umowiona, na nasteony tydzien chcialabym poznac opinieninnych pan w ciazy oraz mam. Wiec mam 19 lat, zastanawiam sie czy moge byc w ciazy. Generalnie biore tabletki anty nie przegapilam zadnej, biore je juz dlugo zawsze regularnie mam okres w 4 dzien przerwy itd. Teraz mialam przed soba podroz wiec zamiast robic tydzien przerwy w ktorym bym dostala okres to zaczelam brac nowa paczkę tabletek. Nie robie tak czesto moze raz w roku, jak naprawde potrzebuje. Jak zawsze przed okresem piersi mialam nabrzmiale I większe i teraz juz ok. Tydzien w nasteonej paczce dalej takie mam, nie bralam pod uwage ciazy do dzisiaj. Bylam na zwykłych badaniach krwi i moczu, w kolejce do rejestracji strasznie duzo ludzi bardzo male pomieszczenie, ok. 8/9 rano. W polowie kolejki zrobiło mi sie bardzo slabo ale usiadlam i po chwili przeszlo. Przy rejestracji juz calkiem zaczelo sie ciemno robic przed oczami az nic nie widzialam, nogi z waty, wniesli mnie tam gdzie badaja i polozyli na lozko, krew pobrali itd. Innych objawow raczej nie mam i wydaje mi sie ze przy dalszym braniu tabletek organizm by je odrzucil w jakis sposob i czula bym sie gorzej a do tej pory tak nie bylo. Czy jest co podejrzewac czy panikuje? Dodam ze partner jest staly, na pewno zdrowy. Jakies porady? Boje sie odebrac jutro wyniki szczegolnie w obecnosci babci a tam pewnie wyszlo by gdyby cos sie dzialo prawda? Pomocy na prawde nie moge miec teraz dziecka.

Gość gość
nie