Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto ma chłopaka męża we więzieniu

Polecane posty

Gość gość

Hejka mam chłopaka we więzieniu trafił tam parę dni temu skazany na rok więzienia. Bardzo ciężko mi teraz. Czekałam od niego na tel ale jak zadzwonił bardzo się ucieszyłam że dał jakiś znak chociaż rozmowa trwała 2 min. Ale przeważą go 117 km odemnie masakra jakaś. Ale bardzo się cieszę że jutro mam widzenie. A wy jak tam sobie z tym radzicie ?

Gość gość
karę śmierci im trzeba, a nie za podatki karmić bandytów

Gość gość
Za co go posadzili?

Gość gość
Czy człowiek skazany za jazdę bez prawa jazdy to od razuvkryminalista? jeteście pie*dolnięci przecież to nie gwałciciel, nie zabił nikogo ani nie kradł. Ciekawe jakby to kogoś z was złapali to co by było gimbmy je*ane. Nie wiecie jak to jest czekać na jeden telefon żeby pogadać przez te 2 min. Mieć marzenia z tą osobą. Wytrzymać to wszystko i poradzić sobie z ciężką sytuacja wiec nie piszcie mi gnoje głupot jeżeli g*wno na ten temat wiecie. Czytajcie dokładnie gimby bo to nie do was było te pytanie tylko do tych co coś wiedzą na ten temat.

Gość gość
koleś dostał niby rok za jazdę bez prawka? jaaaasne... takie wały to wciskaj innym, jak to ująłaś, gimbom.. ;) prędzaj za jazdę po pijaku, ale wtedy to i słusznie siedzi i niech nie wychodzi do społeczeństwa bo takie dno jeszcze krzywdę sobie, a co gorsza, innym zrobi...

Gość gość
Nie musisz komentować bo to zdarzyło się parę lat temu za gówniarza i były inne przepisy. W młodym wieku ludzie popełniają błędy których potem żałują.

Gość gość
Do 13:19 W sprawach lekkiej wagi dostaje się na początek karę grzywny lub wyrok w zawieszeniu także musiał coś poważniejszego zmajstrować.

Gość Diamentowa Dama
Oczywscie ze tak Na bank jechał po pijaku Wstrętny kryminalista i potencjalny zabojca Mam nadzieje ze współwięźniowie nsucza gnoja zycia

Gość gość
po co chcesz utrzymywac kontakt z kryminalista? daj se lepiej spokoj 🖐️

Gość gość
pomyśl sobie jak go chłopaki z celi będą kochać w tyłek... po odsiadce przestanie mieć problemy z zatwardzeniem