Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ćwiczę codziennie

Ćwiczę codziennie

Polecane posty

Gość gość od przysiadow
Byłam dzisiaj na zumbie.

Gość gość
Cześć Dziewczyny dołączam do Was U mnie waga równo 60 kg bo dziś rano się ważyłam wzrost 162 cm wczoraj było 25 minut na rowerze i trochę gimnastyki, przysiady dietowo ok Dziś także planuje jakieś ćwiczenia

Gość gość od przysiadow
Rano było 50 przysiadow, wieczorem zumba

Gość ćwiczę codziennie
Hejka ja dzisiaj wieczorem poskacze na trampolinie plus wplote w to jakieś ćwiczenia siłowe. Fajnie że jest tu nas więcej w końcu. Ja tez chodzę na zumbę ale w poniedziałki. W tym tygodniu zajęcia mi wypadły ale kolejny poniedziałek juz niedługo :-)

Gość ćwiczę codziennie
Hejka wczoraj 45 ćwiczeń na macie, z ciężarkami itp. Trampoliny mi się nie chciało taszczyc :-) Dzisiaj czuje brzuch i plecy. To dobrze bo to znaczy ze poćwiczyłam porządnie :-) A jak tam reszta? Czy gość i gość od przysiadów to ta sama osoba? Jak ćwiczenia?

Gość ćwiczę codziennie
miało być: 45 minut ćwiczeń

Gość gość od przysiadow
Gość to inny gość :-) mam zakwasy od tych przysiadow. Dzisiaj przerwa. Ale zumba będzie wieczorem :-)

Gość gość
tu gość w wolnej chwili dodam jakąś nazwę u mnie wczoraj 40 minut rower i chyba z 40 przysiadów do tego dwa kawałki ciasta przed ( nie wytrzymałam) gdyby nie to ciasto to byłoby całkiem ładnie jeśli chodzi o jedzonko

Gość ćwiczę codziennie
Witam ponownie, u mnie też reszty ciast po świętach jeszcze kuszą. Od kwietnia chce w tygodniu zrezygnować ze słodyczy na rzecz owoców ale w weekend muszę sobie dogodzić cukrem ;-) Taki mój plan. Waga na razie bez większych zmian. Bardziej niż na kg zależy mi na ujędrnieniu ciała i na regularnym ruchu dla dobrego samopoczucia.

Gość chudnę po ciąży
Hej dziewczyny. Ja moją pociechę urodziłam 23 września i zdecydowanie po ciąży miałam co zrzucać. Moja przyjaciółka chodzi na trampoliny, ale mi nie pozwoliła na nie iść od razu po ciąży - wiadomo, musiałam wrócić do normy. Zaczęłam chodzić na Fit and Jump w grudniu, oczywiście na początku delikatnie, teraz się ze mnie śmieją bo skaczę w pierwszym rzędzie i chwalą, bo zrzuciłam już 8kg :D Chciałam się pochwalić moim małym sukcesem! :D

Gość ćwiczę prawie codziennie
Hejka, gratuluję spektakularnego spadku wagi. Też by mi się przydało takie 8kg zrzucić. Dzisiaj zaatakował mnie leń i nie poćwiczylam, ale jutro się poprawie. Teraz tylko policze jak mi wyszło to ćwiczenie w marcu i zmykam do spania :-)

Gość ćwiczę codziennie
marzec: 8/14 (czyli 0,57)

Hejka, wstyd się przyznać ale zaczynam nowy miesiąc od porażki. Miały być trampolininy w klubie ale dla mnie zabrakło trampolin :( Do tego w pracy koleżanka miała urodziny więc ciasto zaliczone. Chyba prima aprilis taki ;-) Obym jutro miała się czym pochwalić....

Gość Bla_nka
Witajcie, Chętnie do Was dołączę. Przez problemy hormonalne zostało mi "po ciąży " 15 zbędnych kilogramów. Nadszedł czas zeby przestać narzekać i w końcu cos ze sobą zrobić. Mam mocne postanowienie codziennie cwiczyc. Z Waszą motywacją będzie łatwiej ☺ dziś zaliczyłam rozgrzewkę i15min. trening cardio z Mel B. W planach mam jeszcze wieczorem orbitrek zobaczymy co z tego wyniknie.

