Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

młodsze kobiety lecą na sporo starszych tylko dla kasy?

Polecane posty

Gość gość
Mnie nie chciały, bo byłem brzydalem w młodości, żadna nie wykazywała szczególnego zainteresowania, gdzie ta miłość ? Ludzie kierują się tylko własnym interesem. Zwłaszcza kobiety.

Gość gość
Ja miałam seks z dużo starszym chłopaka wujkiem nie dla kasy lecz by spróbować w trujkącie. Był wujek dużo lepszy od chłopaka bo mnie tak zerżnął że miałam dwa orgazmy.

Gość gość
Każda kobieta to trochę materialista i mi taka kobieta nie przeszkadza. W sumie to daje napęd do działania. Wolałbym taka niż oderwana od rzeczywistości romantyczke, a już tekst "pieniądze nie są dla mnie wazne" świadczy o całkowitej tepocie.

Gość gość
No widzisz ja też długo nie miałam powodzenia i teraz w ogóle nie imponują mi przystojni czy bogaci bo wiem, że oni są bardzo cyniczni (na ogół) ja gustuję w normalnych, nawet nieśmiałych, bo wiem, że taki typ człowieka by nie wyśmiewał "starej mnie". Wyciagnij naukę z przeszłości, dlaczego teraz masz latać za wrednymi babami zamiast za miłym i mniej przebojowymi? Bo są dla ciebie za mało atrakcyjne, czyli nie wyciągnałeś lekcji ze swojej przeszłości, Powodzenia z babami które by kiedyś cię wyśmiewały...

Gość gość
Owszem, mógłbym sobie wziąć taka podobną od mnie szarą gęś, najlepiej dziewicę, ale z latarką takiej szukać.

Gość gość
witam ja jestem mezczyzna 36 letnim i chcialbym zwiazku z ladna 24 latka opartego na prawdziwej milosci

Gość gość
ja jestem 32 latkiem i chętnie poznam kobietę do lat 20

Gość gość
Gadanie... Ja mam 20 lat i bardzo podoba mi się facet, który jest po 30-stce. Nie jest bogaty i nie wygląda jak model Calvina Kleina, a dla mnie jest idealny. Dlaczego idealny? Bo ma dobre serce, jest kulturalny, spokojny, zaradny, myśli poważnie o życiu, nie w głowie Mu głupoty. Jest taki normalny i to mi najbardziej imponuje, bo teraz takich dobrych, poukładanych facetów to ze świecą szukać. I szczerze, z ręką na sercu, mogę Wam tu przysiąc, że gdybym miała do wyboru Jego i takiego bogatego i nie wiem jak przystojnego 25-letniego gościa w garniaku, willą w Bel Air i najnowszym Porshe w garażu, to wybrałabym mojego zwyczajnego 30-latka. ;)

Gość gość
Faceci lecą na te co im się podobają dla mnie może mieć 40 lat, a nawet 50, może też mieć 20 lat, nie ma różnicy, ważne jest jej zachowanie, charakter, wygląd to ostatnia rzecz, a to, że jakaś 20 latka jest z 50 latkiem to nic złego powiedzmy, że on jest przeciętny, ale ma cudowny charakter, zadbany, a 50 lat to wcale nie jest tak dużo, więc mogła by z nim być z miłości, ja jestem 27 letnim facetem i dla mnie wiek nie gra roli, oczywiście poniżej 18 odpadają ale wszystkie od 18 jak najbardziej, pierwsza rzecz to staram poznać się charakter kobiety, a jeśli mamy tematy do rozmowy to to czy ma 60 lat czy 20 nie robi mi różnicy, liczy się uczucie

Gość gość
wg mnie wiek nie ma znaczenia :) kazdy moze byc atrakcyjny niewazne w jakim wieku, sa bardziej atrakcyjne 30 niz niejedna 20 latka, tak samo facet po 30 moze sie zaniedbac, zalezy od czlowieka.

Gość gość
ale stereotypami jedziecie..:O a to juz nie mozna sie po prostu w sobie zakochac? milosc nie wybiera..wiek nie ma tu znaczenia. Ja sie tak po prostu zakochalam w duzo starszym facecie. Bogaty nie byl. a 10 lat roznicy to nie tak duzo jeszcze

Gość gość
gość wczoraj idealna roznica wieku to 12-15lat xxx Ja mam 31 lat i idąc twoim tokiem myślenia najlepiej by było, gdybym sie związała z facetem po 40-tce? Nie rozśmieszaj mnie :D po co mi takie stare dzidzisko? żebym sie przy nim postarzała? Teraz mam przy sobie jędrnego i przystojnego 28 latka, za 4 miesiące bierzemy ślub, życie jest piękne :)

Gość olciaczekperkłaczek
Obalę tę teorię...Mój facet jest starszy ode mnie o 11 lat,chory teraz na dodatek a mimo to chcę się z nim zaręczyć.

