Gość gość Napisano Marzec 17, 2016 Cześć , może to Ci wydać sie glupie ,ale dla mnie to problem :/ Ostatnio w moim życiu dużo sie działo :( konkretnie mi chodzi o sytuacje z jednym chłopakiem , dużo pisaliśmy ze sobą , dość dobrze sie dogadywaliśmy , bardzo sie do niego przywiązałam więc kiedy zaprosił mnie za spacer byłam w siódmym niebie :) Na tym spacerze mówił mi że jestem dla niego bardzo ważna i że zakochał sie we mnie , wiec kiedy poprosił mnie o zostanie jego dziewczyną zgodziłam sie :D na tamtym spacerze spełniły sie moje wszystkie marzenia , byłam tak blisko w takim cudownym chłopakiem , moje uczucia do niego stawały sie coraz mocniejsze kiedy mnie całował i szeptał do ucha :) ale oczywiście to było za piękne żeby przytrafiło sie mnie ... dwa dni później zaczął nalegać zebym sie z nim przespała , oczywiście nie zgodziłam sie , nie tam mnie wychowano ... więc zerwał ze mną ... teraz wiem ze robił to tylko dla siebie , pisał i mówil takie rzeczy , cholera dobry z niego aktor , nie podejrzewałam nic ''-.- teraz już kilka dni po tym wszystkim , nadal bardzo za nim tęsknie .. wszyscy mi mówią zebym poprostu zapomniała ... tylko problem jest w tym ze ot tak nie umiem ... cały czas jetem przybita i bardzo duzo płacze , a gdy ktoś sie mnie pyta co sie dzieje , uśmiecham sie i mówie ze wszystko gra :) jak mam o nim zapomnieć ?? jak zapomniec o kimś dzięki któremu byłam 3 metry nad niebem ?? jak ... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach