Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak za pomniec o osobie która się kocha a ona nas niekocha

Polecane posty

Gość gość

eh zakochałem się w niej ale ona z innym się spotykała i spotyka i go całuje zemną juz kontakt zerwała bo popełniłem błędy pewne eh ale mnie od 3 miesięcy dręczyło to ze się z nią nie mogłem spotkać :(i nie mogłem zapomnieć o niej pisząc znią ani jej zdobyć bo nawalałem nie umiałem jej na żywo przy wszystkich oznajmić że ją kocham itp i tamten mi ja odbił ..juz pisałem z tamtym on twierdził że ona niema juz siły mi delikatnie tłumaczyć ze nie jest mną zainteresowana , albo pytałem się czy go pocałowała w usta to mówił ze były już czasem takie chwile. aja debil się zakochałem jak idiota ;/nawet nigdy mnie nie pocałowała ;/ ale jak pisałem z nią przez blisko pół roku wciąż miałem nadzieje :(ale jak widziałem ze tamten ją macał itp to juz się zaczęło pier... napisałem jej że ją kocham milczy nie odpisuje chciałbym jej jeszcze to na żywo powiedzieć i usłyszeć co mi powie. eh tamten z nia chce spędzić całe życie przynajmniej tak mówi aja ją kocham nie znając jej w zasadzie ;/była to bardzo wyjątkowa osoba nie ładna bo mi sie nie podobała choć twarz miała bardzo śliczną :( ale ją pokochałem i zwaloryzowałem na jej punkcie. i teraz jestem w szambie . i co dziennie ja widuje na uczelni ;/moje uczucia i męskość została upośledzona nie mam ochoty na inne kobiety ;/zawsze byłem nie śmiały przez alkocholizm ojca potem sie inni zemnie naśmiewali potem pisałem zboczone rzeczy do kobiet z fejsa i coś tam wyszło i totalnie nie miałem pewności siebie i pierwszy raz przeszłość mi spindoliła przyszłość ;(raczej nie mam co u niej szukać juz jak mi nie odpisuje w zasadzie nigdy nie odpisywała z zainteresowaniem zbytnim ;/ aja to ciągłem z nadzieją ;/ jak idiota ;/bo pisała że mnie lubi potem ze nie kocha a jak ja przyciskałem czy się spotka zemną to mówiła ze zobaczymy jak wyjdzie ;/ może coś do mnie czuła nie nieczuła bo mówiła ze nic do mnie nie czuje ;/i nawet nie miałem okazji zbytniej by ją poznać prywatnie jaka jest nie dała mi okazji :(Porażka totalna z mej strony za która będę bardzo długo płacił :(bardzo długo :(

Gość gość
Nie rozmyślać o niej i zająć się czymś.

Gość gość
dlugi tekst

Gość gość
nie chce mi sie czytac ale zabijasz klinem czyli inna osoba

Gość gość
mam nauke ale niema ochoty się uczyć i ją codziennie widuje prawie że;/i jak zapominam to zawsze codzinie mi to przypomina jej osoba ;/ wiem ze długi ale gdybym to chciał całe dokładnie opisac to z 6h bym to musiał robić ;/nawet bym to robił bo musze sobie to poukładać wszystko .

Gość gość
fajnie tylko jest taki problem ze nie mam ochoty na iną osobę ;/ bo kocham ta idiotke ;/

Gość gość
dzień w dzień przychodzę na uczelnie to ją widzę jak z tamtym siedzi itp. szkoda bo to była naprawde wartościowa osoba teraz otaka to już niema szans wręcz ;(

Gość gość
Sam napisałeś, że jej nie znasz bliżej. Wiec zakochales sie w swoim wyobrazeniu o niej. A to tylko Twoja wyobraznia, ktora ja idealizuje. Poznaj kogos najpierw a potem sie zakochaj. I nie fantazjuj co by bylo gdyby. Zajmij myski czyms innym. Ucz sie jezykow itp.

