Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek jaki pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Zwracam się z prośbą do wszyskich doświadcznych rodziców aby pomogły nam (tym bardziej "zielonym") w wyborze wózka, jednego z najpoważniejszych zakupów dla nowego członka rodziny. Na co zwracac uwagę przy wyborze, czy pora roku w jakiej urodzimy ma wpływ na decyzję , czy to jakie wózek ma kółka jest istotne, czy przekładana rączka się sprawdza, czy korzystacie z plastikowej tacki dla rodziców, która zamontowana jest na rączce wózka (jeśli wózek posiada to w opcji). Wpadł mi w oko taki http://alegratka.pl/ogloszenie/wozek-wielofunkcyjny-moretti-fotelik-27141415.html?h=bc83f1ec8aed9bb8 Wcale nie tak łatwo wybrać dobry wózek, czym się kierować "metką" przecież nie zawsze najdroższe rzeczy są najlepsze, a wózek to nie mały wydatek.

Gość gość
załóż post w dziale "ciąża..." tam więcej osób Ci pomoże. Zresztą było już wiele tematów odnośnie zakupu wózków, poszukaj na forum.

ja mam anex sport, bardzo przemyślany model :) ładnie wygląda i jest wygodny :)

Gość gość
myśmy mieli Murę i super sie sprawdzala. piankowe koła, swietna amortyzacja, stelaz porzadnie wykonany. nie ma sie do czego przyczepic

Gość gość
Maxi Cosi Mura fajna ale strasznie ciężka . Dla mnie co muszę wózek wnosić na 2piętro bez windy o wiele za ciężka. Dlatego zdecydowałam się na Anex Sport. W brew pozorom swoich gabarytów jest lekki i zwinny. A po złożeniu stelaża łatwo go można przenieść . Najlepiej wybrać opcję 3w1 . Fajnie wygląda a i później łatwiej odsprzedać komuś w komplecie :) polecam

Gość gość
Tak wielkość gondoli jest ważna szczegulnie kiedy masz termin na jesień. Ja tak niałam i szukałam wózka ktory bedzie miał dużą gondole duze kola pompowane skretne . Dlaczego ? Dlatego ze chcialam aby mój syn przejeździł zimę w wózku glebokim. Udalo nam sie . Wybrałam Anex Sport. Własnie w tym wózki mineła nam zima a na wiosne przesiedliśmy sie do spacerówki. Co prawda nie ma rączki przekładanej ale można przepiąć siedzisko przodem lub tyłem bez żadnego problemu. I zwróć uwage na to aby wózek miał amortyzacje. Moj ma i to podwójną :-) polece go każdej mamie :-)

Gość gość
Tak kochana bardzo ważne jest aby zwracac uwagę na to kiedy masz termin. Jeśli to zima to duża głęboka gondola jeśli lato to napewno na to aby materiały miały filtry UV a budka była dobrze zabudowana i miała przewiew . Ja kupiłam Anex sport dla zimowego dziecka. Duża gondola dobrze zabudowana. Okrywa idealnie chroni przed wiatrem a dopasowana folia przeciwdeszczowa chroni przed zamoknięciem .

Gość gość
Wybór dobrego wózka jest naprawde trudny. PRzechodziłam przez to 5miesiecy temu ale udało mi sie wybrac najbardziej odpowiedni dla nas. Co do ceny i jakości. Anex Sport cena ok 1900zl wiec myślę ze nie jest kosmiczne. A jakoś pierwsza. Bardzo dobrze amortyzowany i lekki. Duża gondola uszyta z dobrych materiałó oraz z materacem kokosowym. Spacerówka montowana w oba kierunki z regulacją oparcia i podnóżka. W komplecie okrywy do wózka gondoli i spacerówki. Folia i mostkitiera pasujące na obie częsci wózka.

Gość gość
Ja polecam Anexa Sporta. Mam go rok i nigdy nic się z nim nie działo. Bardzo fajnie, że można w łatwy sposób regulować amortyzację. Polecam

Gość gość
Jak w postach powyżej ja również polecam Anex Sport. Świetny wózek bardzo dobrze amortyzowany . Duza gondola z materacem kokosowym. Spacerówka regulowana do spania z wkladką dla malucha. Torba i kosz bardzo pojemne. Folia i moskitiera w komplecie.

Gość Julitka900
Co do modelu nie pomogę, jednak warto zwrócić uwagę, by miał duże kółka :) Sama jestem na etapie kupowania zabawek edukacyjnych dla dziecka mojego brata. Wiele ciekawych propozycji znalazłam tutaj: http://www.lamalu.pl/zabawki/edukacyjne . Może ktoś z Was doradzić mi, która powinna być najlepsza dla 4 letniego dziecka?

Gość gość
Ja mogę się pochwalić i zachwalić swój bo wiem że jest dobry i sprawdza sie w każdym terenie ;-) Anex Sport to lekka aluminiowa rama na kołach pompowanych skrętnych i amortyzacją regulowana. Posiada dużą gondole , spacerówkę , oraz można dokupić fotelik ktory wpinamy na ramę.

Gość gość
Zobacz sobie Anexa Crossa. Naprawdę fajny i nowoczesny wózek:) Bardzo fajny kształt stelaża i fajne, dobre jakościowo materiały:)

Gość gość
My trafiliśmy na bardzo profesjonalny sklep z miłym i fachowym personelem który nam wszystko wyjaśnił i powiedział na co zwracać uwagę. http://www.dudekdladzieci.pl/ Tam właśnie Pan chyba o imieniu Mariusz :) serdecznie pozdrawiamy doradził nam wózek polskiej firmy Anex Sport. Uzywamy go prawie 9 miesięcy i wózek spełnił nasze wszystkie oczekiwania i potrzeby. Mały po złożeniu, lekki, w przystępnej cenie i do tego ładnie wygląda i ma ładną game kolorystyczną.

Gość gość
Tych wózków jest tak dużo,że na prawdę trudno się na coś zdecydować. Sumasumarum wybraliśmy wózek z firmy tutek http://www.tutek.pl/wozki/torero/ - bardzo nam się podoba i jest super mega funkcjonalny.

Ja od zawsze stawiam na wózki 3w1 aktualnie mam ten model https://www.al.to/p/207801-wozek-dzieciecy-wielofunkcyjny-chicco-trio-living-smart-zestaw-3w1-red.html i bardzo sobie chwalę. Zwłaszcza, że jest to jednak duża oszczędność miejsca, czasu i pieniędzy, bo nie musisz kupować kilku osobnych rzeczy tylko masz wszystko na raz i bierzesz to co jest Ci aktualnie potrzebne. Po złożeniu jest bardzo kompaktowy, w pełni regulowany, więc łatwo dopasować go do potrzeb maleństwa, siedzisko jest przekładane i wentylowane. Do tego, moim skromny okiem jest naprawdę bardzo estetycznie i solidnie wykonany.