Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa, a wózek miejski...

Polecane posty

Gość gość

Tytuł w celu przyciagnięcia uwagi :D Matki jaką polecacie spacerówke do jazdy po mieście? Ma być lekka, zwrotna, przednie koła skrętne, amortyzacja, rozkładana na płasko, opcja dziecka przodem i tyłem do mnie. No i fajnie jakby ładnie wyglądała :) Czym lubicie jeździć? Narazie mam spacerówkę z wózka 2w1 i o ile gondola była super to ta wersja totalna porażka.

Gość gość
Za oszustwo nie odpowiem. Wielce mi zabawne :O Zenująca jesteś.

Ja na razie posługuję się gondolą, ale w kwietniu wracam do domu i zbieram spacerówkę do wózka 3 w 1 :) Później sama nie wiem... Nie wiem czy jest sens kupować osobno jakąś spacerówkę .

Gość gość
Przykro mi, ze cie rozczarowalam

Gość gość
gość dziś piątka! też nie odpowiem!

Gość gość
valco snap4, mam od kilku dni i jestem zachwycona, jest leciuteńki, ale tylko tyłem siedzenie. A z tych z przodem to quinny zapp, chociaż dla m nie był zbyt "szmaciany".

Gość gość
14:51 Piątka;) Autorko- to nie kwestia rozczarowania- to kwestia szacunku do innych. Nie oczekiwałam tu jatki pt: nienawidzę swojej teściowej bo te tematy wcale mnie nie jarają.

Gość gość
a ja myślałam, że będzie temat o teściowej, że narzeka na wózek, bo za jej czasów to inne były :D

Gość gość
Chcecie to macie: Mojej tesciowej nie podoba sie wiekszosc wozkow ktore sa teraz w uzyciu, bo za jej czasow po ulicach jezdzily tylko kolumbryny i "co to byly za czasy! Wszystko porzadne a nie to co teraz, jakies fiu bździu wymyslajo! Ja w moim wozku wozilam cala swoja trojke, ciotka Wiesia czwórke i do dzisiaj by stal na strychu gdyby nie pożar w 1969!" Z tego powodu glupia żmija chciala mnie wziac podstepem, sama kupila nam wozek taki jak jej sie podoba, bez konsultacji ze mna i dala nam go w prezencie. Wozek mi sie nie podoba, jezdzi sie nim jak mini czołgiem, a poza tym nie cierpie tej starej, zmenopauzowanej damesy wiec postanowilam rowniez zrobic jej na zlosc. Wozek oddalam potrzebujacym. A wiec teraz poszukuje lekkiej, zwinnej spacerowki do jazdy po miescie, pomozecie w wyborze? :p

Gość gość
Nie no- właśnie nie chciałam tematu o teściowej bo to nudne. Ale z pseudocwaną autorką też mi się nie chce gadać. Niby taka zabawna i pomysłowa :O

Gość gość
Mutsy evo albo Igo..Ja mam evo i jestem zadowolona chociaż niektórzy narzekają na brak amortyzacji. Wózek lekki, zwrotny i daje radę nie tylko po równym terenie. Mieszkam na wsi i mam tu wszystko od polbruku, asfaltu, leśnych dróżek do chodników z płyt i nie zamieniłabym tego wózka na inny mimo, że uważany jest za typowo miejski.

Gość gość
Polecam mamas&papas armadillo xt.

niestety teściowe zazwyczaj zyją jeszcze starymi latami, ale naszczęście u mnie nie było dużego problemu po spacerze moja Teściowa powiedziała " ale ten wózek się leciutko prowadzi " a to akurat był zapp

Gość gość
McLaren nie ma lepszych spaverowek

Gość gość
Łeee, a już myślałam, że będzie ciąg dalszy historii o teściowej co woziła dziecko na psie, pamiętacie to? :D Miałam nadzieję, że może teraz zaprzęgła psisko do wózka i dzieciak jechał jak Amundsen w psim zaprzęgu :D

Gość gość
Dla teściowej, jeżeli ją kochasz to tylko Anex:) A jeżeli jej nie tolerujesz to Tako:)

Gość gość
Ile ci płacą za te reklamy Anexa? Gdzie można się załapać na taką fuchę?

Gość gość
Ja cały czas używam spacerówki z Anexa . Troszkę cięższa ale za to jeździ wszędzie i dużo lepszy komfort zapewnia dziecku.Polecam