Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakim cudem przystojnemu facetowi może sie podobac taka babka?

Polecane posty

Gość gość

własciciel firmy w której pracuje ma 41 lat i jest przystojnym i bogatym facetem i nie ma żony, mógłby mieć młodą laske jeśliby chciał, a jego dziewczyną jest 35 letnia gruba babka z haluksami na stopach

Gość gość
A skąd wiesz, ze ma haluksy? :D

Gość gość
widziałam ją kiedyś w klapkach, ma duże halluksy

Gość gość
Bo wbrew pozorom faceci szukający prawdziwego związku i uczuć nie zwracają aż takiej uwagi na wygląd, to wam kobietom wygląd i pozycja społeczna kojarzy się z miłością. Mężczyźni kochają, bo tak czują, wy kobiety kochacie zawsze za coś.

Gość gość
mężczyźni mają znacznie mniejsze wymagania niż kobiety

Gość gość
Ty byś chciała ale ma cię gdzieś?

Gość gość
Bogaty nie znaczy głupi. Nie każdemu bogatemu topnieje mózg na widok wytapetowanego pustaka :). Prawdopodobnie jest doświadczonym przez życie facetem, który ma szczęście wiedzieć, co jest tak naprawdę ważne w życiu i być może, zwyczajnie, zakochał się. Nie jest powiedziane, że mając taką babkę nie bzyka na boku :) ale nie nam to wiedzieć.

Gość gość
Być może do tej pory spotykał napalone na kasę laski, które próbowały go usidlić cy*ckami i tył*kiem. Facet po*r*uchał i zostawił i wziął kobietę, która mu zaspokaja więcej potrzeb niż łóźkowe :)

Gość gość
Gej!

Gość gość
gruba pojęcie względne, może być z******tą babką.

Gość gość
gość dziś widziałam ją kiedyś w klapkach, ma duże halluksy x halucyny to ty masz w głowie zawistna babo :D

Gość gość
A ja powiem tak... czy przeciętna, czy piękna i doskonała orgazm właściwie jest taki sam, ale jeśli już z kimś wiązać się na stałe, to wypadałoby aby kobieta była po prostu fajnym człowiekiem na którego można liczyć. Ty widzisz w tym gościu bogatego przystojniaka i traktujesz go czysto przedmiotowo, ona może widzieć w nim fajnego człowieka, więc zgadnij którą z tych dwóch kobiet wybierze inteligentny facet?

Gość gość
41 lat i bez żony to raczej ukryty gej.

Gość gość
A zawistne baby już wiedzą lepiej, na pewno gej bo nie ma żony w tym wieku. Kafeterianki to niezłe idiotki, wyznając tą zasadę, to kobieta po 30-tce bez męża to lesba :P Facet zamiast tracić czas i pieniądze na takie głupie panienki wolał zająć się karierą i osiągnięciem czegoś w życiu, a przy kobiecie u boku na pewno nie osiągnąłby tego co ma teraz, bo kobieta kaskę szybko by przepieprzyła.

Gość gość
TO JEST właśnie dobry przykład na to jak kobiety brzydną po 30tce, zapewne gdy była młoda, miała te 20-23 lat była pięknym młodym jędrnym dziewczę, a tylko przeskoczyła próg 30 i zbrzydła, no i te haluksy porobily jej się, na pewno ma zmarszczki i cellulit, dotego zadyszke, a zrana śmierdzi z ust, feee:O a ów chłopak, cóż 40 lat, młody jeszcze, a nabity w butel za młodu, teraz musi męczyc się, gdy inne piękne młode dziewcza za nim oglądaja się :(

Gość gość
A właśnie, ze podejrzane. Albo facet kogoś kocha od lat, albo szuka królewny na ziarnku maku albo gej albo jakiś dewiant. 41 lat i nie mieć zony. Mało prawdopodobne.

