Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość florka91

chciałabym być kochana ...

Polecane posty

Gość florka91

o miłości mężczyzny mówię...mam 25 lat i nie zdarzyło mi się nigdy zakochać z wzajemnością...a co dopiero coś więcej! :) Chciałabym być kochana, przytulana, całowana...to takie moje marzenie...

Gość gość
kup sobie kota bo lata lecą...

Gość florka91
...nie lubię kotów.

Gość gość
Mam podobnie. Tylko ze ja juz przezylam milosc swojego zycia a teraz juz od daawna nie spotkało mnie nawet w czesci cos podobnego. Dzisiaj sie z nim spotkałam, ciagle patrze na niego i nie rozumiem czemu mnie nie moze pokochać, tez nikogo nie ma... Tez pragnę byc kochana, on mnie nie kochał a mam wrazenie ze nikt mnie nie pokocha.

Gość florka91
współczuję Ci gość dziś ...

Gość gość
odpowiedz jest prosta czemu nei może pokochać. od razu by pokochał;)... gdybys mu się wystarczająco podobala a jak w rzeczywistości ma tzw. "inne opcje" to liczy ze cos się trafi lepszego... ot cala filozofia

Gość florka91
Duzyfacet999 dlaczego masz chore serce? może niepotrzebnie się boisz?

Gość florka91
Rozumiem, że ciężko spróbować po raz kolejny... Ale nie martw się, kiedyś będzie dobrze :)

Gość Sebastian85
Florka91 ja Ci pokażę prawdziwą miłość. Będę o Ceibie dbał i się starał:) to moja ofertaa

dzis tez jest kobieta która mnie kocha ale ja nic do niej nie czuje i nie wiem co robic :( czuje ze znów sie powtórze ta która mnie kocha to dziewica i tamta 7 lat temu to tez dziewica ale tamta 2 juz nie byla i mnie zrazila do siebie byla straszna zdzira :( czulem sie strasznie

Gość gość
odpowiedz jest prosta czemu nei może pokochać. od razu by pokochałoczko.gif ... gdybys mu się wystarczająco podobala a jak w rzeczywistości ma tzw. "inne opcje" to liczy ze cos się trafi lepszego... ot cala filozofia Bylismy juz razem ale stwierdził, że nie moze byc z osoba ktora kocha jak siostrę. Co do tego ze mu nie pasuje to chyba tylko pod tym wgledem ze nie jestem jego wymarzona blondynka. Bo kazda wolna chwile spędza w miare mozliwosci ze mna, dzwoni, zabiera na oficjalne spotkania. Jestem po prostu przyjaciolka... Tak juz od 2 lat...

teraz znów szukam kogos nowego a nie chce tego pewnie znów mi jakas zaproponuje trójkat nie chwalac sie bo mam wysokie Libido

Gość gość
chcesz gi zdobyc? to p oprosu go olej bo traktuje cie jako "druga opcje" a jak go olejesz powiesz ze kogos masz to wtedy się zlapie:) i tyle:p taka gra...

mam wrazliwe serce :) i nigdy nikogo nie kochalem a juz nie mówie o czym wiecej to dziwne ale slyszalem ze mezczyzna o wrazliwym sercu pokocha tylko dziewczyne dla ktorej bedzie jedynym :) zalezy mi na glebokim uczuciu i bliskosci cieple

Gość Agnes magness
duzyfacet999..czy ty aby nie jesteś starszym prawiczkiem ???? bo tak to wygląda. masz wrażliwe serce szukasz tej jedynej jesteś zraniony marzysz o wielkiej milosci..a jednocześnie dostawales propozycje trojkatu i masz duże libido xD cos tu ściemniasz chłopaczku HAHAHAHA szukasz wielkiej milosci a poszedlbys od razu do innej, zakłamanie...

Gość Agnes96
a co najlepsze..siedzisz na kafeterii!!

dostałem propozycje ale odrzucilem agnes taka prawda : praktycznie jestem prawiczkiem boje sie powtórzyc tego co sie stało 7 lat temu nie chce miec wyrzutów sumienia wole trzymac sie krótko nie chce nikogo zranic rozumiesz ?

Gość gość
Duzyfacet999: to wychoduj sobie jaja wreszcie i nie rób tych samych błędów, zamiast jak jakaś ciota żalić się na kafe. Myślisz że tylko ty coś w życiu zjebałeś? Nie, ale nie każdy przychodzi tu się użalac.

Gość gość
Florka, ja mam 26 lat, też chciałbym znaleźć kogoś, móc się przytulić po przyjściu z pracy, pocałować. Może się kiedyś ktoś znajdzie. Powodzenia :)

agnes nie zrozumiesz tego samotność niszczy a brak ciepla czulosci bliskości i miłości rzuciły mnie w ręce pożądania bylem dlugo sam teraz tez cos we mnie peklo brak czulosci brak 2 osoby sprawia ze wszyskie uczucia gromadza sie w czlowieku a gdy spotykasz kogos kto cie kocha a mimo to z jakis powodów nie mozesz tej osoby przytulic poczuc jej bliskosci mozesz wpasc w sidla pożadaniaa dlatego od 7 lat jestem bardzo ostrożny trzymam sie krótko !nie chce nikogo zranic nie chce nikogo porzucic wykorzystac a dzis mam podobnie i troche sie obawiam ze znów historia powtórzy sie ale coz znów ten sam scenariusz jest ktos kto mnie kocha a nie mozemy byc blisko siebie a nie chce znów wpasc w sidla pozadania bo to pulapka !!

chcialbym miec kogos z kim móglbym chodzic na spacery trzymac ta osobe za reke chodzic do kina chodzic po cieple bulki do sklepu smarowac je dla niej Nutella albo czyms innym zjesc kolacje przy swiecach tulic sie w nocy zeby zasypiala w moich ramionach budzic sie przy tej osobie kazdego dnia itp

Gość gość
mnie tez lata lecą bo kobiety wymagają modeli do związku i dlatego nigdy w związku nie byłem.

Nie szukam juz nikogo mam juz swoje lata i nie robie nic spotkanicznie moze nie jestem modelem ale jak na gust jestem nawet przystojny wysoki brunet oczy ciemne nie mam nic sobie do zarzucenia :)

Agnes chyba nie wiesz co to sa demony seksu zawsze zylem w czystosci i prawosci i nagle cos mnie kilka lat temu opetalo to sie nazywa demony seksu ale dzis juz rozwiazlem ten problem poprostu nawrócilem sie

Gość gość
Wszystkie chcą modeli nawet psycholodzy twierdza, że kobiety mają wysokie wymagania

Gość florka91
ja bym nie chciała modela...to musi być "swój facet" :) Ogólnie myślę, że to kobiety mają bardziej przekichane w tym temacie. Facet jeżeli jest choć trochę ładniejszy od diabła to nie powinien narzekać :)