Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Asertin 50 skutki uboczne

Polecane posty

Gość gość

Hej od kilku dni przyjmuję Asertin 5 1 tabletka dziennie i od tej pory zaczął się mój problem ze snem :( czy wy mieliście tak samo ?

Gość gość
Tego nie bierze się regularnie tylko dorażnie. jedną tabletke w razie potrzeby i tydzień przerwy. Uzależnisz organizm albo już to zrobiłaś .Odstaw to żebyś zauważyła co się będzie działo.

Ja nie miałam problemów ze snem. Mi pomogły te tabletki a może to są skutki uboczne? Możliwe, że tak będziesz mieć do 3-4 tygodni a potem już dobrze.

Swiad uczulenie duze pobudzenie z poczatku bardzo wzmozone wypadanie wlosow aaaa d

Gość gośćxvhkkgd
Co ty pieprzysz, ze asertin sie doraznie bierze?! To jest antydepresant, nie uzaleznia i mozna latami go brac. To nie to samo co np. Afobam ktory jest psychotropem silnie uzaleznajacym. Sertatlina jest na depresje, zaburzenia obsesyjno kompulsywe itp. Autorze, wpisz sobie w google sertatlina skutki uboczne, poza zaburzeniami snu jest np.brak orgazmu mimo ochoty na seks, brak libido, problemy z erekcja itp. Jest jakies spore w wypowiedziach forum na ten temat. Mozesz zmienic Asertin na np. Asentre lub Sertagen. Antydepresanty nie uzalezniaja-kazdy psychiatra Ci to powie.

Gość gość
Tak moja Pani psychiatra powiedziała mi że ten lek "jest bezpieczny" i ze na razie pół tabletki a potem po jednej aż do wizyty.

Gość Agnieszka

PO PIERWSZE TABLETEK PSYCHOTROPOWYCH NIGDY NIE BIERZE SIE DORAZNIE. OSOBA KTORA TO NAPISALA NIE MA ZIELONEGO POJECIA CO WIDAC. NAJPIERW ZACZYNA SIE OD MALYCH DAWEK PO WIEKSZA. TAKI SAM SCHEMAT JEST PRZY ODSTAWIANIU. POZA TYM ZAMIAST PISAC NA TAKIM FORUM GDZIE DORADZAJA LUDZIE PROPONUJE NAPISAC NA FORUM DLA LEKARZY I TAM PYTAC. BO TYLE ILE LUDZI TYLE RECEPT. MOZNA TYLKO SOBIE ZASZKODZIC. PRZY TAKICH LEKACH TAK BYWA ZE MOZNA MIEC PROBLEM ZE SNEM. SKUTEK UBOCZNY. KAZDY REAGUJE W INNY SPOSOB. TO CO DZIALA NA JEDNEGO BARDZO DOBRZE U DRUGIEGO MOZE WYWOLAC SKUTEK UBOCZNY. NA POCZATKU STOSOWANIA TAKICH LEKOW Z REGULY WYSTEPUJA SKUTKI UBOCZNE. DLATEGO NALEZY KONSULTOWAC SIE Z PSYCHIATRA I BYC MOZE ON DOBIERZE INNY. CZASAMI DOBOR LEKOW TRWA DLUZEJ.