Gość gość
Tak, tak dla zawistnej baby każdy facet który nie chce się wiązać jest podejrzany, bo to sprzeczne z jej wizją świata. Niektórzy faceci doskonale wiedzą że kobiety są ograniczeniem i kulą u nogi, łatwiej dojść do czegoś bez kobiety niż z kobietą przy boku. A niech sobie i będzie i gejem, to i tak mądrzejszy wybór niż wybranie takiej autorki postu, która widzi w facecie tylko kasę i ładną buzię.

Gość gość
20-07 nie kasę i nie ładną buzię, ale mężczyzn znam i nie wierzę w to, by przez 41 lat nie zakochał się w jakieś babce i nie chciał z nią życ. A skoro taki super gość z niego, to już dawno kobieta by go zakuła w obrączki.

Gość gość
mój mężczyzna też nie ma żony i ma 41 lat. Dlatego, że ja nie chcę ślubu (miałam już męża i bardzo ciężki rozwód :O ). I na pewno nie jest gejem. Nie wiem jak można być takim ograniczonym, żeby tak myśleć. Nie wiem też dlaczego tak bardzo wam przeszkadza czyjeś szczęście. I nie wiedziałam też, że małżeństwo MUSI być kolejnym etapem w związku dwóch osób. Nie musimy się razem rozliczać, zarabiamy wystarczająco, zeby nie liczyć na zwrot podatku i nigdy nie spotkałam się z odmową informacji o stanie zdrowia (teraz nawet czasami musi mieć upoważnienie do odbioru badań), i nikt ode mnie nigdzie nie wymagał aktu ślubu :P

Gość gość
20-16 fajna bajka, sprytna odpowiedź. Ale prawda ciągle ta sama.

Gość gość
ale mężczyzn znam x G****o wiesz o facetach, kobieta nigdy nie zrozumie mężczyzny i to nie dlatego że to niemożliwe, tylko dlatego że nasz wizja świata, uczuć i związków jest dla was niepojęta. Myślicie że jak macie ładną buźkę, śliczne ciało i jesteście chętne na seks, to każdy facet na was poleci... nic bardziej mylnego. Nie każdy facet chce związku, nie każdy chce dzieci, seks owszem jest fajny, ale nawet z najładniejszą kobietą szybko się znudzi. Poza tym nawet mimo chęci nie każdy ma na to czas, bo prowadzenie własnej firmy wymaga ogromu czasu do poświęcenia i na kobiety najzwyczajniej w świecie nie ma się czasu, bo kobieta jest bardzo absorbująca podobnie jak dzieci. Ale wy dalej pocieszajcie się wmawiając sobie że jak facet mnie nie chce, to pewnie gej, przecież jakoś musicie wytłumaczyć tą swoją druzgocącą porażkę, bo prawda mogłaby was doprowadzić do depresji.

Gość gość
a ja myśle,że ona mu sie po prostu bardzo podoba,bo lubi grube :) znam faceta,któremu podobają się tylko grube babki,szczupłe go nawet nie podniecają zdarza się

Gość gość
Nie ma jak to przyczepić się tego, że mężczyzn jest kawalerem :P

Gość gość
w tym kraju jest obowiązek posiadania żony ?

Gość gość
Facet w tym wieku po prostu ma już doświadczenie w relacjach damsko-męskich, wyrobione zdanie, wie, czego chce i kogo szuka. I wie, że wygląd fizyczny to pierwsze co przestaje mieć znaczenie, a głównie charaktery i zgranie osobowośc***artnerów determinują jakość życia razem w dłuższej perspektywie. Dla młodych osób, dla których aparycja jest najważniejsza rzecz trudna do zrozumienia. Pozdrawiam Facet 46 lat

Gość przerost tresci nad forma
bo w wieku 35 lat cięzko znależc atrakcyjna bez nadwagi i tego czegoś na h co nie wiem co to jest :D tak serio to mogl ja poznac juz dawno albo podoba mu sie cos w niej np. charakter. temat wyglada jakbys jej chciala odbic teog faceta ale skoro nadal z nia jest a ona faktycznie taka brzydka to masz kiepskie szanse bo mozesz miec co najwyzje urode.