Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paannajoaanna

oczekiwania finansowe partnera

Polecane posty

Gość paannajoaanna

Temat dość nietypowy...A może właśnie często spotykany? Odnoszę wrażenie, że mój obecny facet nie będzie mnie chciał, jeśli dalej będę pracowała jako pracownik, w fajnej pracy z ludźmi do których się przywiązałam, ale pod szefową, a nie zostanę bizneswoman z własną firmą. Cały czas naciska i przypomina, ludzie bez firmy są dla niego gorszego sortu i sam siedzi w pracy od rana do wieczora, zadając się teraz prywatnie jedynie z tymi trwale przyklejonymi do garniturów. Presja, wielkie oczekiwania innych - mój codzienny status. Przyznam, że mi ilość pieniędzy nie imponuje, cenię bardziej inne wartości. Nie wiem, czy poddać się temu, choć nie czuję takiej obecnie potrzeby i mocy, czy podejmować decyzję własną.

Gość yryrytytytyry
kopa w dupę takiemu.

Gość gość
dziwne myślenie. już w ogóle ocenianie ludzi przez pryzmat kariery zawodowej jest słabe (a sama jako taką zrobiłam ;) ), co dopiero poglądy, że własna firma jest lepsza niż etat? będąc "pod szefem" można osiągnąć czasami więcej, niż prowadząc własną działalność. bardzo dziwna jest postawa twojego partnera.