Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pedicure a grzybica paznokci...

Polecane posty

Gość gość

Od kilku lat cierpie na grzybice paznokci u stóp. Kiedyś prawie codziennie chodziłam na basen, bo pływanie to moja pasja, więc prawdopodobnie tam sie zaraziłam. Dwukrotnie byłam u chirurga, który musiał usunąć mi paznokcie przez co stały się one bardzo brzydkie. Biore tabletki itp, ale nic nie pomaga. Marzę o pięknych stopach i chcialabym pójść do kometyczki która wykonałaby mi pedicure, ale czy w takim stanie jest to możliwe? Wstydzę się je komukolwiek pokazywać i boję się reakcji kosmetyczki.

Gość gość
Prymitywna reklama tandetnego srodka bez recepty. Zadna kosmetyczka nie zrobi c***aznokci z grzybica!!!! Chcesz zarazic innych? Zmien lekarza, skoro bierzesz tabletki i brak efektow. Leki bez recepty dzialaja na grzybice jak.... kadzidlo na umarlego; albo jak plaster na zlamanie otwarte. Bez sensu!

Gość gość
Ale komedia, automat wykropkował zdanie z mojego posta: "Zadna kosmetyczka nie zrobi ci/tobie paznokci z grzybica". Buhahahaha! A byla spacja!

Jeśli wstydzisz się iść do kosmetyczki, to kup sobie elektryczny pilnik Scholla Wet&Dry - genialnie ściera martwy naskórek z pięt :) Ja mam i stosuję na sucho, ale spokojnie można też w wodzie, np podczas kąpieli. Do czasu całkowitego wyleczenia możesz robić sobie pedicure sama, to nic trudnego :) A później, jak już ogarniesz co i jak, to nie będziesz chciała tracić czasu i pieniędzy na kosmetyczkę :) Serio :) Ja też wolę sama w domu podziałać 15 minut, niż iść nie wiadomo gdzie, ogarniać opiekę dla dziecka, płacić jak za zboże i to jeszcze bez gwarancji, że czegoś nie przywlekę do domu, bo z higieną u kosmetyczek to bardzo różnie bywa...

tu edi masakra grzyb na grzybie grzybem... pedikurem to ty grzybicy nie zakryjesz,,,masakra w tym kraju brud smrud i malaria

Gość gość
to może najwyższy czas, żeby się jej pozbyć? Jeśli chcesz wiedzieć, jakie są najlepsze na to sposoby to poczytaj ten tekst http://marekwasiluk.natemat.pl/186569,laserowe-leczenie-grzybicy-paznokci

Gość gość
nie masz się czego wstydzić wiele salonów ma w swojej ofercie leczniczy pedicure. Ja sama chodzę do salonu http://maniq.pl gdzie korzystam z tego rodzaju zabiegów na stopy.

Gość gość
Podstawą w każdym gabinecie to lateksowe rękawiczki. Ja zaopatruję się w tej firmie essenticare.