Gość gość
juz bym chciał powiedzieć ze nie do konca ale masz racje ja ją tylko na uczelni widuje czasem z nia wracałem po zajęciach w zasadzie prawie że nie rozmawialiśmy . no ale pisalismy bardzo dóżo i ja widywałem i na tej podstawie mi się zrobił jej obraz ona odpisywała kiedy się jej podobało aja czekałem jak debil z nadzieją ze ona napisała:( ale czemu nie mogliśmy po prostu sie umówić na randkę czemu nie spróbowała ?eh czasem sie widywaliśmy raz nawet coś jakieś zadanie potrzebowała to je przepisywała i wtedy nawet jej głowy dotykałem swoja itp i chyba od tamtego momentu zacząłem się zakochiwać :(byłem blisko ale nie umiałem tego zrealizować ;(a wmiare zbliżania sie drugiego faceta do niej to za częlo mi odpier..on to specjalnie robił ja to wiem ale ona się wypierała tego ze on ja macał czy coś i sie kłutnie robiły ona się domnie zniechecała i uciekla tylko do tamtego .

Gość gość
chciałbym spróbować jej jeszcze sam na sam powiedzieć ze ja kocham a potem przeanalizować cała sytyuacje wysłać jej to choć pewnie tego nie odczyta bo nie jestem w jej kontaktach na gg i zapomnieć ;(ja rozumie ze to było do bani wszystko ale nie miałem samochodu zbieram pieniądze na niego jakieś wyjscia wszystko kosztuje i musiałbym zrezygnowac z częsci swoich oszczędnosci ale byłem to gotowy zrobic jakby mnie pokochała . eh bezsensu jest życie w polsce gdy przez powody finansowe juz się robią problemy by skimś się spotkac nawiązać relacje . moze zydem jestem bo pracuje od 16 roku teraz studiuje mam 22 lat zero imprez zero zycia mam obecnie niecałe 10tyś i potrzebuje około 3 by kupic samochód i muc normalnie zyc :( zarobiłbym to i bede pracował w soboty , ale to niewiem poco wam pisze sory . Musze ja zostawic jak mnie niekocha choć ja ja bardzo kocham i lubie :(

Gość gość
Piszesz: ""ale czemu nie mogliśmy po prostu sie umówić na randkę czemu nie spróbowała ?"" XXX Skoro jej sam nie zaproponowałeś... To ona myslala, ze jestes jej kolegą. Mężczyna powinien pierwszy wykazac inincjatywe. Ja np. nigdy sie pierwsza umawiam na randke tym bardziej na tą pierwszą. Teraz już wiesz na przyszłowść. Poierwsze koty za ploty. Rozejzyj sie wookolo na uczelni. Tez sa inne wartosciowe i ladne. Pierwszy krok nalezy do Ciebie. Powodzenia.

Gość gość
Bardzo dobrze, ze pracujesz i odkladasz. Wartosciowy z Ciebie mężczyzna. Powodzenia.

Gość gość
ale ja jej proponowałem tylko to wszystko było przez pisanie a ona potem miała pretensje ze jak będę kiedyś chciał mieć kobietę to z nia będę musiał rozmawiać itp . chciałem z nia rozmawiać temu chciałem się omówić bo na uczelni nie mieliśmy czasu zawsze koło niego siadała albo on koło niej były chwile ze się zmieniała coś itp. ale ja to spindoliłem ale nie tylko ja ona tez na moja propozycje czy się spotka ze mna 3 razy jej oto zapytałem przed popełnieniem głupstw 2 razy nie odpowiedziała za 3 razem napisała ze zobaczymy jak to będzie ;/

Gość gość
eh nie nie jestem wartościowy jestem przeciętny i tyle nie chce by ktoś mie miał za wartościowego a potem się nie dał umówić czy coś bo myślałam ze jesteś iny niz pozostali a tutaj w internecie coś takiego czy jakoś tak powiedziała .mam swoje za uszami ale ja chciałem znia nawiązać kontakt fizyczny a jak kobieta nie daje sie 3 razy pocałować potem mówi np że zobaczymy się na jakiejś grze to to schizy można dostać i ja własnie dostałem. no posrane jak zawsze nauka miłość brak kasy i problemy z relacjami miedzy ludzkimi wszystko sie zebrało i mnie udupi.. nawet nie klne na żywo wsumie tak tylko pisze by zrozumieliście ;(

