Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dociekliwa94

Dziewice i prawiczkowie, ujawnijmy się!

Polecane posty

Gość Dociekliwa94

Mam 22 lata i jestem dziewicą. Boję się seksu, odrzuca mnie, przerażają konsekwencje, z których zdaję sobie sprawę, może skończyć się to ciążą lub chorobą weneryczną, a nie mogłabym sobie z tym poradzić. Nie uważam dziewictwa ani za powód do dumy, ani do wstydu. Uważam, że seks to poważna sprawa, wiążę się z bardzo dużą odpowiedzialnością, i lepiej się za to nie brać, jeżeli nie jest się na to gotowym. Jak to jest u Was? Czy są jacyś prawiczkowie i dziewice po 40. (nie chodzi mi o kapłanów, tylko osoby świeckie)?

Gość gość
Ja - prawiczek lat 27, ale bardziej z wyboru :) Taką mam religię, że seks tylko po ślubie, a żony jeszcze nie mam :) Nie jest to powód do wstydu, ale czy do dumy - tez jakoś nie czuję za bardzo, żeby tak było, chociaż w sumie rozum podpowiada, że tak jest :)

Gość gość
20 43 skad jestes

Gość Dociekliwa94
Ja chciałabym wziąć ślub, ale marzy mi się takie małżeństwo platoniczne-bratnie porozumienie dwóch dusz, bez współżycia seksualnego. Seks to dla mnie tylko wymiana kleistych wydzielin za pomocą obrzydliwych narządów rozebranych ludzi.

Gość gość
Dolny Śląsk. Autorko, znam kobiety, które myślały tak jak Ty, ale gdy się zakochały to nagle pojawiły się w nich pragnienia i odeszło obrzydzenie, więc kto wiem, może z Tobą też tak będzie? :) Rozumiem, że nie jesteś jakoś religijna? Miałaś jakiś facetów? Co oni na to? Jesteś może nieśmiała w kontaktach z facetami?

Gość gość
To sie musimy poznac

Gość gość
Jak wygladasz

Gość gość
Seks to zło liczy się prawdziwa miłości

Gość gość
Jestem 26 letnim prawiczkiem a z seksem czekam do ślubu.

Gość gość
mam 25 lat i jestem prawiczkiem. Nie interesuje mnie uprawianie seksu

Gość Dociekliwa94
Nie wydaje mi się, żeby mi się odmieniło. Cieszę się, że jest nas tak dużo. Coraz więcej ludzi jest długo prawiczkami i dziewicami oraz osobami aseksualnymi. No, pochwalcie się, jest nas więcej?

Gość gość
jak można nie chcieć się bzykać przecież to jawna hipokryzja z Waszej strony jakbyście mięli okazję, to szarpalibyście płeć przeciwną, jak reksio kiełbasę - taka prawda

Jestem prawiczkiem mam 26,5 roku, nie jestem jakiś inny, mam swoje marzenia żeby nie być jak większość i z 10 laską z łóżka brać ślub bo po co wtedy. Ciężko znaleźć po prostu bratnią duszę na dzisiaj bo większość idzie za "modą" a jak już zauważą że jest coś nie tak to przecież czasu nie można cofnąć a chciałyby tego jedynego. Łatwiej jest jak dwie osoby w związku mają podobne zdanie na ten temat.

Gość gość
zlot starych prawikow , zdziwaczlych co zadna was nie chce i nie macie pojecia o dziewczynach , uwazacie ze jestescie prawikiami bo czekacie z tym do slubu a prawda jest taka ze nie macie szans na dziewczyne i na sex z nia za 10 lat nadal bedziecie prawiki , tu na forum duzo takich popapranych prawikow jest .

Gość Zygfryd 25
Co to za jakieś pisanie , po prostu nie stać was na drugie połowy i tyle . Ja też nie umiem znaleźć dziewczyny, bo nie mam kolegów, koleżanek, boję się, że zostanę zwykłym śmieciem, który nigdy nie wychodzi z domu , koledzy mnie gnębili, zryło mi to psyche.