Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pękła nam gumka...

Polecane posty

Gość gość

Hej, ostatnio kochałem sie z dziewczyna(z obliczeń wychodzi ze to były jej ostatnie dwa dni niepłodne albo ostatni dzie. Płodny . Oczywiscie wiem, ze to wszystko moze sie przesunąć...)i pękła nam gumka, do wytrysku miałem jeszcze troche, szybko sie zorientowałem i dlatego cały "stosunek" trwał 2/3min. Moje pytanie czy jest możliwość niechcianej ciazy? Nie wiem czy był preejakulat, ale wiem ze to byl dzien niepłodny :/ bardzo sie stresuje, ale nie chce okazywać tego dziewczynie, co o tym sądzicie? :( pozdrawiam i z góry dziekuje

Gość gość
Wyparz psite goracym psil lojem moze nic nie bedze bo jak nie to wylozie niechcany najduch i bedzesz placil alimenty przygoda z komornikiem :D

Gość Namysłów województwo opolskie
Nie obraźcie sie ale ja na waszym miejscu bym nie tylko użył gumki ale również by dziewczyna jednocześnie środki antykoncepcyjne wzięła

Gość gość
Hmm nie powiem, bo inteligentnie ;) pozdrawiam!

Gość gość
Zawsze używaliśmy tych samych prezerwatyw... A tu taka niespodzianka...mam nadzieję, ze w preejakulacie nie było plemników...

Gość gość
Boje się...

Gość gość
tak to jest jak się uprawia seks nieprokreacyjny i przedmałżeński

Gość gość
a mi pęknoł bagaznik w rowerze tez sie boje:-(

Gość gość
Spokojnie, nam tez sie zdarzalo ze pekla, nawet w dni plodne i nie zaszlam ;) tym bardziej, ze szybko sie zorientowales

Gość gość
Nam zdarzało sie uprawiać juz seks w płodne bez gumki...ale po pijaku :) no i nic nie było...

Gość działa 100 procent
wlej jej do dziury wode utkenioną lub alkohol 200% i dobrze wypłukaj

Gość gość
gość dziś s********j niedziewico bóg cie skaże za ten seks nieprokreacyjny i przedmałżeński

Gość gość
Inteligentne odpowiedzi...

Gość gość położna
Zależy, jak wyglądała ta prezerwatywa po pęknięciu?

Gość gość
No ze cała "główka" była na wierzchu

Gość gość
Jest ryzyko ciąży i to niemałe. Moi znajomi mieli taki przypadek, teraz ich córka kończy 2 latka :D

Gość gość
Zaspiewaj sobie : Co ma byc to bedzie uuuoooo zawsze i wszedzie uoooo moze nie jest jak w niebie ale ide przed siebie bo zycie jest piekne :D

Gość gość
Psychole...jakbyście wy byli w takiej sytuacji to pomoc byłaby miłe przyjmowana...a co do autora, nie wiem czy jestes ogromnym szczęściarzem, ale w tej sytuacji musiałbyś miec ogromnego farta aby twoja partnerka zaszla, zobacz nie było wytrysku, wiec po pierwsze musiałbyś miec preejakulat(nie kazdy go ma) jak juz bys miał to musiałbyś miec w nim plemniki zdolne do zapłodnienia, które dotarły by do komórki jajowej, następnie wspomniałeś ze to były dwa czy ostatni dzien niepłodny, wiec tym bardziej plemniki musiałylby poczekać pare dni na owulacje, oczywiscie ze wszystko jest mozliwe, ale zejdźmy na ziemie, ludzie w samym srodku owulacji z wytryskiem do wewnątrz, po pare razy dziennie starają sie miesiącami...

Gość gość
Masz racje