Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marylllla

EUROTrip

Polecane posty

Gość Marylllla

Czyli jak zwiedzać europę za gorsze? Cześć, planuję z kumpelą wypad w nieznane, chcemy spawdzić co słychac w Czechach, Austrii, na Węgrzech i Słowacji a potem bezpiecznie wrócić do domu. Macie może jakies sprawdzone miejscówki warte zobaczenia? Palcem po mapie, a doświadczenia własne to dwie różne rzeczy. No i transport? Co polecacie?

Gość CzaCzaCza
łuuu no to Ci powiem, na głęboką wodę się rzucacie. ja byłam tylko w czechach i na słowacji, rzecz jasna punkt najważniejszy każdej wyprawy - alkohole :D no i czeskie huty szkła mają produkty tańsze niż u nas a niesamowicie piękne! Trzymam karafkę do whiskey jako pamiątkę nietykalną! ludzie niesamowicie pozytywni i dobrze nastawieni, przynajmniej w różnych miejscowościach wzdłuż granicy , nigdy dalej się nie zapuszczaliśmy z chłopakiem samochodem. w dalsze trasy, jak do stolic to jeździliśmy od nas autokarem firmy która owszem, była naprawdę spoko, ale nie pamiętam nazwy :(

Gość Sułtanka91
kurcze, a mogłabyś chociaż spróbować sobie pzypomnieć? transport to jedna z najważnijszych punktów podróży poza noclegiem przynajmniej dla mnie. Dość długo kombinuję już z różnymi opcjami i jakoś nie mogę wybrać najbardziej dogodnego przewoźnika wprawdzie na takie "tripy" ale zawsze.

Gość gość
ha ha zwiedzić europę za grosze? nie da rady. chyba, że będziesz spać po dworcach. dojazd to pryszcz.

Gość gość
Polskibus.pl

Gość Spokójiwyytchnienie
też mi się wydaje że nic z tego, ewentualnie jakimś blabla albo na stopa, ale ja odradzam z całego serca, bo to masakrycznie niebezpieczne. ale co do przewoźnika to ja kojarzę tez na róznych trasach takiego który ma tablety, sama nie jeździłam ale znajomi mówili że odlot :)

Gość selekta320
a to ja nawet obczajam o co chodzi mój starszy brat z rodziną wyjeżdżał w zeszłym roku ecolines i to oni mieli w ofercie przy każdym siedzeniu tablet. no chyba że do tej pory coś ruszyło i więcej ma ale nie sądzę w tej naszej kochanej cebulandii żeby ktoś stawiał na rozwój...

Gość goździkgwoździk
ja też się nie spotkałam gdzie indziej z takimi udogodnieniami. i jak sobie o tym pomyslalam, to aż mi się zachciało cos zaplanować w te lato. wprawdzie na pewno nie porwałabym się na wiecej państw ale jakieś ciepłe miejsce ...choćby ateny <3 już chyba mi zostanie że najpierw sprawdzam czy oni tam jeżdżą :D człowiek szybko się przyzwyczaja do wygody - kiszenie się z nogami na suficie już mnie jakoś nie kręci.

Gość kasiagosia
a co u nich z bagażem? na bank nie zapakuję się tylko w podręczny, może jest też coś za drobną opłatą co umożliwi mi wziąć jakiś duży, ale tak żeby dużo nie płacić. Krótki wyjazd mnie czeka zaznaczam ale dużo atrakcji i przebieranek ;)