Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robicie ze zwierzakami jak wyjezdzacie na urlop?

Polecane posty

Gość gość
ok zrozumiałam,,sama walę masę literówek bo piszę z tel.Za szybko weszło oswajanie, tak najoględniej mówiąc, to nie był ten etap, oswajanie jest znacznie póżniej w takich przpadkach.

Gość gość
Dzięki. Pogadam o tym dziś na zajęciach z behawiorysta. to ze cos poszło nie tak jest ewidentne. samochód możemy stawiać dalej-mamy prawie hektarowa działkę. nic poprobujemy po konsultacji z behawiorysta. oddać go na pewno nie oddamy, ani nie zamkniemy w klatce-bo taka była propozycja Pana ze schroniska- stwierdził ze jak niszczy to możemy go "wymienic" na innego :O albo kupić klatkę i go w niej zamykać jak wyjeżdżamy ... :( Zmykam pobiegać z misiem bo o 8 jedziemy na zajęcia. Trzeba to wyleczyć, nagrodzić i wpakować do auta. Patrzyłam w oferty noclegów w dwóch polecanych miejscowościach, muszę dziś podzielić bo parę ciekawych noclegów znalazłam. zobaczymy :) Dzięki.

Gość gość
Ten temat powinni przeczytać wszyscy, którzy myślą o adopcji psa - dowiedzieliby się co to znaczy odpowiedzialność za zwierzę. Pozdrawiam

Gość gość
Ja oddaje do hotelu dla zwierzat na ten czas, innego wyboru nie mam bo mieszkam za granica. Natomiast siostry oddaja zwierzaki naszym rodzicom na przetrzymanie(kot), lub mama dojezdza je dokarmiac w ich domach (rybki).

Gość gość
Ja zostawiam swoją suczkę w hotelu dla psów. :) Znam bardzo dobry: http://wetfranciszek.pl/ , pracują tam osoby godne zaufania.

Gość gość
Ja zostawiam swojego psa w hotelu. :) Moim zdaniem to super opcja zwłaszcza, że nie jest drogo. Mam już zaufany hotel http://wetfranciszek.pl/ - zawsze wszystko jest ok. :)

Gość gość
Co robie?????? zabieram ze sobą!!! pies to członek mojej rodziny i nie wyobrażam sobie go zaostawić. Co rok jezdzi z nami na wakcje, dodam,że jest to piesek który jest na smyczy nie chodzi luzem bo by uciekł za innymi psami,więc jak widać nie jest łatwo ale nie wyobrażam sobie go zostawić.