Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przymiotniki angielskie, które warto znać nauka za darmo

Polecane posty

Gość gość
Same słowka to nie wszystko, najważniejsza jest ich wymowa, jak ktoś szuka dobrej szkoły językowej to teraz w speak upie można się zapisac na darmowe warsztaty i zobaczy ć jakwyglądają u nich zajęcia

Gość tamartaa
Mnie się podoba, ze u nich właśnie trzeba dożo mówić po angielsku w klubach i na warsztatach. Człowiek wówczas szybciej się uczy i przełamuj***arierę językową.

Gość gość
Autorko tematu dzięki za link - świetna pomoc.

Gość gość
11:21 masz g*******e pojęcie o nauce języka obcego,

Gość amadeaaa
Jeśli chodzi o speak up to fajny konkurs organizują http://fityourenglish.pl/ Fajnie by było podszlifować angielski przed wakacjami :)

Gość gość
w domu rzeczywiście można uczyć się za darmo a nauka słówek to jednak podstawa aby zacząć używać języka i zacząć być zrozumianym. Nie wiem czy wiecie ale dzieci które mają problem z nauką mowy stymulowane są ćwiczeniami w terapii sensorycznej. Ośrodek mowy w mózgu jest tuż przy ośrodku ruchu, dlatego łatwiej rozwija się mowę wraz z rozwojem fizycznym i odpowiednimi ćwiczeniami. Może coś w tym jest, że język potrzbuje gimnastyki :)

Gość gość
hej, a co to za konkurs? Przydałoby się podszlifować angielski i to za darmo. Jest kurs do wygrania?

Gość gość
gimnastyka dla języka...jak w tym konkursie Speak Up. Angielskiego ucze się o 7 rano, a potem idę na trening i pływanie. Ćwiczenia zawsze rozwijają niezależnie czy to ćwiczenia języka angielskiego czy ćwiczenia gimnastyczne

Gość gość
no tak, można wygrać kurs za darmo, trzeba się wykazać pomysłowością i odpowiedzieć na pytania. Ja odpowiedziałem i nagrodę gwarantowaną mam, czyli zniżki duże na książki. And How fit is your English?

Gość zaiska
W tym roku nie mam planów na wakacje to chętnie skorzystam z dodatkowych zajęć w tej szkole. Jeszcze nie wiem na jakie się zdecyduję ale kręci mnie Cooking i Traveling :)

Gość gość
Fajne zajęcia, dużo ciekawego się na nich dzieje. Poznałam w grupie fajnych ludzi, z którymi chodzimy do klubu na konwersacje, jest fajnie i wesoło :)

Możesz uczyć się razem ze swoim dzieckiem języków obcych bez żadnych problemów za pomocą naszego efektywnego, przy czym całkowicie darmowego translatora - www.m-translate.pl Otrzymuj tylko najlepsze wyniki tłumaczenia!