Gość gość
muszę załatwić sobie gry na telefon heh wtedy by nie było jej nudno zemną . z tamtym cały czas w coś gra .cięzko będzie ją zastapic i znalesc podobną wartościowa dziewczynę bardzo ciężko mi ja będzie zastąpić. wręcz nie wiem czy mi się uda mądra miła dobra wesoła słodka z czasem piękna :(pomocna wspierała mnie , eh miałem wybór być jej kolegą albo nie ale potem zemną juz tyle nie pisała z czasem ... eh ale bycie kolegą wiąało się z 3 miesięcznymi podkochiwaniem się wyrażanie jej uczuć odrzucanie ich przez nie i cierpieniem .Czy dobrze się stalo ? nie wiem teraz będzie z kimś innym z kimś kto ją kocha bardzo mocno chyba i będa mieć dzieci rodzine ja też chciałem znia mieć dzieci rodzine ale ktoś iny znią bedzie , niewiem czy to była miłosć prawdziwa byłą bardzo blisko kobiety która bym chciał kobiety z którą bym chciał tworzyć swoją przyszłośc tylko ona niechciała zemna tworzyć pzyszłosci zburzylem jej zaufanie i szacunek domnie przez swoje idiotyczne decyzje których załuje ale zaufania już nie odbuduje ;(

Gość gość
rentajo skończ gimnazjum

Gość gość
jaki rentojo ?i jakie gimnazjum :)

Gość gość
nie śmiały alkocholizm i więcej bykow :O nie dziwie się, ze cie olala, szok, ze takie osoby studiują :(

Gość gość
alkocholizm ojca ...ato różnica . błędy robię i tyle , ale mam nadzieje że już nigdy sie nie zakocham więc się nie martw ty się nie będziesz z moimi błedami użerać ...

Gość gość
i nie olała mnie przez orty ani nic przez wygląd czy alkochol bardzo zmej strony głupie zawinienie było wysłałem jej jedno gołe zdjęcie jak już sie spodziewałem ze się oddala ode mnie i potem jej rozmowę z pewną kobietą gdzie ja ktoś nazwał dziwką ale to było tym spowodowane ze tamten na zajęciach ją do tykal po tyłku i juz miałem dośc i ja rozumie że mnie wywaliła i zerwała kontakt , ja chciałem jej uświadomić tą rozmową żeby się szanowała może tego nie widziała co robił jej ale wątpię w to pewnie sa juz tak blisko.mogło ja to zranić i ja to wiem ale tez wiem ze niebyła fer względem mnie bo się z inym spotykała mi nie dając szansy i mu pozwalała się tak dotykać itp . ale jedna rzecz wam mogę poradzić , tam gdzie kobieta jest ciałem tam i jest sercem jak i słowem i taka prawda. ze mna była słowem mówiła nawet że się tamtemu tak nie zwierza jak mi ...ale jednak mu się tak chyba coś zwierza byłem blisko ale swoimi błedami to spartoliłem nie śmialoscia brakiem odwagi i pisaniem do kobie o sexie. Gdybym mógł inaczej zaczac tobym to na prawde inaczej zrobił ale teraz długo takiej wartościowej dziewczyny nie poznam to pare lat minie nim trafie znowu na taką osobę .

