Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przytylam i moje powodzenie u mężczyzn zmieniło się w olewke

Polecane posty

Gość gość

Smutno mi, chociaż i tak mam to gdzieś, jestem teraz gruba, aż się leje ze mnie. Boże dlaczego tak zaczęłam żreć?! I siedzie cale dnie przy głupich serialach. Wszystko przez mojego byłego szmaciarza. Nienawidzę go. Pomóżcie schudnac, proszę. Ja nie wiem jak, do tej pory nie potrzebowalam tego. A teraz nikt na mnie nie patrzy, jestem na 1 roku studiów, ale zmieniam na pewno w następnym. Ok, muszę stać się taka jak byłam wcześniej albo lepsza. Muszę mieć figurę modelki vs. Teraz muszę się przyznać ile ważę, możecie się smiac, muszę sobie to uswiadomic 62 kg wzrost 161 cm. Porażka... Wazylam 49/50 oczywiście nie uroslam... 12 kg przynajmniej do wakacji, 3 miesiące to chyba optymalny czas. Realny nie? Bo w wakacje wiem, że spotkam się z tym dziadem, przez którego tak się zapuscilam. Muszę wyglądać tak, żeby mu żal doope ścisnął. Chce ktoś ze mną? :) Pewnie nie, bo macie ładne figury :/ Nawet na ryju mi się tłuszcz odłożył, nosz kurr...

Gość gryfny
wszystkim kaszalotom i pasztetowym faceci mówią zdecydowane NIE !

Gość prawictwo pospolite 152
wcale taka gruba nie jesteś 62 kg to nie tak duzo

Gość heniutaa od bola
Babo dostajesz ode mnie wirtualnego kopa w doope! Bierz sie do roboty bo samo sie nie zrobi, nie masz wymowek, jak nie masz plyt to masz od chu cwiczen na jutubie. Nie wiem co tam lubisz czy biehgac czy skakac, zacznij od Ewki masz MelB Jillian Michaels, tylko nie sluchaj nikogo i nie rozmieniaj sie na drobne. Postanawiasz cwiczyc codziennie pol godz i 0 slodyczy. I nie waz sie, mierz sie co tydzien.

Gość gość
wszystkim kaszalotom i pasztetowym faceci mówią zdecydowane NIE ! x Wiem :/ I nie dziwię się. Mam nadzieję, że będzie jak dawniej, jak będzie mnie mniej oczywiście.

Gość gość
wcale taka gruba nie jesteś 62 kg to nie tak duzo x Przy moim wzroście to dużo :/ x x Babo dostajesz ode mnie wirtualnego kopa w doope! Bierz sie do roboty bo samo sie nie zrobi, nie masz wymowek, jak nie masz plyt to masz od chu cwiczen na jutubie. Nie wiem co tam lubisz czy biehgac czy skakac, zacznij od Ewki masz MelB Jillian Michaels, tylko nie sluchaj nikogo i nie rozmieniaj sie na drobne. Postanawiasz cwiczyc codziennie pol godz i 0 slodyczy. I nie waz sie, mierz sie co tydzien. x Dzięki ;) szukałam właśnie tych ćwiczeń, dziś wieczorem zaczynam :)

Gość gość
Haha, jasne, przytyłaś to jest to wina faceta. Teraz już wszystko jest winą faceta.

Gość heniutaa od bola
Idz precz z kafe i pocwicz, lepiej na tym wyjdziesz. Heniutka wie co mowi :-)