Gość olciaczekperkłaczek
a i kasy nie ma...

Gość gość
gość dziś xxx Głupoty opowiadasz sfrustrowany człowieku. Mam 31 lat, ale wszyscy którzy mnie znają twierdzą, że wyglądam na 24-26 lat. Nawet pracodawcy czy nawet lekarze do których chodzę są zdumieni, że mam 31 lat bo na tyle nie wyglądam. Zdaję sobie sprawe, że młody wygląd to mój prezent od losu, za który jestem wdzięczna.

Gość gość
Mój chłopak jest ode mnie 2 lata starszy... Czuję ogromną niechęć do mężczyzn po 30, którzy unikają rówieśniczek jak zarazy - to oczywiste, że dla nich liczy się tylko młode ciało i fakt, że młódka nie chce jeszcze dzieciaków i małżeństwa - nie mówię, że wszyscy mają tego chcieć. Ale bardziej atrakcyjny jest dla mnie spokojny mężczyzna, który planuje stabilizację, nie zaś ten, któremu podoba się dziecięca jeszcze buzia...

Gość gość
Facet, który pluje na rówieśniczki jest dla mnie tak samo żałosny jak dziewczyna, która gardzi rówieśnikami. "Bo dziecinni". :O

Gość gość
stary dziad tez ją może zostawić dla młodszej, dużo jest takich, co co kilka lat wymieniają na młodszy model - to niczego nie dowodzi...

Gość gość
Pitolicie wujka Hipolita. Młodsze, normalne teź biorą sobie starszych,z pieniędzmi.

Gość gość
nie tylko młode lecą na kasę, szczerze mówiąc głównie starsze :p Zaś młodsze są bardziej romantyczne, starsze bardziej wymagające i takimi wadami, że żaden ich nie chce :P Dlatego autorka topiku zapewne jest w starszym wieku i zazdrości :P

Gość StarszyFacetToJa
Ja tam mam problem z kobietami, bo interesują się mną głównie młodsze i to bez pardonu, gotowe na szybki numerek lub nie, ale zdecydowane i chętne. Kiedyś tak chyba nie było, obecnie dziewczyny są bardzo śmiałe i nie mają zahamowań.

Gość gość
kobiety to kúrwy, tyle w temacie :)

Gość gość
14:32 dobrze gadasz kolego

Gość gość
Wszystkie leca na kase one tak juz maja kobieta jest rzecza nie osoba zapamietaj to sobie

Szukasz pięknego naszyjnika z zawieszką? Mam coś dla Ciebie. Na stronie internetowej sklepu CoZaCena – www.cozacena.pl jest dostępny piękny złoty naszyjnik z wisiorkiem w kształcie kwadratu. Piękny i w dodatku w niskiej cenie.

Gość gość
Co prawda do 30 zostło mi 3 lata ale wyraźnie widzę różnice między tym jak dziewczyny postrzegały mnie kiedyś a jak teraz. Zaczęły sie mną interesować rowiesnice jak również te młodsze. Uwieżcie mi, wciaż zarabiam minimalna krajową, nie mam jeszcze mieszkania (choć juz niedługo) auto 10 letnie. To co zmieniłem w sobie przez ostatnie lata najbardziej to poprostu podejscie do swojego życia, kobiet i wszystkich innych ludzi. Nie raz już słyszałem od nich że jestem zdecydowany, dojrzały, meski czy szarmancki. Dodam od siebie nie staram sie nie byc przy tym tzw "miłym chłopcem" co to sobie ręke da uciąć byle tylko któras zwróciał na niego uwagę. Można ze mna pogadać na wiele tematów, ubieram się jak dojrzały człowiek, nie jak dzieciak. Wierzcie mi nie zawsze młode dziewczyny lecą na kase i opieke tatuśka. Poprostu lubą dojrzałych, pewnych siebie meżczyzn. Po za tym kobieta zawsze potrzebuje troche troski i opieki,podobnie jak facet

Gość gość
Oczywiście, że tak. Znasz dojrzałego biedaka na którego leciałyby kobiety? :D:D:D

Gość gość
27 lat to przecież jeszcze młody, wiec o jakiej dojrzałości ty piertolisz gościu wyżej? :O

Gość gość
2018.03.09 Napewno większej niż Twoja