Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _gość_

Chce się spotkać, ale się 'boi'. Pomocy!

Polecane posty

Gość _gość_

Cześć, ostatnio poznałem dziewczynę o imieniu Ania. Wszystko jest ładnie, pięknie, ale gdy ostatnio zapytałem się jej czy się nie spotkamy to ona odpowiedziała tak, ale że się 'boi'. Gdy zapytałem w jakim sensie się boi to ona odparła, że nie wie, że tak jakoś. Nie wiem teraz o co chodzi. Jest ona wstydliwa czy jak? Trochę dziwne bo pisze ze mną śmiało (ale w sumie pisanie, a rozmowa to całkiem co innego). Mieliście może taki przypadek? Proszę o odpowiedzi.

Gość gość
Tak pewnie jest niesmiala. Skoro ci o tym napisala to chce się spotkac ale pewnie boi sie ze przez to jaka jest skreslisz ją, bo jak sam mowisz w necie sprawia wrazenie pewnej siebie. Pytanie czy tobie to nie bedzie przeszkadzac czy jestes na tyle cierpliwy by czekac az sie otworzy.

Gość jazzki16
Myślę, że jest nieśmiała. Być może to dla niej za szybko na spotkanie po prostu. Zaproponuj może rozmowę tel. Skype.

Gość gość
Ja tez mam taki problem:-o sama boje sie unieważni nigdy nie wiemy, kim jest mezczyzna, z ktorym chcemy spotkac sie.

Gość carownica
Moze masz opinie typa spod ciemnej gwiazdy

Gość gość
sa dwa powody albo jest skrajnie niesmiala albo brzydka (w sensie ma jakas wade ktorej byc moze nie widac na zdjeciach i bo isie przez to Twojego odrzucenia)

Gość gość
Moze daj jej do zrozumienia ze nie bedzie ci to przeszkadzac, jezeli oczywiscie tak wlasnie myslisz, to troche oswoi jej lęki. Tel, skype moze to nie jest zly pomysl choc mnie zawsze bardziej stresowala rozmowa tel niz kontakt na żywo. Więc nie wiem pewnie to zalezy od czlowieka, ale zaproponowac zawsze warto.

Gość _gość_
Dzięki za odpowiedzi. carownica dziś nie mam takiej opinii gość dziś brzydka to ona nie jest :D więc musi być nieśmiała. Mam nadzieję, że uda mi się z nią jakoś spotkać. :)

Gość gość
Duza różnica jest miedzy Wami?

Gość niby odważna ale nieśmiała
ja tez jestem b.nieśmiała w stosunku do męzczyzn ale nigdy nikomu sie do tego nie przyznam i stwarzam pozory odważnej,pewnej siebie

Gość _gość_
gość dziś różnica między czym?

Gość gość
Próżnicy wieku, pomiedzy Tobą a Nia.

Gość _gość_
Jestem rok starszy od niej.