Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byscie zrobily na moim miejscu? Wszystko spieprzyłam?

Polecane posty

Gość gość

Nagadałam niezbyt miło ( tak zlewajaco) facetowi , który się chciał ze mna umówić tydzień temu, a teraz zaluje... Jak to odkrecic? Spotykamy się 2 miesiące...

Gość gość
up

Gość gość
przeproś powiedz mu że miałaś okres i tak to już jest z kobietami

Gość gość
Hehe nie no tak to mu nie powiem, ze okres mialam ;) Nie wiem czy go przepraszac czy sie poprostu odezwać, zapytac cos slychac? Olałam go wtedy sama nie wiem czemu, ale teraz zaluje tego i ciagle patrze do tel czy sie odezwał :( Ale po tym jak niemilo mu odpisywałam tzntak olewajaco to nie wiem czy sie odezwie

Gość
Nie wiem co bym zrobiła to zależy od sytuacji(za mało szczegółów)-jeśli czuje ze przesadziłam to raczej bym przeprosiła, ale jeśli miałabym w czymś racje i powód dla którego go olewałam to nie...chociaż jakby facetowi zależało to i tak by sie odezwał, a zresztą nie napisałaś jak jest-czy po prostu nie chce sie spotkać czy sie nie odzywa.

Gość
gość dziś doczytałam...jeśli nie zawinił i miałaś fochy bez powodu to jednak nie postąpiłaś do końca fair... po prostu sie do niego odezwij jakby nigdy nic-gdybyś wyczula ze jest zły to ewentualnie spróbuj jakoś załagodzić sytuacje.

Gość gość
21:02- On się właśnie chciał spotkać, a ja mu odpisywałam dość chłodno i olewajaco, tak na odczepnego, nie wiem czemu tak zrobiłam :O Raczej on w niczym nie zawinił

Gość
nie wiem dlaczego, ale nie znoszę planować co mam zrobić i głowić sie przez parę godzin jak ktoś na coś zareaguje-bo jest ileś tam możliwości-po cholerę sie denerwować? Chwytam za tel bez większego zastanowienia-nieraz nawet nie wiem co dokładnie mam powiedzieć i ide na żywioł..:D Zawsze to jakoś sie sprawdzało.;)

Gość gość
good girl gone bad96 - dzięki ;) tak zrobię

Gość gość
21:11- ja też czasem jestem taka spontaniczna tylko nie zawsze mi to na dobre wychodzilo :D wiec wole sobie przemyslec co mu powiem itd, przepraszac go chyba nie będe tylko ot tak sie odezwę...

Gość gość
a co to za głupi tekst z tym okresem? :o kobieta nie ma prawa po prostu mieć gorszego dnia? jeśli go mogłaś w jakiś urazić to przeproś i tyle, po co drążyć temat. Krótkie przepraszam, miałam ciężki dzień, co u ciebie.

Gość
chociaż mi samej od dawna sie nie układa wiec może nie powinnam dawać żadnych rad. :P ale akurat tamto raczej sie sprawdzało...Myślę że nie powinnaś odwlekać.