Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie co sprawia że zakochujecie się w danej kobiecie?

Polecane posty

Gość gość

Rozdzielcie to na takie relacje gdy jesteście w stałym kontakcie oraz na te kiedy rzadko tę kobietę spotykacie. Co porusza Wami że akurat zakochujecie się w danej osobie?

Gość gość
Szczerze? Obciąganie z połykiem kobieta musi umieć zaopiekować się kootasem

Gość gość
"kobieta musi umieć zaopiekować się kootasem" oryginalne masz imię. pozdrawiam

Gość gość
ZAMiast reagowac agresją powinnaś docenić , że ktoś jest z tobą szczery.Wy kobiety nie macie dobrych serc więc nie powielajmy bzdur o zakochani, miłości przeznaczeniu czy szczęśliwym pozyciu. Bo to przez was niemożliwe. A skoro tak to biednym mężczyznom już zostaje skoncentrować się na fizyczności wyglądzie i ruhaniu bo ciepła od was nie otrzymają.

Gość gość
Szczerość Prwadomownosc otwartość uśmiech. Chce być ze mną zawsze i wszędzie.

Gość gość
A ja tam lubie to i połykać tez:))

Gość gość
Ja jestem gruba i mam w sobie duzo ciepla ale nikt nie chce mojego ciepla .Wiec pytam za autorka , za co kochacie ?

Gość gość
A powiedzmy że dopiero miał styczność z kobietą to w czym tkwi potencjał żeby zauroczył się w niej?

Gość gość
autorko, prędzej się dowiesz od tych onanistów na temat techniki wyciskania pryszczy z ich szpetnych twarzy niż odpowiedzi na zadane pytanie :)

Gość gość
BABA MUSI MIEĆ CYC KONKRET

Gość zaKODowany
fajnie jest, gdy kobieta jest jak kumpel i posiada taki zmysł , który zmyślnie przyciąga faceta , odwrotnie też to działa , czyli kumpel swoim zmysłem przyciąga jak magnez kobietę , bardzo mało jest kobiet, które chcą mieć kumpla , kobieta często nazywa kumpla , że to jest przyjaciel i mój przyjaciel a tak naprawdę i w realu przyjaciel kobiety nie istnieje ! nie istnieje, ponieważ kobieta ma ogromne wymagania wobec przyjaciela , to teraz popatrzmy na wymagania kobiety wobec tak zwanego przyjaciela a kobieta ma zawsze zakodowane w swojej czaszce wymagania od faceta , zakodowane w kilku punktach i to są wymagania naturalne wg wizji kobiet i wymagania roszczeniowe , zatem, co roszczeniowo kobieta wymaga od faceta przyjaciela ? - punkt pierwszy zawieź mnie facecie swoim autem co najmniej BMW a do innego auta nawę nie wskoczę , więc zawieź mnie na błyskotekę , tam mnie znajomi oczekują , że pojawię się ok. godz. 21 i nie patrz na mnie durny facecie i mój przyjacielu , że wskoczyłam w sukienkę mini , nie dla Ciebie mój przyjacielu wskoczyłam w miniówkę i w obcasy ale możesz sobie na mnie popatrzyć i podziwiać , że mam na sobie tylko sukienkę oraz pas do pończoch i pończochy , no popatrz tu przyjacielu na mnie i na moją piękną vaginę pod sukienką , popatrzysz na mnie i na moją vaginę ? A teraz posłuchaj przyjacielu , tu mnie zostawisz przy tym lokalu OLZA i zwyczajnie odjedziesz , jedź do siebie ale gdy nad ranem zadzwonię albo wyślę SMS to musisz czuwać i natychmiast po mnie przyjechać przyjacielu , może być różnie i być może będę po kilku drinkach leżeć zarzygana w krzaczorach , więc na mój sygnał SMS przyjedziesz natychmiast i mnie zabierzesz z tych krzaczorów zawieziesz mnie do swojego mieszkania i wykąpiesz mnie pod prysznicem a rano skoczysz po gorące bułki do piekarni i zrobisz mi śniadanie , czy wszystko jest jasne mój przyjacielu ? dobra, to teraz jedziemy na imprezę , ja się bawię a Ty czekasz na mój SMS

Gość gość
Feromony