Gość ćwiczę codziennie
Hejka Blanka, cieszę się z każdej nowej duszyczki która tutaj zagląda :-) U mnie do zrzucenia jakieś 8-10kg. Ja dzisiaj zaliczyłam marszobieg 60min + zabawa na rolkach z dzieckiem, ale tego za bardzo jako trening nie można potraktować. W każdym razie dzień zaliczam do udanych :-) Do tego super pogoda i zaczerpnęłam dużo energii ze słoneczka. Oby jutro pogoda też dopisała :-)

Gość gość
ja cwicze a doopsko wciaz mi wzrasta, dlaczego?

Gość gość od przysiadow
Ja dzisiaj cały dzień pracy w ogrodzie

Ja ostatnio staram się codziennie biegać. A za niedługo rozpocznę sezon rolkowy.

Gość Bla_nka
Mi wczoraj nicnie wyszło z planów na ćwiczenia orbitrekiem wieczorem, zasnelam razem z dzieckiem. Dobrze, że chociaż po południu zrobiłam mały trening. Dziś w planach rowery rodzinnie. A od jutra zabieram się za poprawę mojej diety.

Gość ćwiczę codziennie
Hejka, ja się wybieram znowu na rolki z córką ale dopiero się uczymy więc szału nie ma. Wieczorem albo trampolinina albo jakieś inne ćwiczenia w domu. Dam znać jak mi poszło. Pisze dziewczyny jak u was niedziela.

Rolki zaliczyłam, ćwiczyć już zabrakło siły ale dzień i tak bardzo udany bo sporo czasu spędziłam na świeżym powietrzu + udało mi się kupić bawełnianą czapkę w sam raz do biegania w chłodniejsze dni :)

Gość Bla_nka
Ja dzisiejszy dzień zaliczam do udanych. Godzinna wycieczka rowerowa, chociaż to był raczej relaks niż trening. 30 minut ćwiczeń i teraz przy filmie robie przysiady ;-)

Gość ćwiczę codziennie
Hejka, pozumbowane. Ktoś dzisiaj tez coś ćwiczył?

Gość ćwiczę codziennie
Hejka, witam wszystkie nowe i stare duszyczki ;-) Ja dzisiaj wieczorem wybieram się na fitness BPU czy coś w tym stylu. Zobaczymy jak będzie. Pochwalę się wieczorem

Gość ćwiczę codziennie
Hejka, co tu taka cisza? Wszystkie chyba ćwiczą teraz, innego wytłumaczenia nie widzę ;-) Ja już po fitnessie, było trochę oldschoolowo ale za to konkretnie, coś czuje ze jutro plecy mi się dadzą we znaki... W każdym razie dzień zaliczam do udanych. Cwiczonka zaliczone, słodyczy zero. Tak trzymać :-)

Dzisiaj wprawdzie nie poćwiczylam ale za to obyło się bez słodyczy :-) Do jutra!

Gość AllStar
Cześć, ja też się dołączam. Ćwiczę od ponad miesiąca, zaczęło się od wyjazdu na narty i codziennego ruchu. Po powrocie szkoda było mi (i mężowi) wrócić do siedzącego trybu życia i tak zaczęliśmy treningi. Początkowo zaczęliśmy od biegania, było koszmarnie, bo moja kondycja jest/była na poziomie 80-letniej staruszki. Po dwóch tygodniach dodałam Chodakowską (skalpel). Aktualnie ćwiczę: 2x tydzień bieganie, 2x tydzień skalpel, 1x basen, 1x rower. Do tego dodalam regularne, w miare zdrowe odżywianie, a słodycze raz w tygodniu (jestem uzależniona ;)). Mam 163 cm wzrostu, zaczynałam z wagą 61 kg. Aktualnie 58 kg, o wiele lepsza kondycja, obwody maleją, mięśnie rosną.

Gość AllStar
Do tego 100 przysiadów dziennie - marze o tyło a'la Beyonce ;) Także, dzisiaj 40 minut pływania i 100 przysiadów.

Gość ćwiczę codziennie
Witaj AllStar, fajny masz ten plan treningowy, taki zróżnicowany. Ja też nie mogę codziennie tego samego tylko musze zmieniać. Ze słodyczami mam podobnie, to moja miłość i uzależnienie dlatego też z tym walczę :-) Pisz koniecznie codziennie co ćwiczyłaś to to będzie dla mnie dodatkowa motywacja!!! Pozdrawiam ;-)