Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość florka91

chciałabym być kochana ...

Polecane posty

Gość gość
florka91 dziś żebyś się nie zdziwiła nawet przecietny nie ma szans u żadnej musi być bardzo przystojny żeby być w związku.

Gość babka z jajami
dupa nie dużyfacet,pitolisz jak miękki dydek,a potem mówicie ze lubimy bad boyów,ani bad boyów ani rozlazłych cipowatych pierdoł

Gość florka91
wmawiaj sobie co tam chcesz... jestem kobietą i lepiej od Ciebie wiem jacy faceci mi się podobają

chodz sam nie jestem swiety ale serce maam czule i wrazliwe no ale cóz dupsko twarde :( ale nie lubie gdy ktos mnie kopie nie da sie mnie zranic no ale

babka z jajami dziś dupa nie dużyfacet,pitolisz jak miękki dydek,a potem mówicie ze lubimy bad boyów,ani bad boyów ani rozlazłych cipowatych pierdoł zamknij jape wolalbys mnie nie poznac od drugiej strony mialabys pretensje do siebie ze zrobilem z ciebie zdzire

babka z jajami dziś dupa nie dużyfacet,pitolisz jak miękki dydek,a potem mówicie ze lubimy bad boyów,ani bad boyów ani rozlazłych cipowatych pierdoł jak juz pisałem wolalabys mnie nie poznac z drugiej strony aa uwazam ze kazdy ma dwie strony medalu jesli twierdzisz ze jestem miekki ok :) ale powiedz to Sylwi K z wroclawia :D nie mysl sobie że mnie znasz jestes próżna i pusta i dobrze o tym wiesz bo nie znasz sie na facetach :) i ze nie mozna oceniac ludzi po pozorach :) swoja droga jestem ciekaw jakbys sie czula gdybym cie wyrochol tak samo jak sylwie K biedna do konca myslala ze z nia zostane a tu taki zonk ... poprostu postanowilem nie wykorzystywac Kobiet jesli twierdzisz ze badboy istnieje to ok ale Sylwia powiedziala mi wprost ze stworzyla bestie ,,, ja róznie sie od bad boy;a tym ze jest zwyklym dupkiem a ja bestia nad która potrafie panowac

Gość florka91
Duzyfacet999 czy Ty oby na pewno masz wszystko dobrze z głową?

Gość gość
Duzyfacet to chyba Kajetan Poznanski..

florka91 mhm nie wiem jak odpowiedziec ci na to pytanie nie bede rozmawial na tematy osobiste na ogole a zapewniam Cie ze z głowa mam wszystko ok :) czasem wpadam w skrajnosci ale to nie jest sprawa głowy

Gość gośćZb
A jakie masz wymagania wobec facetów florka?

Gość florka91
mój facet ma mnie kochać, być wierny i ogólnie dla mnie dobry :) ja oferuję to samo...

do babka z jajami zle mnie zrozumialas nie jestem prawiczkiem :D jestes strasznie tepa -- nie potrafisz zrozumiec ze wiem czego chce od zycia i czego oczekuje od kobiety :)

Gość gośćZb
A widzisz to ja się chyba trochę nadaje :P No kochać, to Cię jeszcze nie kocham, ale kto wie co będzie dalej:P Wierny jestem, dobry będę starał się być, choć jak to mówiła moja nauczycielka polskiego, dobra to jest zupa z bobra :P

Gość gośćZb
A skąd jesteś florka? Bo ja z centralnej Polski.

Gość gość
po prostu brak ci seksi i chcesz poczuć w sobie k****a

Gość gość
masakra:) dużyfacet czy jak ci tam.. czemu wszyscy duzi to zazwyczaj za przeproszeniem takie c***y mamusi.. tak jak ktoś już napisał żalenie się nic nie da. a dam ci rade: najlepiej zapomnij o tym było, ze zraniłeś, ze się zmieniles, od 7 lat zżyjesz w celibacie i czystości... tylko twoja druga polowka...uwierz NIE:| i sam działasz na swoja szkode i tracisz zycie. bądź człowieku normalny chociaż wiadomo jak jesteś duzy to i tak uciekniesz pod płaszczyk mamusi jak to zawsze robicie bo nigdy nie zostaliście przez zycie rzuceni na gleboka wode tylko to owas pipki miały się starac, nikt was nie kocha, a w związkach najczęściej pantofle i fotel i zono nie wychodz. sa tez oczywiście inne skrajności duzi co podrywają kazda...i polecieliby nawet za maryla Rodowicz.wTf

Nie wiem jak to u Ciebie wygląda ale może skorzystaj z porady jakiegoś specjalisty. Tak sobie myślę, że może by Ci się to przydało. Najpierw trzeba kochać siebie, żeby móc kochać innych i być kochaną. Warto może skorzystać z porady. Polecam tutaj http://psycholog-ms.pl/poradnia/ bo to miejsce akurat znam.