Gość gość
Przykra sprawa ale widocznie tak miało być, czasami nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Twierdzisz że się zakochałeś... a wcale jej tak dobrze nie znałeś, rozumiem że dużo ze sobą pisaliście i tak dalej ale to nie to samo, nie wiesz jak się zachowuje w pewnych sytuacjach, długo z nią nie przebywałeś, ot takie zwykłe codzienne "drobiazgi". Z tego tekstu jasno wynika że ją idealizujesz, piszesz że też byś chciał mieć z nią rodzinę, dzieci. Chłopie! :) Ty jej nawet dobrze nie znasz a tutaj już takie plany, no ale rozumiem że każdy chciałby jakoś kiedyś mieć w miarę poukładane życie i czasami ma tego typu wizje, gdyba jakby to było. Jeżeli mogę Ci doradzić to zajmij się sobą, zapełnij sobie czas maksymalnie a z czasem zapomnisz i w swoim czasie spotkasz równie fajną dziewczynę którą będziesz miał okazję poznać i być może będziecie sobie coś tam razem planowali. Widać że fajny z Ciebie wrażliwy chłopak, będzie dobrze :)

Gość gość
dzieki . eh tylko szkoda że z nia nie mogłem spróbować sobie pookładać życia ?ale śmiem się stobą zgodzić w kwesti że tak miało byc a wiesz dlaczego bo los jak zawzięty mi utrudniał dotarcie do niej pierw jak zaczęliśmy pisac to zaraz z początku było cos takiego ze po prostu esemesy nie dochodziły i juz byłem zły na nią i ona na mnie i miałem odejść juz się znią zegnałem potem gg dala tutaj było lepiej na wiązaliśmy relacje ale kiedyś na sprawozdaniu pomyliłem jej nazwisko literówka ;/i takie elementy kiedy jest ważne pierwsze wrazenie się rypały. Zastanawiam się tylko czy on z nią powinien być czy po prostu ja jej nie miałem zdobyć ? eh moze i jestem wrazliwy dobry średnio ale narazie mnie nie pokochała i niestety puki co nikt mnie nie kochał tak na prawde . wiem ze to wyidelizowuje trochę ale mogliśmy spróbować pobyć i by może się samo wyjaśniło :(?atak musiałem cierpieć i się męczyć .. . ale byłem blizutko ale spóźniony tamten był coraz bliżej przy niej ii mnie to zaczęło wykańczać znajomość z nia bo ja tez kochałem i nie było innego wyjścia niestety :(

Gość gość
Wiesz czasami nie ma co tak analizować, stało się i tyle. Takie gdybanie co by było nic już nie da. Pocierpisz ale za jakiś czas będzie lepiej i zrozumiesz pewne rzeczy, teraz to wszystko świeże więc kierujesz się emocjami a to nie zawsze jest dobry doradca. Rozumiem że chciałbyś się zakochać ze wzajemnością, na pewno trafisz jeszcze na odpowiednią dziewczynę.

Gość gość
muszę się pozbierać zapomnieć, tak miało byc widocznie ona miała wielkie serce ale wszystko się zbierało by przelać czarę w końcu, było mi to potrzebne wszystko bym zrozumiał ze ją kocham bym zrozumiał co to miłośc że istnieje i tak miało być jak mówisz on ja miał poznać oni maja być razem po prostu , gdyby mi była pisana to na pewno nam było by bliżej i łatwiej się poznać i nie byloby problemów z telefonem czy coś oto juz Bóg zadba pewnie. a tu miało tak być muszę ja zostawić biedulkę niech jest szczęśliwa z kimś innym .

Gość gość
niema co analizować tylko ja godzien wręcz zobaczę dzisiaj znowu i pewnie znowu moje rany będą rozdrapane chciałbym jej powiedzieć jeszcze że ją kocham ale to chyba tak sensu niema skoro juz milczy jak grób . ja ja zraniłem ona mnie tez i sie stało musze wstać i jakos iśc .juz bez rozmów z nia bez jej pomocy isłodkich słów , czym szybciej zapomne tym szybciej będe wolny .

Gość gość
ide muzyki posłuchać potem dalej na studia może wieczorem jeszcze napisze. szkoda że akurat na takiej fajnej kobiecie mi niewypalilo ,że zawalilemcoś wlasna głupota eh że popelniałem błedy które wkońcu spowodowały mnie skreślenie .

Gość gość
zasługujesz tylko na tępą lambadziarę

Gość gość
coo