Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przegladam sobie portale z ciekawosci takie gdzie ludzie sie rzna bez zobowiazan

Polecane posty

Gość gość

Podziwiam odwage i zarazem glupote.Ja tak bym nie umial. Jakos mam wpojone w glowie stala partnerke. A wy jak myslicie ???

Gość gość
podaj nazwy takich portali

Gość gość
wg mnie nia ma co podziwiac. pewnie 1/2 ma jakis syf do sprzedania. a juz nie wiem co maja w glowie ludzie, którzy pisza np. tak :zostal mi tydzien do slubu, chcialabym zaszalec z jakims panem" albo "znudzona swieza mężatka szuka okazalego pana" albo "moja jest w delegacji, wiec szukam milej pani na 22.01/4.04/17/06" albo inne tego typu. to jest żenada, mlodzi ludzie znudzeni swoim partnerem jakby co najmniej byli po 30 latach malzeństwa. czemu ci ludzie nie spozytkuja energii na jakies hobby, nauke itd.

Gość gość
Zeby byli tylko mlodzi heh

Gość gość12121
"czemu ci ludzie nie spozytkuja energii na jakies hobby, nauke itd." Alwz ja jetem adwokatem w dobrej kancelarii na uczelni mam masę zainteresowań dużo czytam a moja zona jest lekarzem i hasamy do klubów dla swingersów ,umawiamy się z parami i młodymi dziewczynami.

Gość gość
dobrze Azorze, wszyscy juz wiedzą :)

Gość gość
halo, czy jest na kafe jakiś prawnik? prawnik pilnie potrzebny!

Gość gość
halo! czy jest na kafe jakaś lekarka? lekarka pilnie potrzebna!

Gość gość
ja sie nie nadaje chyba do zwiazku. P*****le to. Odechciewa mi sie juz. jak ktos ma sie mna znudzic i mnie zdradzac to wole nude w samotnosci, ale przewaznie samej mi sie nie nudzi.

Gość gość
no tak, do związków nadają się tylko osoby przymykajace oczy na zdrady, c'nie? skoro 50-80% małżów się zdradza nawzajem, to oczy muszą być szeroko zamknięte. tylko na ch/uj komu taki związek

Gość jakie to portale
ponawiam pytanie