Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem (uwaga dlugie)

Polecane posty

Gość gość

Moze to nie do konca odpowiedni dzial, ale zauwazylem, ze w sumie sporo rozsadnych ludzi tu siedzi. Zastanawiam sie, czy jestem bi. Mam 27 lat i nigdy wczesniej nie pociagali mnie faceci, choc nie czulem tez obrzydzenia ani fobii w stosunku do gejow. Ponad rok temu rozstalem sie z kobieta, przez ten czas sporo imprezowalem, poznalem roznych ludzi, w tym Jego - bardzo inteligentnego faceta, z ktorym mamy wiele wspolnego. Szybko sie zaprzyjaznilismy, wspolne wypady, czasem jakies piwko. On jest bardzo otwartym facetem i ma mnostwo niesztampowych zachowan, trudno go rozgryzc, zauwazylem jednak ostatnio pewne dwuznaczne zachowania. Jak pilismy ostatnio u niego, to przy swieczkach - niby nic, ale bylo dziwnie intymnie. Czesto mi mowil do ucha - a nie musial (mieszka sam, sasiedzi na pewno nie slysza). Dotykal przy tym mojej szyi, moze przypadkiem. Kiedy u niego spalem, to pod jedna koldra (chcialem pod kocem). Z drugiej strony nie dotknal mnie. Czasem wydaje mi sie, ze probuje jak daleko moze sie posunac. A mnie to podnieca :o Nie mam pojecia dlaczego, moze to celibat, ale boje sie, ze nie. Przykladowo, kiedys strasznie brzydzil mnie anal, a teraz wstyd przyznac, ale zaczalem zastanawiac sie nad tym. Pare lat temu z ciekawosci raz wlozylem sobie palec do du.py, zacisnela sie w protescie. Nie bylo to fajne. Nie wiem czemu, ale cos mnie podkusilo i sprobowalem ponownie i tym razem nic mnie nie bolalo, wrecz przeciwnie. Z poczatku bylo to takie dziwne uczucie, ale orgazm byl taki, ze az mozg mi sie zlasowal, przez dobre 20 min nie umialem sie podniesc. Bylo to takie uczucie, jak czasem przy grypie kiedy czujesz sie tak slaby, ze nie potrafisz ruszyc palcami. I teraz mysle, ze gdyby tylko posunal sie dalej, nie mialbym dosc silnej woli, by mu odmowic. Przeraza mnie to. Sprobowalibyscie na moim miejscu, jesli bylaby okazja na cos wiecej? Tylko nie wyzywajcie mnie od pedalow.

Gość gość
Jeśli pociąga cię fizycznie, a wizja penisa w twoim tyłku cię podnieca to tak - jesteś gejem. Sory za bardzo dosłowne słowa ale bez seksu nie da się stworzyć normalnego związku - nawet wśród gejów.

Gość gość
To twoje życie,nie pytaj. Spróbować możesz tylko czy jesteś na to psych gotowy? Czasem niewarto, możesz poczuć później obrzydzenie do siebie

Gość gaska b
Z czystej ciekawości zapytam Czy mężczyźni często wkładają sobie palec do d**y? Skąd ten pomysł zrodził się w twojej głowie? Ot tak, se wloze? Ja jak wkładam palec do cipki to wiem po co to robię; )

Gość gość
gaska b dziś - nie wiem, nie pytalem o to kolegow :D Ja wlozylem z ciekawosci, bo przeczytalem cos o prostacie, ale w owym czasie brzydzilo mnie to, mialem opory i nawet jednego nie bylem w stanie wlozyc. Wtedy bylo to strasznie nieprzyjemne uczucie.

Gość gość
gość dziś Nie jestem gejem i nie wiem czy jestem bi, nie mam pojecia czy w realu by mi sie to podobalo, czy bylbym w stanie to zrobic. gość dziś Nie wiem, czy jestem psychicznie gotowy, chyba nie za bardzo :o A jednak pociaga mnie ta mysl, a moze po prostu to moje libido. Pytanie do Was, czy nie sadzicie, ze on zachowuje sie dziwnie w stosunku do mnie? Liczy na cos wiecej?

Gość gość
Ja sobie wsadzalam i w tylek i w cipke i nie dlatego żeby she masturbowac tylko dla eksperymentu

Gość gość
Tak może to gej lub bi. Wyda się to prędzej czy później. Zawsze możesz go podpuscic żeby wybadac grunt

Gość gaska b
No ale z tego co piszesz potem nie było aż tak nieprzyjemnie :p Co do meritum ja bym się aż tak nie martwila Tylko próbowała smakow życia Lepiej zeby bylo czasem słodko czasem gorzko ale nigdy mdlo Na starość będziemy jeść na parze i niesolone;) Powodzenia 🖐️

Gość gość
No to jest oczywiste że liczy na coś więcej

Gość gość
No mam jakies obawy, nigdy z nikim nie spalem tak, o, dla sportu. gość dziś A po czym tak wnioskujesz, w sumie nic nie jest oczywiste.

Gość gość
No nic, ide spac, bo padam.

Gość gość
Jak spróbujesz i za bardzo Ci się spodoba, to zostaniesz bi lub gejem. Możesz mieć jakieś ukryte predyspozycja. A kolega jak na mój nos nie jest hetero, przynajmniej bi. Szeptanie do ucha? Spanie pod jedną kołdrą? Proszę Cię :D

Gość gość
na moim kursie z seksuologii otwarcie się mówi, że 10% populacji spróbowało seksu osobą tej samej płci, jak i płcią przeciwną. Jedyne 4% populacji to wyłącznie osoby homoseksualne, więc na Twoim miejscu bym spróbowała i pofiglowała z kolegą ;) to jest bardziej normalne niż myślisz i wcale nie oznacza, że jesteś gejem :) i wiele osób tak robi, tylko się ukrywa :D także nie przejmuj się opiniami kafeteryjnych homofobów :D

Gość gość
Jestes seksulogiem?

Gość gość
ale obrzydliwy pedal z autora , rzygam